Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Практическите задачи ще ви се отдават много лесно. В състояние сте да подходите към задълженията си отговорно и да си създадете ясна тактика за работа. Убедителни сте и ще спечелите открити симпатии от представител на противоположния пол.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ориентирайте усилията си към колективните дейности. Може да се наложи да промените личните си планове. Направете го без да мрънкате, следвайте общата тенденция, няма да съжалявате.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Постарайте се да спазите уговорките, особено ако някой друг зависи от вас. Отделете и лично време за себе си. Занимайте се със спорт или си организирайте друг вид развлечение, свързано с интересите ви.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Спазвайте правилата и се постарайте да запазите спокойствие около себе си. Проявете предпазливост, ако работите с механични или електрически инструменти. Ще постигнете добро решение на личен въпрос.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Обикновен, събитията ще са в рамките на очакванията ви. Ще разполагате с достатъчно време и спокойствие, за да се погрижите за душевното си равновесие. Разчитайте на близките, те ще ви съдействат за всяка идея.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Отношенията ще са изключително спокойни. Някой ще ви потърси, за да изпълни обещание или задължение, дадено преди време. Приемете жеста без да обсъждате последствията.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Събитията ще се случват независимо от участието или желанията ви. А най-хубавото е, че ще се случват според очакванията и ще ви зарадват. По-добре е да отложите разговори с роднини, свързани с уреждане на имоти.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Дайте воля на въображението и размах на фантазията. Организирайте си развлечение, пътуване, среща с приятели. Денят е подходящ за стабилизиране на личните и любовни отношения.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Опитайте се да довършите важните неща преди обед. Преглеждайте редовно електронната си поща. Вероятно ще получите добри новини от далече или ще ви гостуват приятели, които не сте виждали от доста време.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Съобразявайте се с обстоятелствата. Ще се натъкнете на някакви пречки при реализацията на плановете си днес. Преценете дали си заслужава усилията да ги преодолявате или е по-добре да изчакате и да повторите опита след известно време.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Логиката ви е силна, а настроението – оптимистично. Постарайте се да изпълните всички дадени обещания. Не се увличайте в занимания, които ви изглеждат интересни, но са ви непознати. Ще претърпите материални загуби.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Съобразявайте се с фактите без излишни емоции. Имате нужда от допълнителна информация за всяка една от идеите си и е желателно да си я набавите самостоятелно, последователно и подредено. Комбинирайте интуицията си с препоръките на близките, условията за успех са на лице.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}