Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Приемайте всяка дума, която чуете днес с известна доза съмнение. Следвайте максимата, че е „прекалено хубаво, за да е истина“ и не се доверявайте на информация, за която нямате убедителни доказателства. Въздържайте се от покупки на случайни стоки.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще се наложи да промените плановете си по независещи от вас причини. Постарайте се да уплътните максимално времето, с което разполагате, размествайки задачите. Не е желателно да ги отлагате нито да ги струпвате в един и същ момент едновременно. Ще пропуснете нещо.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Тонусът ви е леко занижен и дори лесните неща ще ви се получават с усилие. Намалете темпото и си осигурявайте кратки почивки през регулярни периоди от време. Занимавайте се само с най-спешното и неотложното, ако искате да стабилизирате енергетиката си.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще успеете да придвижите изостанали задачи, за осъществяването на които условията не са били подходящи. Напредъкът ще е свързан и с известен риск, но ако е обмислен и премерен не би трябвало да получите негативен ефект.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Творческият ви потенциал е силен, въздействието – също. Бихте могли да постигнете много, ако подредите целите си правилно и действате методично. Не се захващайте за няколко неща едновременно. Колкото сте по-последователни, толкова ще сте по-продуктивни.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не всичко ще се получи така, както ви се иска, но е въпрос на време да получите желаните от вас крайни резултати. За някои занимания ще трябва да сте по-решителни и по-инициативни. Не се вслушвайте в съветите на хора, които се опитват да ви разубеждават в поставените цели.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ако отдавна подготвяте някаква промяна, свързана с личните отношения, то тя може да се случи или поне да започне точно днес. Ако пък предчувствате някакви изненади на работното място, успокойте се. Най-вероятно все още не е настъпил подходящия момент.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да прекратите съществуващ конфликт, който ви тревожи. Вероятно ще се наложи да се извините за неволно изпуснати думи или погрешни действия. Ако не можете да го направите вербално, то направете го с подходящ жест.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се занимавате с несвойствени дейности. На всичкото отгоре няма да има с кого да се посъветвате или да обмените опит. Импровизирайте. Няма да постигнете очаквания краен резултат, но няма и да претърпите сериозни вреди.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Подредете недовършените задачи и се ориентирайте към реализацията на най-лесната от тях. С колкото по-малко „висящи“ дела посрещнете следващата година, толкова по-лесно ще напреднете с бъдещите цели. Наблюдавайте събитията около себе си. Ще ви подскажат тенденции, от които можете да се възползвате.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще се наложи временно да отстъпите от позициите си. Не съжалявайте, ситуацията скоро ще се промени. Приемете го от добрата му страна, ще си осигурите малко почивка, която няма да ви е излишна.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Текущата ви работа ще изисква намиране на допълнителна информация. Новополучената информация, обаче, може да ви постави в „цайт-нот“. Да е прекалено противоречива и почти неприложима. Ако е възможно да удължите времето на изпълнение, то направете го и се опитайте да си изградите самостоятелна тактика.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}