Хороскопи

Хороскопи


Плъх

Годишен хороскоп за годината на Жълтата Земна Свиня 2019.

 

Хората, родени в годината на Плъха са целеустремени, знаят какво искат и как да го постигнат. Обмислят действията и отстояват интересите си. Те са подредени, акуратни, но понякога и педантични, което често е повод за проблеми в отношенията.

За тях годината ще е сравнително спокойна. Ще има и проблеми, естествено, но ще са преодолими. Възможности за изява няма да липсват, а дали ще се възползват е въпрос на личен избор и инициатива. Печелившата стратегия е да участват равнопоставено в екипната работа и да се освободят от инерцията. Напредъкът ще е свързан с усилия.

В годината на Земната Свиня е желателно да се замислят за слабите места и вредните си навици и да се опитат да се справят с тях. Основен фактор за успех е спазване на правилата и искреност в общуването.

Някои решения ще са трудни, а родените в годината на Плъха прекалено детайлно премислят действията си и от стремеж към прецизност може да пропуснат изгодни сделки. Желателно е да се въздържат от излишни разходи, да отделят финансови запаси и да следят редовно състоянието на сметките си. Липсата на финансова дисциплина ще навреди на отношенията.

Семейните представители на знака няма да променят съществено динамичния си стереотип. Онези от тях, които няколко години си мечтаят за дете най-после ще станат родители. Необвързаните ще се наслаждават на любовни емоции, но ще са по-скоро мимолетни емоционални връзки без сериозни ангажименти. В интерес на истината, за повечето от тях създаването на семейство няма да е основна цел.

Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева

{START_COUNTER}