Хороскопи

Хороскопи


Плъх Годишен хороскоп за годината на Червения Огнен Петел 2017.

Петелът обещава на Мишката динамична година, наситена с много емоции, но и със заплетени казуси, за които трябва да намери подходящо решение. Не е желателно да предприема резки промени на динамичния си стереотип. Трябва да се труди със същия ритъм и да подрежда задачите по обичайния им начин. Новостите може да се окажат повече вредни и да принудят Мишката да даде „на заден ход“.


Истината е, че каквито и затруднения да застанат на пътя й Мишката ще се справи и ще излезе като победител от всяка критична ситуация. Най-важното е да отделя достатъчно внимание на семейството и на любимите хора и да обмисля решенията си задълбочено и отговорно.


Възможностите за промяна на работа, жилище или географско положение трябва да се преценяват с оглед перспективния ефект, за да не се окаже, че сделката е била „кон за кокошка“.


Една от основните грижи ще е тази за здравето. Мишката трябва да заложи на превенцията, на оптимален режим за работа и почивка, на природосъобразен начин на живот и да положи достатъчно усилия за справяне с вредните навици. Трудностите ще се решават предимно с разум и чувство за хумор. Емоциите са лош съветник, така че трябва да се контролират съзнателно.


Що се отнася до любовта, преживяванията ще са противоречиви. Мишката трябва да е готова на някои компромиси за да запази и подобри отношенията си и на искреност, за да спечели сърцето на избраната личност.


Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}