Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Началото на деня ще е доста монотонно. Важните срещи и разговори ще се случат след обед. Проверявайте си съобщенията, вероятно ще ви поканят на парти, концерт или друга интелектуална изява, която е добре да посетите.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Нямате сериозни поводи за тревоги и настроението ви е оптимистично. Не е изключено да попаднете на предложение за допълнителна работа, свързана с творческите ви умения. Потърсете отзиви и проверете до колко може да е реално, преди да се кандидатирате.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Несправедлива забележка ще ви развали настроението. Ще ви направи мнителни и неспокойни. Опитайте се да прецените ситуацията от различни гледни точки, може да се окаже полезна. След като се успокоите всичко ще ви се получава далеч по-лесно.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Въздържайте се от каквито и да било покупки днес. Ако все пак се налага, то проверявайте съдържанието и качеството на продуктите. Бъдете особено внимателни, ако търсите нещо лично за себе си. Не позволявайте да ви сугестират.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще напреднете с уточняване условията по важна сделка. Опитайте се да обсъдите актуалните си идеи с шефа, ще ви разреши да ги приложите. Намерете и проучете необходимата ви информация преди да вземете важно решение, свързано с битовото ви устройство.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Паметта ви е силна и сте в състояние да запомните огромно количество информация. Може да получите възможност за изгодна инвестиция, възползвайте се ако е в рамките на не повече от 2-3 г. Ще се справите успешно с професионалните задачи и уреждането на финансови въпроси.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ще се случи непредвидено събитие, което ще се отрази негативно на концентрацията ви. Не се шашкайте излишно, ако забравите нещо или закъснеете за уговорена среща. Ще се справите с най-важните задачи, а отложените ще наваксате по-късно.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще установите, че има някакви промени в сградата, в която работите или в тази, в която живеете. Ще са положителни и ще ви харесат. Погрижете се добре за външния си вид преди да излезете от дома. Ще присъствате на необичайно събитие.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Изпълнявайте служебните си задължения старателно. Не давайте повод да ви обсъждат и не участвайте в коментари по адрес на други ваши колеги. Може да попаднете в някои конфликтни или напрегнати ситуации днес. Постарайте се да запазите спокойствие, не си правете прибързани заключения.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Не надценявайте възможностите си и, ако има възможност да подреждате заниманията си, то започнете с най-лесните. Не е желателно да тръгвате на дълъг път, а още по-малко да шофирате. Проверете си всички вещи и документи преди да излезете от дома, може да забравите нещо важно.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Разпределете задачите си така, че по възможност да ги довършите преди обед. След това може да се наложи да присъствате на непредвидено събитие. Не прекалявайте с „хапливите“ шегички, не всички имат вашето чувство за хумор.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Нещото, което най-много ще ви изнервя днес е липсата на ред около вас. Въпреки всичко е желателно да подреждате само своята територия и да не изисквате от околните да следват вашите правила. Изолирайте се за известно време, за да възстановите душевното си равновесие.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}