.

Седмичен тийнейджърски хороскоп за 31.07 - 06.08

Каква ще бъде седмицата?

Седмичен тийнейджърски хороскоп за 31.07 - 06.08
Снимка: Instagram

Бъдете внимателни, търпеливи и наблюдателни. Желанието да изпъкнете, да постигнете цалите си на всяка цена може да даде обратен ефект. Ще успеят онези, които се съобразяват с общата тенденция и уважават утвърдените ценности. Преценявайте си силите, не нагазвайте в чужди територии и не се опитвайте да напредвате за чужда сметка.

 

Не всичко ще се получава според предвижданията ви, но ако не сте прекалено напористи и не се стремите да въздействате върху обективните обстоятелства резултатите ще са наистина във ваша полза. При това няма да се налага да правите почти никакви усилия, нужно е само да сте коректни.

 

Което съвсем не означава, че трябва да оставите живота си на самотек. Напротив, желателно е да подпомагате процесите с личното си участие без да губите чувство за мярка. Ако замислите ви изискват екипно участие споделете, попитайте и изчакайте да видите кой ще предложи помощта си доброволно. Много удобен момент, за да прецените силата на приятелството.

 

Приемете неуспехите като естествен и полезен цикъл. Мислете, анализирайте, вместо да нервничите и да обвинявате.

 

Не подтискайте емоциите, особено положителните. През този период някои от вас може да усетят пламъка на любовта от пръв поглед. Прекрасно чувство, което на бива да криете, а да се наслаждавате и да търсите взаимност.

 

Легенда на символите и знаците:

 

 

Овен

 

Акцент – контролирайте думите и действията. Не злоупотребявайте с доверието и търпението на приятелите си.

 

 

Телец

 

Акцент – неуспехите са част от ежедневието. Приемете ги сериозно и говорете за тях открито. Няма как да скриете истината от себе си.

 

 

Близнаци

 

Акцент – заемайте се само с онова, което можете да направите. Положени преди време усилия най-после ще дадат очакваните резултати.

 

 

Рак

 

Акцент – съобразявайте се с обстоятелствата, няма как да ги промените. Има начин да изчистите съмнения от личен характер, проявете смелост.

 

 

Лъв

 

Акцент – не се страхувайте от сложните задачи и не отказвайте да се заемете с тях. Старанието и смелостта ви ще бъдат възнаградени.

 

 

Дева

 

Акцент – не бързайте да скъсявате дистанцията, ако романтичната ви връзка е от скоро. Организирайте си основно почистване на дома и изхвърлете всичко ненужно.

 

 

Везни

 

Акцент – не надценявайте личните си постижения и не подценявайте чуждите. Готовността да помогнете ще ви спечели нови приятели.

 

 

Скорпион

 

Акцент – наблюдавайте, мислете, анализирайте, не се захващайте с непосилни задачи. Бъдете внимателни, защото обикновено „дребните камъчета обръщат колата“.

 

 

Стрелец

 

Акцент – трябва ви мотивация и я търсите в отношението на околните към вас. Не залагайте на впечатленията от първата среща.

 

 

Козирог

 

Акцент – отстоявайте принципите и позициите си. Търсете истината, но не забравяйте, че тя е разнолика. Проявете съпричастност към тревогите на близките си.

 

 

Водолей

 

Акцент – случките и запознанствата ще активират творческото ви мислене. Ще се случи промяна, която ще ви хареса. Не се страхувайте от новостите.

 

 

Риби

 

Акцент – реалността ще се размине с очакванията ви. Не се разкривайте изцяло пред любимия човек, малко загадъчност ще се окаже полезно предизвикателство.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...