Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Предупреждението ви за днешния ден е единствено: не прекалявайте с разходите. Особено с тези за разни удоволствия, които ще ви се прииска да си позволите. А ако на всичкото отгоре сте и с наднормено тегло, не прекалявайте с калоричните храни. Изобщо, днес мислете повече за работа и по-малко за партита.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Няма задача, с която не бихте могли да се справите днес. Енергетиката ви е стабилна, творческият потенциал е във възход. Единственото, което би могло да ви демотивира е мрънкането на колегите или омаловажаването на усилията ви. За да не се случи, работете самостоятелно.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще ви е трудно да си създадете оптимална организация на работа самостоятелно и би било голямо постижение, ако поне се преборите с хаоса в мислите си. Не смесвайте желанията с възможностите си, ако искате да предотвратите необратими материални загуби.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще се наложи да взимате нестандартни решения при това достатъчно бързо. Разчитайте на въображението и интуицията си. Днес сте в състояние да се справите с неизвестности от всякакъв характер.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
На моменти ще се натъквате на абсолютно глупави и нелогични затруднения, които ще блокират желанието ви за работа. Преди да „махнете с ръка“ и се откажете от каквато и да било активна дейност погледнете сроковете, които се налага да спазвате. Занимайте се с най-спешното, за да не навредите на авторитета си.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
От време на време ще изникват допълнителни, непредвидени задачи. В състояние сте да действате достатъчно бързо, за да се справите, но не очаквайте от околните да се синхронизират с вашето темпо. Ако разчитате на това ще преживеете дълбоко разочарование.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Крайните ви резултати днес ще зависят от сутрешното настроение. Ако започнете деня с усмивка всичко ще ви се получава „като по учебник“. Ако някой ви ядоса още от сутринта ще влезете в схемата „стой далеч от мен, че хапя“. И все пак ситуацията е поправима. Достатъчно е да решите, че не си заслужава да си късате нервите за дреболии.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Тонусът ви днес може да е леко занижен. Ако усетите, че умората ви връхлита твърде бързо и сте сънливи не се пришпорвайте излишно. Разпределете времето на равномерни интервали работа и почивка. Обменяйте по-често въздуха в помещението, прилагайте дихателни упражнения на отворен прозорец, за да подобрите кръвообращението.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Придържайте се към обичайните си занимания. Преценявайте до къде ще ви стигнат силите и не си поставяйте твърде амбициозни задачи. Придържайте се към „златната среда“, за да си свършите работата без да навредите на здравето.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Добра новина ще ви стимулира да организирате импровизирано парти с приятели. Поканете най-близките, те ще оценят усилията ви. Ще се почувствате доволни. Настроението ще е приповдигнато, независимо че денят не е празничен.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се заемете с чужди ангажименти, които не са ви съвсем ясни. Не обещавайте нищо и се постарайте да получите подробни инструкции. Потърсете колкото е възможно повече допълнителна информация, ще ви е от полза.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Преценявайте нивото си на активност спрямо партньорите. На моменти инициативите ви може да изглеждат неуместни. А и не е нужно да привличате вниманието, по-скоро наблюдавайте обстановката и се възползвайте от чуждите пропуски.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}