Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Напълно сте погълнати от работата си и действате разумно, но до някъде инертно. Това до някъде е добре, защото отделяте време за детайлите. Не е изключено да си откриете грешка ш то точно на време, за да я коригирате.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Част от събитията ще се разминат с първоначалните ви замисли, но промените, каквито и да са, ще са във ваша полза. Спокоен ден, когато можете да действате с обичайния си ритъм и минимални усилия.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Намалете контактите до колкото е възможно. Не се занимавайте с дейности, за които знаете, че ви изтощават. Творческият ви потенциал е леко нестабилен, така че прилагайте познати методи на работа.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
По-добре е да се дистанцирате от околната среда и да следвате собствените си планове и убеждения. Личните отношения може да са леко напрегнати, но това не бива да ви натъжава. Всеки има своите трудни моменти.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Постарайте се да контролирате както емоциите, така и изказванията си. Обстановката е нестабилна и може да си навредите. Не рискувайте, въздържайте се от прекалена инициатива.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Обикновен ден, в който не бива да възлагате големи надежди на нищо и на никого. Подредете задачите и се постарайте да не се отклонявате от предварителния график. Не е изключено да получите някаква материална придобивка.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Тонусът ви е леко нестабилен, имунната система – също. Създайте си умерено темпо на работа. При симптоми на главоболие или замаяност направете кратка почивка на чист въздух. Осигурете си достатъчно сън.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Следвайте собствените си хрумвания. Днес сте склонни да реагирате бурно на всякакви предизвикателства, но пък с чувство за хумор. Ще е прекрасно, ако успеете да се забавлявате с ежедневната си работа.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Следвайте старата максима: три пъти мери, един път режи. По друг начин казано, първо мислете, после действайте, а не обратно. Не разчитайте на стремителен напредък.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Намалете темпото, не се докарвайте до стрес. Желанието ви непрекъснато да държите „флага на първенството“ ще ви подейства доста изтощително. Разпределяйте силите си равномерно, ефектът няма да е по-лош от очаквания.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Концентрирайте силите и съберете мислите си. Ще се наложи да се занимавате с дейности, които не познавате много добре. Следвайте логиката на събитията и не си правете експерименти.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Колкото по-обективно преценявате случващото се, толкова по-добре ще се справите. Ако имате съмнения и трябва да избирате между няколко еднакво добри варианта, то потърсете приложени до момента практически решения, не разчитайте на чужди съвети.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}