Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Положителни промени, свързани с финансовото ви състояние може да ви принудят да промените плановете си за днес. Оставете домакинските и битови задачи за по-късно. Професионалните занимания няма да ви затруднят. Постарайте се да избегнете личните конфликти.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще се натъкнете на различни затруднения в процеса на работа днес. Потърсете съдействие от близките си приятели. Добра идея е да обсъдите с тях случващото се и да приложите споделения опит.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще напреднете, но бавно. Не очаквайте големи печалби от краткосрочните си дейности. Ползата от тях ще е по-скоро в аспект стабилизация на авторитета и позициите ви.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Проявите на мнителност и съмнения няма да направят нищо друго, освен да навредят на отношенията с близките и да „обтегнат“ нервите ви. Защо се опитвате да правите нещата по „трудния“ начин вместо да изберете лесния? Не принуждавайте близките си да заменят своите принципи с вашите.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Не трупайте задължения и не се опитвайте да постигнете целите си „на всяка цена“. Помнете, че каквато и помощ да получите ще се наложи един ден да се реванширате за услугата. Идеята за нова любовна авантюра не е най-доброто, с което можете да се захванете.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Въздържайте се от каквито и да било експерименти, които биха могли да предизвикат фатални грешки. Действайте само с познати методи на работа и при това с минимален финансов риск.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не е подходящо да влагате средства в дългосрочни инвестиции днес, дори не и в скъпи покупки. Ще се окажат некачествени и ще се ядосвате. Опитайте се да преосмислите личните отношения. Вероятно ще установите, че от доста време тактиката ви е погрешна.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
По-добре е, ако има възможност и не е предварително планирано, да се откажете от пътуване на далечна дестинация. В състояние сте да получите отлични резултати от днешната си работа, стига да проявите здрав разум по време на общуване.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Проявете самостоятелност, когато се занимавате със сложни проблеми. Можете да постигнете всичко, което ви се иска, ако не се подвеждате по чуждо мнение. Концентрирайте се върху най-важното.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Разпределете времето си оптимално и, ако имате намерение да ходите някъде, направете си точен списък на вещите и предметите, които ще взимате със себе си. Не забравяйте портативната аптечка, ще ви е необходима. Проверете щателно автомобила и оборудването, съществуват предпоставки за авария.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Комбинирайте интуицията с опита. Ще избегнете сериозни неприятности. Дистанцирайте се от непознати, които проявяват нездрав интерес към вас и бизнеса ви. Едва ли са си наумили да ви улеснят живота.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Занимайте се първоначално с битовите и други дребни домашни въпроси. Ще попаднете в компания с непознати. Съобразявайте изказванията си, важно е какво впечатление ще направите. Не е изключено, по добро стечение на обстоятелствата, да си осигурите бъдещи делови партньори.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}