Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Бъдете готови за недоразумения по време на общуване или задръжки по време на пътуване. Трафикът ще е по-натоварен от предположенията ви. Спазвайте правилата. Няма да ви навреди, ако си оформите и резервен вариант.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Въздържайте се от каквито и да било авантюри, скъпи покупки и спонтанни развлечения. Действията на хората от обичайното ви обкръжение може да ви изнервят с нелогичността, непоследователността или хаотичността си. Няма смисъл да правите забележки, ще „увиснат във въздуха“.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Действайте дисциплинирано и проявете сдържаност. Не обсъждайте идеите си, не сте достатъчно убедителни днес. Ще се натъкнете на неразбиране, дори отрицание, а е по-добре да не си го причинявате.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Преценявайте възможностите си обективно. Някои затруднения ще ви принудят да промените първоначалните си планове. Действайте гъвкаво и без да драматизирате.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Следвайте интуицията си. Ако се усъмните дори за минутка в собствените си решения, значи е по-добре да отложите замислите си за по-подходящ момент. Неформалните контакти ще са интересни.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не се омагьосвайте от прекалено изгодни оферти. Действайте по правилата. Не само ще предотвратите някои неприятности, но ще имате и възможност да коригирате навреме случайно открити грешки, с което ще си спестите време.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не се отказвайте от намеренията си. Отстоявайте позициите спокойно, но твърдо, принципно и последователно. Ако се съобразявате със собствените си възможности ще се ориентирате в обстановката правилно и ще спрете навреме.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще имате възможност да напреднете с инициативите, ако действате внимателно, разумно и се съобразявате с обективната обстановка. Разчитайте на опита и познанията си, а не на чужда помощ и съвети. Самостоятелно ще се справите много по-добре.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не се натоварвайте с чужди задължения. Постарайте се да запазите чувството си за мярка във всичко, най-вече в личните отношения. Може да се натъкнете на някои затруднения, но ще се сетите за подходящи компромисни варианти.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Прекалено сте настоятелни и спънките, дори и дребни, ще ви развалят настроението. Правете нещата за удоволствие, а не от инат. Не си поставяйте твърде амбициозни планове, чиито неизпълнение ще се отрази зле на самочувствието ви.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Колкото сте по-дисциплинирани и по-организирани толкова по-добри ще са резултатите от работата ви. Днес вие определяте ритъма на действие и от вас зависи да го спазвате. Не е желателно да се преуморявате.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Преценете задачите и оставете трудоемките за по-подходящ ден. Днес се занимайте с познати дейности, неизискващи особена концентрация и сръчност. Не е изключено да се нараните по време на работа, така че бъдете предпазливи.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}