Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Отделете време за почивка и възстановяване на силите. Ако пък „не ви свърта“ осигурете си излет сред природата или спортни занимания. Не се захващайте с нови занимания, бързо ще ви омръзнат.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Отстъпете инициативата на близките си. Нека този път те да „управляват парада“. Ако нямате спешни задачи върнете се към онези, които сте довършили бързо и проверете дали нямат нужда от корекции. Като цяло денят ще е спокоен.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Възможностите за изпълнение на личните ви желания ще са минимални. Започвайки каквато и да било работа ще се натъквате или на непредвидени затруднения или на недоволство от страна на близките си. Приемете събитията такива, каквито са и не си давайте много зор.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
С текущите цели, които сте си поставили ще се справите много бързо. Ще изникнат някакви допълнителни ангажименти, които няма да можете да избегнете, но и няма да ви затруднят. Вечерта е възможно да ви поканят на парти със стари приятели, където ще се почувствате в „свои води“.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Разсеяни сте, не се опитвайте да контролирате събитията. Въздържайте се от отговорни решения и уточнявайте подробностите, ако възнамерявате да пътувате. Не критикувайте близките за грешките им, ще ви го върнат точно тогава, когато ще ви е най-неприятно.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Контактите ви ще са интересни, но свързани с известна доза неизвестност. Непрекъснато в съзнанието ви ще нахлуват въпроси, на които няма да можете да намерите отговор самостоятелно. Трупайте впечатления, съвсем скоро ще се ориентирате в обстановката.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Уединете се за известно време и се отдайте на любимите си занимания. Настроението ви е леко меланхолично и сте податливи на влияние. Избягвайте компанията на хора, които непрекъснато мрънкат и се оплакват.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
В състояние сте да се занимавате с няколко принципно различни дейности едновременно. В същото време сте доста избухливи, раздразнителни и критични. Самостоятелната работа е за предпочитане. Може да не довършите каквото сте започнали, но поне няма да се изпокарате с близките си.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не бъдете максималисти. Ако замислите ви не се реализират изцяло, значи не е било нужно да бързате. Реагирайте гъвкаво, следвайте събитията и помнете, че е много важно човек да знае кога да спре.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Вашите желания и тези на близките ви ще са в противоречие. Следвайте собствените си замисли, но с идеята да не навредите на никого. Ако се налага да реагирате на дадено предложение с отказ, то знайте, че е важно да сте убедителни.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще се наложи да избирате между два почти еднакво неблагоприятни варианта, свързани със свободното ви време или с компанията, която предстои да изтърпите. Следвайте волята на близките си, но си оставете резервен вариант за самостоятелни действия.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Импулсивни сте и нямате желание да прилагате готови схеми на действие. Поведението на някой от близките ще породи съмнения. Задайте въпросите си директно, вместо да се измъчвате с предположения.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}