Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Събитията категорично ще се различават от предположенията ви. Бъдете предпазливи. Не е изключено да попаднете в рискова или екстремна ситуация с повишена опасност от нараняване. Не нарушавайте правилата при шофиране.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Може да звучи парадоксално, но най-дефицитното ви качество днес ще е търпението. Ще сте необичайно раздразнителни, сприхави и готови да спорите за всякакви дреболии. Ако искате да удивите околните, това е начинът. Но ако искате все пак да запазите добрите си отношения ще е по-добре да намалите контактите.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Разногласията ще ви следват буквално по петите. Каквото и да се случи, вашето мнение ще е различно от това на околните. Ако всички не са съгласни с едно и също ваше твърдение, то помислете дали позицията ви наистина е правилна.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се съобразите с някои наложени от вън ограничения. Най-вероятно няма да ви харесат. Преди да решите да ги отхвърлите или игнорирате, помислете за последствията.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Пътят към целите ви днес може да се окаже твърде „трънлив“. Преценете дали цената за постигането им няма да е твърде висока и като спечелите какво ще загубите. Като цяло не е желателно да „си играете с огъня“.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Реагирайте на предизвикателствата гъвкаво. Не се нагърбвайте с непосилни отговорности, избягвайте категоричните изказвания, колкото и да сте сигурни в себе си. Ако наблюдавате внимателно какво се случва около вас, ще промените мнението си по някои въпроси.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Избягвайте дейностите с електроуреди и открит огън. Ако все пак се налага да се занимавате с такива, спазвайте указанията за безопасност. Съществуват предпоставки за травма.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще ви хрумне идея или пък обстоятелствата ще ви подскажат как да се справите с критична ситуация, която ви тревожи. Решението ще е толкова просто, че в първия момент няма да повярвате. Изпълнявайте старателно текущите си задължения.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Проницателни сте и ще успеете да се предпазите от някаква неприятност. Човек от близкото ви обкръжение може да се опита да ви постави в неудобна ситуация. Не реагирайте на момента, изчакайте. Ще имате възможност да върнете „камъните в неговата градина“.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
В благоприятна ситуация сте и ще можете да покажете уменията си пред доста широк кръг от специалисти. Не е изключено да ви предложат изгодни условия за допълнителен или временен договор. Изискайте всичко в писмен вид.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Убедителни сте и ще спечелите доверието на хора, които до скоро са приемали предложенията ви със съмнение. Запознайте ги с най-нестандартните си идеи. Ако решите да провеждате някакви експерименти пред събеседниците си, те ще са сполучливи.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ще попаднете на информация, която някой старателно крие от вас. Ако я използвате, бихте могли да напреднете в реализацията на проектите си. Преди да решите да я приложите, помислете защо към момента са ограничавали достъпа ви до тази информация. Отговорът на този въпрос ще ви подскаже правилните по-нататъшни действия.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}