Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Изтеглете важните ангажименти за преди обед. Освен деловите срещи ще се наложи да проведете и поне една лична. Старайте се да поддържате диалога в рамките на добрия тон, макар че няма да е много лесно. Не реагирайте на провокации
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Анализирайте грешките и помислете за дългосрочните стратегии. Не започвайте нищо ново, ако усещате умора и липса на концентрация. Не е толкова важно да направите първата крачка, колкото да си изградите концепция.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Близките ще затрупат с куп претенции и никакви аргументи няма да са в състояние да ги разубедят, че исканията им са неприемливи. Излишно е да се вкарвате в дискусии. Оставете ги да направят каквото са решили. Не помагайте, но и не създавайте пречки. Те сами ще разберат, че са сгрешили.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ненадейно ще ви поканят на среща със стари приятели, съученици или колеги. Не отказвайте. Преживяванията ще са вълнуващи и ще възстановите позабравени контакти. Не след дълго ще се окажат нужни и полезни.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Творческият ви потенциал е силен. Използвайте момента, сега бихте могли да напреднете с реализацията на битова домашна задача или отстраняване на стара авария, която временно сте „закърпили“. Отделете време за спортни занимания.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Раздразнителни сте и непривично емоционални. В състояние сте да „излезете извън релси“ по съвсем незначителен повод. Ограничете контактите. Уединете се, ако близките ви изнервят с поведението си.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не се захващайте със занимания, за които интуитивно усещате, че няма да ви стигнат силите. Съчетавайте обективно желанията с възможностите си. Както физическа, така и психическа преумора ще ви се отразят зле, не си поставяйте твърде амбициозни задачи.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще ви помолят да се включите в някаква извънредна спешна задача. Не отказвайте, но преди да дадете съгласие уточнете финансовите параметри. Може да получите добри приходи без сериозни усилия, така че възползвайте се.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Много близки приятели или роднини ще ви направят приятна изненада. Може да е само съобщение или покана за събитие, което ще се случи след известно време, но ще ви зареди с оптимистично настроение и ще ви накара да се размечтаете.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Идеите ви са интересни и сте в състояние да ги реализирате. За да се случи трябва да сте по-активни и по-предприемчиви. Разчитайте на себе си и не се увличайте по мащабни проекти, обещаващи бързо забогатяване. Ще са свързани по-вероятно с финансови загуби и нервно напрежение.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
В 5.30 ч. тази сутрин Слънцето навлиза във вашия знак. Гаранция за добро самочувствие, оптимистично настроение и стабилна енергетика. Може, обаче, да е съпроводено с хипер активност. Овладейте ентусиазма и действайте с умерено темпо.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Обстоятелствата ще са променливи. Колкото по-бързо се адаптирате, толкова по-добре. Ще създадете контакти, благодарение на които съвсем скоро ще успеете популяризирате идеите и да стабилизирате позициите си.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}