Хороскопи

Хороскопи

Скорпион
23 октомври – 22 ноември
Скорпион Годишен хороскоп 2015

Предстои ви да преживеете твърде много събития през тази година. Вероятно ще ви е трудно да дадете еднозначна преценка за част от тях. По-добре не бързайте, а и не обсъждайте впечатленията си с когото и да било, докато не изясните нещата за себе си. Ще промените динамичния си стереотип. Част от елементите на ежедневието ви ще останат в миналото. Важно е да сте на ясно със собствените си желания, да се отървете от онова, което не ви харесва и да се ориентирате към хора или дейности, които ви доставят удоволствие. С каквото и да се захванете първо трябва да си отговорите на въпроса дали сте готови. Следващата важна крачка е да сте достатъчно активни. Не чакайте нищо от никъде, една стара мъдрост казва: помогни си сам, че да ти помогне и Господ. Следвайте я!

Любовта

Всеизвестно е, че представителите на вашия знак излъчват изключително силна сексуалност. Това е нож с две остриета, защото нищо не може да ви спре, когато усетите нечие привличане. За необвързаните е добре. Желателно е за тах да разширяват социалните си контакти. Само така ще разберат и собствените си предпочитания, и чуждите. За семейните обаче, може да се окаже пагубно. Не чакайте брачния партньор да ви попита защо отсъствате толкова често от къщи. Преценете позициите си прекратете или едната, или другата връзка. Всичко друго би било равносилно на агония.

Работата

Идеи не ви липсват, но рядко намирате подкрепа. Просто хората преценяват идеите ви или като твърде рискови, или като твърде авангардни и предпочитат да не се намесват в реализацията им. През тази година нещата ще се променят. Ще попаднете на човек почти толкова амбициозен и почти толкова хазартен като вас. Фактът, че не сте сами ще ви подтикне към активни действия, които ще дадат добър резултат. Успехът, от своя страна няма как да не повиши самочувствието ви, но ще е лошо, ако стигнете до степен на самонадеяност и решите да действате манипулативно. Рано или късно действията ви ще атакувани, а вие ще получите заслужени упреци, които никак няма да ви харесат.

Парите

Ще имате възможност да направите някои перспективни инвестиции. Преди да пристъпите към тази дейност, обаче, е желателно да проучите всички евентуални резултати, защото може да се окаже, че ще се натъкнете на непредвидени затруднения. Не е желателно да взимате и да давате пари на заем. Дори на много близки хора. Ако все пак се наложи, оформяйте финансовите си взаимоотношения документално за да си спестите неприятности и разочарования.

Здравето

Обърнете си внимание, ако започне някакъв възпалителен процес или инфекция и дълго време не успявате да овладеете ситуацията. Не се самолекувайте в никакъв случай. Направете си пълни изследвания и проверете състоянието на имунната си система. Защитните ви способности са доста занижени. Бъдете предпазливи спрямо нови храни, нови препарати и дори нови текстилни материи. Търсете лекарска помощ дори при незначителни на пръв поглед сигнали за влошено здраве.
Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}