Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Отстоявайте интересите си, но уважавайте и чуждите. Не си струва да привличате вниманието върху себе си днес. Действайте спокойно и съобразно физическите и психическите си възможности.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще се наложи активно да се включите в общата работа. Почти непрекъснато ще ви търсят за помощ, съдействие, консултация. Действайте последователно, а не хаотично.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Творческият ви потенциал е във възход. Дайте воля на въображението си. Днес е един от успешните ви дни – ще направите много с малко усилия.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Прекалено много впечатления, които ще затруднят концентрацията ви. Ориентирайте усилията си основно към дейности, свързани с дома, семейството и собственото ви здраве.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Действайте активно и търсете актуална информация по всички въпроси, с които имате намерение да се заемете. Можете да разчитате на подкрепа, но без да злоупотребявате с чуждото търпение.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Крайният резултат зависи от умението ви да разпределяте ресурсите си и най-вече времето, с което разполагате. Не е изключено да получите допълнителни финансови приходи или пък да се справите с проблем, свързан с банкова институция.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не се огъвайте пред затрудненията. Днес е много важно да отстоявате първоначалните си намерения. Няма да е лесно, но не е и невъзможно.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Лесно бихте се справили с юридически казус или нещо, изискващо създаване на ясен и точен алгоритъм за действие. При всички случаи имайте пред вид и съекипниците си. Чуйте мнението им.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
С доста неприятности ще е свързан днешния ден, но се постарайте да съхраните оптимизма си. Нали знаете, първо нещата трябва до край да се развалят, за да може след това изцяло да се оправят.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Следвайте старата мъдрост: три пъти мери`, един път режи`, особено що се отнася до личните отношения. Дребна случка може да ви образува сериозни нерви. Овладейте емоциите и не се хвърляйте през глава в авантюри.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Прекалено оптимистичните новини, които ще получите ще са по-скоро заблуждаващи. Струва си да обсъдите важните решения с близките или със специалисти, чието мнение уважавате.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Не се обвинявайте за чуждите нещастия. Няма как да помогнете на целия свят. Ако някой от близките ви не се чувства добре, то първо помислете дали прави достатъчно за себе си и после се хвърляйте в самарянски сюжети.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}