Хороскопи

Хороскопи


Маймуна Годишен хороскоп за годината на Червения Огнен Петел 2017.

Маймуната си е маймуна! Нея нищо не я плаши. Тя преодолява затрудненията с усмивка, а на моменти и с насмешка. Едва ли ще реагира по-различно и в годината на Петела.


Маймуната е ловка, съобразителна и обича „да си играе с огъня“, но може би именно по тази причина Петелът ще е благосклонен към нея.


Та нали трудностите са за това – да се справяш с тях. До тук с шегите, защото предстоящата година наистина ще е наситена с много събития, при това противоречиви.


Промяна на работата, може би с по-ниско платена. Но пък ще се окаже по-интересна. Раздяла с любим човек. Но пък и запознанство с много нови хора. Промяна на квартирата. Може би с по-малка, но пък в по-хубав квартал.


Нещо като гердан от бели и черни мъниста, нещо като синусоида, нещо като танго (две напред – едно назад)... но Маймуната не е от страхливите, тя е душа оптимистична. Умее да се радва на дребните удоволствия, бързо забравя проблемите и докато се усети ще настъпи Св. Валентин 2018-та, когато Маймуната отново ще си каже: беше една прекрасна година!!!


Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}