Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Малко трудно ще ви се получават днес нещата, което ще снижи както настроението, така и желанието ви за работа. Променяйте заниманията си от време на време, за да не потънете съвсем в рутина, приспиваща вниманието ви. Действайте с въображение, за да не стигнете до „задънена улица“.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Не отказвайте, ако ви помолят да се заемете с нова задача, за която нямате опит. Приемете го като добра възможност да докажете отговорността и професионализма си. В процеса на работа ще имате възможност да общувате с нови хора и да обмените опит.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не се съмнявайте във възможностите си, но и не прекалявайте със самочувствието. Крайностите днес ще се окажат изключително вредни, защото или няма да използвате до край потенциала си или няма да си свършите работата достатъчно качествено. И едното, и другото е повод за натрупване на комплекси, от които нямате нужда.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
С необичайно много свободно време ще разполагате днес. Няма да имате затруднения с текущата работа, така че използвайте го изцяло за себе си. Погрижете се за външния си вид, „висящите“ финансови въпроси, информационното и техническото си обезпечение.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Под влиянието на музика, филм или друго произведение на изкуството настроението ви ще е предимно романтично. Позволете си да мечтаете, но не позволявайте това да пречи на работата ви. Ще можете напълно да се насладите на емоциите, които ви изпълват, ако вечерта си организирате предпочитано развлечение в компанията на любимия човек.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Първоначалната ви идея днес може да е свързана с уреждането на някакъв професионален въпрос, но ще се наложи да се отклоните от нея. Не преден план ще излезе проблем от личен характер, касаещ най-близките ви роднини. Може да е свързан с допълнителни разходи, ако са големи опитайте се да ги разсрочите.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Няма да реализирате всичките си замисли, но най-желаните ще се случат. Ще установите, че мнението на колегите за вас е изцяло положително и ви възприемат като безспорен авторитет. Оценката им ще ви окуражи и вдъхнови, а среща със стар приятел вечерта искрено ще ви зарадва.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Текущите задължения ще са повече от обикновено, но ще сте в благоприятната позиция да диктувате реда и условията на работа. Околните ще ви съдействат без забележки, вероятно ще получите и допълнителни приходи. Отделете си запаси. Не тръгвайте на дълъг път, ако не сте принудени да го направите.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Преживяванията ви днес няма да са от най-приятните. На моменти ще имате усещането, че говорите със събеседниците си на различни езици. Разминаването идва от различните ви ценностни системи и, колкото по-бързо се сетите, че е така, толкова по-лесно ще оправите нещата.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Опитайте се днес да реагирате така, че никой да не разгадае мислите и чувствата ви. Може да се наложи да скриете „зад маска“ фактът, че близък роднина е злоупотребил с доверието ви. Не е изключено да претърпите и материални загуби.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Преди обед може да ви предложат участие във временен проект, различен от основните ви професионални умения. Постарайте се да проучите условията в детайли. Може би ще ви даде възможност да разгърнете творческия си потенциал, но няма да донесе очакваните приходи. При такива обстоятелства не е желателно да рискувате.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Привлекателни сте, но и разсеяни. Околните ще ви обсипват с комплименти, което няма как да не ви е приятно, но пък ще затруднява концентрацията ви. Ще имате възможност да реализирате промяна, която замисляте отдавна. Ще имате възможност и да се откажете от нея, ако не ви хареса.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}