Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не е изключено да се наложи да отпътувате в командировка към обект, където вече сте били преди време и по обективни причини не сте успели да си свършите работата. Този път всичко ще се подреди по правилния начин. Повторния преглед на обстоятелствата ще даде очаквания резултат.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Търсете допълнителна информация за темите, с които се занимавате днес. Проверете за иновации. Възползвайте се от съветите на по-възрастни от вас колеги, независимо че те вече може да не са активни в бранша. Отделете време за най-близките си роднини, вероятно имат нужда от помощ.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Съсредоточете се върху актуалните си задължения. Проверявайте внимателно всички документи, кореспонденция, оборудване. Основните фактори за напредък са дисциплина и упоритост. Не си позволявайте да „заобикаляте“ правилата.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще се наложи да действате днес експедитивно и при наличие на затрудняващи работата ви обстоятелства, които няма как да предвидите. Може да са свързани с трафик, повреда на техниката, спънки от страна на външни институции, без които не можете да довършите започнатото. Мобилизирайте се и търсете нестандартни решения.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Начини на работа, които преди време са се оказал неефективни, днес ще са ви по-полезни от всякога. Освен това не е изключено за някои занимания да се възползвате от услугите на старите приятели, колеги или съученици. Не само ще ви помогнат, но и ще ви подскажат оригинални решения.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не подминавайте без внимание идеите и предложенията, които ще получите днес. Може да се окажат допълнителна информация, с която преди време не сте разполагали и по тази причина не сте успели да си свършите работата. Сега ще имате възможност да я приложите и да финализирате още една от важните задачи.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
С каквото и да се захванете, колкото и да сте ентусиазирани, старателни и убедени, че ще се справите, почти непрекъснато ще стигате до някаква „мъглявина“. До неясноти, за изчистването на които ви е нужно повече време, а може би и познания. При подобни обстоятелства е по-добре да се въздържате от крайни заключения, ще са погрешни.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Интуицията, логиката и желанието ви за работа са на еднакво високо ниво и в хармония. В състояние сте да подходите към проблемите конструктивно и да разграничите ситуациите, които можете да контролирате от тези, с които трябва да се съобразите. Дейностите ви днес, колкото и да са различни, ще дадат положителни резултати.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Няма да сгрешите, ако заложите на вродената си изобретателност. Затрудненията, които се налага да преодолявате, ще са причинени от външни фактори, при това субективни. Има начин да ги „заобиколите“ и да им покажете, че са жертва на собствената си глупост.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Работата ви ще е в по-голямата си част екипна. Проницателни сте и ще можете да предвидите реакциите и мотивите на останалите членове от колектива. Преценете дали трябва да проявите инициатива или е по-добре да заемете „поддържаща роля“.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Спешни занимания, свързани с много близки приятели или роднини ще ви принудят да промените плановете си. Няма да претърпите негативен ефект от тези ваши действия в материален план, но е възможно да се отразят на емоционалното ви състояние. Постарайте се да окуражавате близките си до колкото ви е възможно, а вечерта възстановете душевното си равновесие с похватите на медитацията.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Въображението ви е по-силно от обикновено. Ориентирайте вниманието си към творчески дейности, разкриващи вижданията ви. Отделете време за хобито си или занимания, изискващи сръчност. Ще се изненадате от собствените си способности.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}