Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Намалете разходите. Няма да получите финансови постъпления, даже ако ви се струва, че са абсолютно сигурни. Направете всичко възможно, за да запазите спокойни отношенията си с близките.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Противоречив ден и доста напрегнат. С колкото по-малко хора общувате реално или виртуално, толкова по-добре. Не приемайте предложения от социалните мрежи, ще се опитат да ви измамят.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Можете да правите експерименти, свързани с творчество или усвояване на нови знания, но в никаква друга област. Не се опитвайте да се сближите прекалено много с човек, когото познавате от скоро. Възможно е да намерите изгодно решение на проблем, свързан с имот.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще получите висока оценка на дейност, завършена преди време. Не бързайте да се съгласявате с предложение за допълнителна работа. Властното отношение към близките ще стане повод за противоречия.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Тонусът ви е леко нестабилен. Преценявайте възможностите си и не се опитвайте да „шашнете света“ с нечувани постижения. За повечето сериозни задачи ще ви е нужна помощ. Ще си осигурите, ако се преборите с честолюбието си.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Събитията ще са противоречиви. С практическите задачи ще се справите по най-добрия начин, но личните отношения ще са доста хладни и лишени от емоция. Не задавайте излишни въпроси. Поведението на любимия човек ще ви подскаже какъв е проблемът.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Преди обед ще е много лесно да реализирате замислите си и успехите ще ви заредят със самочувствие. Не говорете за постиженията си, ще навредите на личните отношения. Поинтересувайте се от проблемите на любимия човек, проявете съпричастност.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Приятелите изненадващо може да ви поканят да участвате в някакво развлекателно мероприятие или кратко пътуване. Не отказвайте. Ще се получи истинско приключение, което дълго ще си спомняте.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Близки хора ще ви помолят да дадете мнение за сделки, които уреждат. Вземете участие, най-вероятно и вие ще получите облаги, но след време. След обед може да получите неприятна новина. Проучете всички подробности, преди да изразите мнението си.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ще се наложи почти изцяло да промените плановете си. Приятел в беда ще ви потърси за помощ. Няма да е изцяло по силите ви, но ще съумеете да организирате и други участници в процеса като до някъде ще овладеете ситуацията.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
От вас зависи да си осигурите един спокоен ден и да го употребите за любимите си занимания. Изключете телефона, компютъра, че и звънеца на входната врата. Дайте път на въображението си и „заредете батериите“. Не ви се случва всеки ден.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Може да попаднете в неприятна ситуация, произшествие. Ще ви остави лош спомен, дори и да не ви засегне пряко. Не се конфронтирайте с близките си.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}