Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не прекалявайте с активността. Преценете разумно доколко предложенията ви ще се впишат в текущата работа преди да им дадете гласност. Ще се почувствате засегнати, ако околните реагират скептично.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Към някои цели ще се наложи да се движите по обиколни пътища. Затрудненията ще са свързани с нормативни ограничения. Не започвайте нищо ново, ако не сте абсолютно подготвени както с документите така и с ресурсите.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Придържайте се стриктно към принципите си. Правете нещата по собствено убеждение, а не по чуждо внушение. Някой може да се опита да играе ролята на „сив кардинал“ в живота ви и ще ви ориентира в погрешно направление.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Намалете контактите и се въздържайте от нови запознанства. Подхождайте и с известна доза съмнение към предложения за иновативни промени в трудовата ви дейност. Проверявайте задълбочено и критично информацията, която имате намерение да ползвате за текущата работа.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще сте доста по-настоятелни от обикновено, което ще изненада хората от обичайното ви обкръжение. Не прекалявайте с претенциите, ако не искате да се дистанцират от вас. Спокойната обстановка у дома зависи изцяло от поведението ви.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Мнението на околните по всички обсъждани въпроси ще е коренно различно от вашето. Вие, както винаги ще сте абсолютно сигурни в собствените си твърдения. За съжаление, шансът да приемат аргументите ви е минимален.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Тонусът ви е стабилен, но личната организация е слабото ви място днес. Ще сте по-ефективни, ако съдействате на околните, отколкото ако се занимавате самостоятелно. Приемайте пречките с чувство за хумор.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще се справите много лесно със заниманията, които към момента са ви затруднявали. Фактът, че напредвате ще ви зареди с добро настроение. Не отказвайте помощ, ако ви помолят, но и не очаквайте благодарност.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Вашите грижи ще отстъпят на заден план пред тези на близките ви. Член от семейството ще има нужда от активното ви съдействие. Помогнете доколкото ви е възможно, без да критикувате и без да си разваляте настроението.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Прекалено стремителни сте днес и рискувате да допуснете грешки. Колкото и да са минимални ще ударят върху самочувствието ви и ще се почувствате неловко. Споделяйте намеренията си с околните. Реакцията им ще ви покаже дали са изпълними или не.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Възползвайте се от чуждия опит, но разчитайте предимно на себе си. Ще можете да работите успоредно в две направления: адаптация на съществуващи и корекция на текущи задачи. И в двата случая резултатите ще са по-слаби, отколкото очаквате, но това не бива да ви безпокои.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Когато сте сигурни в себе си сте доста инициативни. Днес е един от силните ви дни. Не само ще успеете да формулирате разбираемо концепциите си, но и ще успеете да убедите околните да ви съдействат за реализацията им.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}