Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Проучете възможностите и предложенията за участие в курсове, семинари, професионални дискусии, които постъпват при вас. Реагирайте бързо, дори ако се наложи да направите допълнителни разходи. Съвсем скоро ще ги компенсирате и няма да разклатят бюджета ви.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Започнете деня с новите занимания, зависещи от външна намеса или допълнителни фактори. Лесно ще намерите общ език с хората, които трябва да ви съдействат и ще си осигурите необходимата помощ. Вечерта е по-добре да останете у дома с хобито си.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Почти през целия преди обед ще се налага да провеждате неотложни срещи и разговори. Комуникацията с много хора вероятно ще ви изтощи. Организирайте си самостоятелна разходка сред природата след работа. Далеч от хората, макар и за час, ще се почувствате добре.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Поставяйте си конкретни цели и се придвижвайте към тях обмислено и последователно. Прибързаните решения, колкото и обещаващи да ви се струват, рано или късно ще ви върнат в изходна позиция.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Членовете на семейството или много близки роднини ще имат нужда от съдействието ви. Не им отказвайте, дори ако се наложи леко да промените програмата си. Всяка отделена за тях минута рано или късно ще се окаже изгодна инвестиция.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще попаднете на интересни предложения за покупки на стоки, свързани с дома, интериора и обзавеждането. Сравнете цените и, ако наистина имате необходимост от такива предмети, то днес бихте могли да ги придобиете доста изгодно.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Може да изглежда странно, но важните въпроси, с които ще се наложи да се заемете днес няма да са свързани лично с вас, а с някой друг. А интересното е, че ще ви хрумнат много по-лесни и приложими решения, отколкото ако се налагаше да го направите за себе си. Действайте смело.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Не вярвайте на всичко, което ви казват днес и още повече на обещания. Подхождайте с доза здравословна предпазливост към прекалено щедри оферти и изгодни дългосрочни договори. Не давайте пари на заем.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Тонусът ви е висок, в състояние сте да се справите с повече от една заплетена ситуация. Единственият важен фактор в случая е да организирате програмата си така, че да не си губите времето и, съответно на това, силите.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Деловите контакти ще са интензивни и ще се отразят положително на вдъхновението ви. Ще ви хрумнат оригинални решения, улесняващи текущата ви работа. Не участвайте в никакви търгове и хазартни игри дори за малки суми.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Поемайте ангажимент само за дейностите, в чието изпълнение сте сигурни. Всяко надценяване на собствените ви възможности ще завърши с неприятности, последствията от които ще са трудни за преодоляване.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Координирайте работата си с тази на колегите и не отказвайте съдействие, когато ви помолят. Не само ще ви отговорят със същото, но и ще осъзнаят колко е важно участието ви в екипа.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}