Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Постарайте се да разпределите времето си оптимално. Ще се наложи да балансирате между личните и деловите отношения, а някои факти да съобщавате изключително деликатно поради опасност от конфликт. Въздържайте се от промени, свързани с професионалния ви статус.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Адаптирайте действията си към обективните възможности. Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Действайте с умерено темпо, придържайки се към прословутия си практицизъм и без излишни експерименти, застрашаващи здравето и безопасността ви.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще се наложи да отделите време и да ориентирате вниманието си към някакъв битов проблем. Не очаквайте и не изисквайте твърде много от хората, които са склонни да ви помогнат. Запазете чувство за мярка и не навлизайте в чужди територии.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
С каквото и да се захванете днес ще са ви нужни две неща: информация и сътрудничество. Може да се натъкнете на затруднения и неразбиране, обаче. Търсете консултация от хора, с които не сте свързани професионално или лично. Ще са много по-обективни в отношението си към вас.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е леко нестабилна, но по-сериозната грижа е, че и финансовото ви състояние е доста неясно. Въздържайте се от каквито и да било покупки, дори да са ви нужни. Ще се окажат със скрити дефекти, а рекламацията ще е проблемна. Не подписвайте финансови документи, особено с дългосрочно действие.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Намалете както инициативата, така и контактите. Придържайте се към обективните условия и следвайте общата тенденция. Онова, което за околните е трудно за вас може да се окаже лесно и обратно, така че не се набивайте на очи, за да не си създадете неприятни допълнителни ангажименти.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Задачите ви ще са по-сложни от обикновено или пък няма да разполагате с нужното обезпечение. Обмисляйте действията си самостоятелно. Мислете не за положителния краен ефект, а за междинните спънки, причинени от външни фактори.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Изпипвайте детайлите. Необходимостта да отделяте време за всяка дреболия може и да не ви хареса, но в крайна сметка резултатите от старанието ще надминат очакванията ви и ще получат подобаващ финансов еквивалент.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще ви напомнят за стари обещания или за грешка, която сте допуснали преди време. Разговорите днес няма да са от най-приятните, но е желателно да запазите присъствие на духа и да не се впускате в ожесточени спорове. Ако не искате да влошите отношенията си, то изказвайте се аргументирано.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Интензивни ще са контактите с деловите ви партньори от други градове или извън страната. Разглеждайте „под лупа“ всички предложения за промяна на бизнеса, професионалното ви положение или на съществуващи договори. Има слаби места, които могат да ви подведат.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Вероятно ще изгладите някакво недоразумение със съседи или далечни роднини. Не се старайте да взимате инициативата в свои ръце. Оставете ги да си кажат претенциите, за да можете да си изградите печеливша тактика.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Склонни сте да идеализирате обстановката и отношенията. Нищо няма да е такова, каквото ви изглежда. Опитайте се да „четете между редовете“ и да „слушате между изреченията“, за да не преживеете неприятно разочарование.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}