Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Изненадващо посещение на стари познати може да ви обезпоки и да предизвика сериозни семейни дискусии. Трябва да сте много убедителни за да преодолеете недоразуменията. Зарадвайте близките си с малко импровизирано тържество, ще възстановите спокойствието.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Енергийният ви зарад е достатъчен, но се отразява негативно на емоционалното ви състояние. Не се задълбочавайте в чужди проблеми и не се натоварвайте с чужди преживявания. Редувайте работа и почивка на равномерни интервали.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ако пътувате може да попаднете на поредица конфликтни ситуации. За щастие, повечето няма да ви засегнат директно. Спазвайте правилата. Стар познат, когото от доста време не сте виждали, ще ви помогне да се справите с финансово затруднение.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Бъдете готови за семейни неприятности. Не взимайте прибързани решения, защото ще направите фатални грешки и много трудно ще ги коригирате. Денят не е подходящ за преместване на ново работно място или в ново жилище.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще се справите с днешната си работа по-добре, ако работите самостоятелно и не привличате вниманието. Опитайте се повече да слушате и по-малко да приказвате. Ще научите много важна и интересна информация, подсказана от разговорите на околните.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
През деня е възможно да имате неприятни разговори с партньора, свързани с интимния ви живот. Въздържайте се от нападки и обвинения, за да не се разделите окончателно. Вечерта страстите ще се успокоят и ще изгладите недоразуменията.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Съвсем неочаквано ще установите, че упорито сте подхранвали свои дългогодишни илюзии. Това може да ви натъжи и разочарова, но ще ви помогне да избегнете куп неприятности в бъдеще. Избягвайте излишните контакти и не позволявайте да ви въвличат в глупави спорове.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Внимавайте какво приказвате, за да не попаднете в схемата „с вашите камъни, по вашата глава“. Обмисляйте ефекта решенията си. Моментът не е подходящ за начало на дейност. Не се захващайте с работа, която не познавате или пък с няколко дейности едновременно.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се справите с любовен проблем, който сте предизвикали с пристъп на ревност. Ако не предотвратите конфликта още в зародиш със сигурност ще завърши с грандиозен скандал. Подходящо да заложите на чувството си за хумор.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Намалете активните действия и не стартирайте нови и дългосрочни проекти. Не бързайте с решенията, ако не разполагате с актуална информация. Присъщият ви консерватизъм ще ви предпази от грешки.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не се учудвайте, ако мислите ви са хаотични, а настроението ви се движи от една крайност в друга. Усамотете се и намалете контактите с интимния партньор, защото е възможно да завършат с разправия, недоразумение или раздяла. Въздържайте се от дребнави забележки.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ако реагирате спокойно и дипломатично ще реализирате желанията си. Адаптирайте се към ситуацията и не вярвайте на прекалено изгодни оферти от какъвто и да било характер. Лоши новини, свързани с уреждането на юридически въпрос може да се окажат заблуждаващи, проверете ги.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}