Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
В професионален план ситуацията е благоприятна, но личните отношения може да са леко напрегнати и изпълнени с недоверие. Ще преодолеете всички затруднения, а вечерта ще се случи изненада, която ще ви зарадва.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Спомнете си старата мъдрост, според която „блага дума железни врати отваря“. Ще получите всичко, което пожелаете, ако следвате твърдението. Единственият фактор, който може да помрачи доброто ви настроение е дребна битова авария.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Обстановката на работното място ще се променя динамично. Не е изключено да ви поставят нова задача или да ви изпратят в командировка. Реагирайте гъвкаво и не се оплаквайте от случващото се. Всъщност, е добре за известно време да ви няма.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Въздържайте се от окончателни уговорки и подписване са дългосрочни договори. Ще получите информация за допълнителна работа или обучение. Не предприемайте нищо докато не изясните всички подробности, най-вече финансовата част.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Финансовото ви състояние е нестабилно. Постарайте се да съберете разходите в предварително разпределения бюджет. Съобразявайте се с обстоятелствата, ще имате възможност да ликвидирате някакво противоречие.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Занимавайте се с обичайните си задължения, избягвайте рисковите дейности и спонтанните решения. Не започвайте нищо ново, ако е възможно, преди да сте довършили актуалната си работа. Личните отношения ще са леко напрегнати.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Среща със стар приятел ще ви накара да промените мнението си относно стара случка. Ще установите, че преди време сте направили грешка спрямо някого и трябва да я коригирате. Не се страхувайте да поискате извинение.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Избягвайте проявите на мнителност. Дистанцирайте се от опити да ви въвлекат в интрига на тема „любов и семейство“. Ориентирайте усилията си предимно към реализация на професионалните задачи и то по възможност самостоятелно.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Личните отношения ще са по-важни от професионалните и деловите. Някой от новите познати ще се опита да скъси дистанцията. Отстоявайте интересите си и не събирайте на едно място хора от различните ви кръгове на общуване.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Изненадваща среща със стари познати ще ви освежи и окуражи. Ще споделят интересна информация, свързана с актуалната ви работа или за промяна на сферата ви на изява. Изглежда привлекателно, но не бързайте с окончателното решение.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Спазвайте правилата. Контактите ще са активни, съобразявайте се с характера на събеседниците си. Не е изключено да попаднете в леко неловка ситуация, действайте с чувство за хумор.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е стабилна, нямате проблем с емоциите. В състояние сте да се справите с няколко неща едновременно. Съчетайте служебните с личните ангажименти. Ще си спестите и време, и усилия.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}