Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не позволявайте да ви въвличат в никакви спорове, ще се отразят зле на настроението и самочувствието ви. Дистанцирайте се своевременно. По-добре е да се съгласите формално, отколкото да позволите на някой да проверява здравината на нервите ви.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Обмисляйте задълбочено действията си. Даже решения, свързани с по-висока степен на риск ще са успешни, ако предварително си изработите схема с няколко варианта. Занимания, породени от емоции ще ви разочароват.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Оригинални идеи не ви липсват и бихте могли да ги реализирате изключително добре, ако никой „не ви се мотае в краката“. От друга страна, присъствието дори на хора, с които принципно се разбирате, може да предизвика раздразнение. Осигурете си самостоятелност, за да избегнете излишни разправии.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Приемете с усмивка стремежа на близките си непрекъснато да ви контролират. Реагирайте с чувство за хумор. Това, че са мотивирани от най-добри намерения съвсем няма да направи съветите им по-малко досадни. Ако се противопоставите, обаче, ефектът ще е непредвидим или по-точно непредвидимо неприятен.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Не е изключено да попаднете в конфликтна ситуация със съседи или други участници, които не познавате твърде добре. Отстоявайте позициите си, но не очаквайте аргументите ви да бъдат приети безусловно. Напуснете разправията преди да е стигнала до кулминация, за да избегнете обвинения за чужди грешки.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Помислете за дългосрочните си планове и се опитайте да ги структурирате, да формулирате очакванията си за крайните резултати. Може да не напреднете кой знае колко, но все пак ще сте направили първата крачка. Въпрос на време е да реализирате и останалите.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ще имате възможност да коригирате някоя от собствените си грешки. Колкото по-откровени сте със себе си и околните, толкова по-лесно ще е да постигнете желания от вас резултат. Освен това ще разберете как да избегнете повторението на същата грешка.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Чувството ви за справедливост е изострено и сте готови да се противопоставите на всеки, който не е съгласен с принципите ви. Няма нищо лошо в това да отстоявате позициите си, стига да не стигате до крайности и вместо да спечелите привърженици, да си създадете врагове.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не правете нещата по трудния начин, ако могат да бъдат направени по лесния. Ако имате проблеми, споделете ги, ще се намери кой да ви подскаже решение. Ако не можете да формулирате ясно целите си, потърсете информация. Със сигурност ще си оформите стратегия.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Леко сте хаотични и през целия ден ще се захващате ту за едно, ту за друго. Ако не отделите „зърното от плявата“ така и няма да се сетите кое е спешно и кое бихте могли да отложите, а на края на деня ще сте до „под кривата круша“. Нужно ви е съвсем малко време за подреждане на програмата, за да разполагате след това с достатъчно лично време.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не е желателно да обсъждате чужди тайни, нито пък да изразявате мнението си по спорни въпроси твърде откровено. Прибързаните ви изказвания може да отблъснат събеседниците ви и след време да се чудите защо ви отбягват. С колкото по-малко хора общувате днес, толкова по-малка е вероятността да се скарате с някого.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Оставете близките си да действат самостоятелно без непрекъснато да им давате „тон в живота“. Фактът, че някой не е съгласен с вижданията ви може да предизвика размяна на остри реплики. Спомнете си, че днешният ден е даден за почивка, а не за уеднаквяване на мненията.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}