Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не се захващайте с трудоемки дейности. Ориентирайте се към занимания, изискващи умерени усилия. За част от тях ще се натъкнете на дребни затруднения, но ако ги обсъдите с подходящ събеседник ще се справите без допълнителна помощ.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Отнасяйте се с разбиране към близките си. Ако сте достатъчно наблюдателни лесно ще се ориентирате в обстановката. По силите ви е да създадете хармонични отношения, да адаптирате действията си към стремежите на околните и да действате в сътрудничество.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Избягвайте шумните компании. Ще възстановите силите си много по-ефективно, ако останете у дома с любимите си занимания. Въздържайте се от участие в каквито и да било авантюри.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Спокоен ден. В състояние сте да подредите програмата си изцяло самостоятелно и независимо и да се занимавате с каквото ви харесва. Емоционалното ви състояние е стабилно. Бихте могли да изгладите съществуващите към момента недоразумения, свързани с романтичните ви взаимоотношения.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Контактите ще са тесни, но интересни. Вероятна е среща със стар приятел, съученик или колега, свързана с интригуващо предложение за сътрудничество. На този етап е желателно да се въздържате от действия с перспективен ефект.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Събитията ще са интензивни, но не и изтощителни. Не е изключено да се наложи да реализирате кратко събитие, за се занимаете с обзавеждането у дома, да участвате в приятелско парти, че и да отделите време за усвояване на нова информация. При всички случаи няма да усетите как ще мине денят, а като краен резултат ще сте доволни от себе си.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Възможностите и желанията ви леко ще се разминават. Опитайте се да си поставяте реални цели. Не е изключено да попаднете в компания, в която повечето присъстващи са ви непознати. Във ваша полза е да не привличате вниманието, а да наблюдавате и да трупате опит.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Интуицията ви е силна и сте особено проницателни. Помислете за преживените наскоро неуспехи. Не само ще установите причините, но и ще измислите хитроумен начин да оправите нещата.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Намалете инициативата. Въздържайте се от поемане на каквито и да било отговорности. Отдайте се на спокойни занимания, на близките си, на чувствата и изобщо, този път просто „плувайте по течението“ и се радвайте на дребните удоволствия.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Мисли за бъдещето изпълват съзнанието ви. От мисли на моменти ще се преливат в мечти, но какво по-хубаво от това да си помечтаете. Все пак, започвайки да реализирате мечтите си е желателно да си дадете сметка за ресурсите, с които разполагате.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не пренебрегвайте подозрителните съвпадения, тревожните си предчувствия и струпването на неприятни събития в един и същ момент. Опитайте се да съчетаете логиката с интуицията и лесно ще си отговорите на част от въпросите, свързани с личните отношения, които ви безпокоят.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ще успеете да съчетаете неформалните си контакти с деловите интереси. Разчитайте на предчувствието си що се отнася до уреждане на романтичните взаимоотношения, организацията на пътуване с развлекателна цел, създаването на лични връзки. По отношение на здравето и дома си, обаче, подхождайте прагматично.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}