Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Подгответе си различни варианти за действие. Бъдете готови да прехвърлите вниманието си от една дейност към друга в зависимост от обективните обстоятелства. Непредвидена случка дълбоко ще ви развълнува и разтревожи. Рано е за окончателни заключения.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Разпределете силите си равномерно, за да сте максимално ефективни. Вероятно ще се наложи да се справите с някакъв инцидент. Преценете дали имате нужда от помощ и си я осигурете своевременно.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Прекалено сте импулсивни и не се замисляте за последствията от действията си. Взаимоотношенията с околните няма да са пълноценни, мненията ви често ще се разминават. Причините за неуспех не винаги ще са извън вас.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще имате възможност да използвате нова техника или технология в работата си. Експериментирайте без никакви опасения. Ще намерите начин за реализация на стара идея, за която до момента условията не са били подходящи.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
По време на участие в неформално събитие ще се запознаете с хора от вашата сфера на дейност. Ще обмените опит и ще научите последните новости в областта. Овладейте ентусиазма и не бързайте с индивидуалните инициативи.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Придържайте се към динамичния си стереотип до колкото е възможно. Ако не се налага да пътувате, не го правете. Организирайте развлеченията само в рамките на финансовите си възможности. Не е във ваша полза да привличате вниманието към себе си, може да станете жертва на измама.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Динамичната част на деня ще е след обед. Контактите ви ще са предимно с близките, но ще са интензивни. Приятелите ще ви съобщят интересна новина, а може и да ви поканят да споделите с тях кратко пътуване.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Следвайте въображението си. Спонтанно хрумване за пътуване към непозната географска или историческа местност ще изпълни мислите ви. Тръгвайте без колебание, но се екипирайте в съответствие с климатичните условия, за да избегнете възможността за здравословен проблем.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Изненадваща покана за среща със стари приятели ще ви зарадва и тонизира. С присъщото си чувство за хумор незабавно ще се превърнете в „душата на компанията“. Старите спомени ще ви изпълнят със сантименти, но и с мисли за бъдещето.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Настроението ви е нестабилно, клонящо към скептицизъм. Формулирайте желанията си, помислете какво ще ви е по-приятно. Да сте в компанията на приятелите си или да се усамотите с любимите занимания. И в двата случая сте в състояние да уплътните времето си пълноценно.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Едва ли ще ви хрумнат някакви конкретни идеи днес. Ще сте леко разсеяни, леко лениви, леко пасивни. Нищо няма да е толкова спешно, че да ви извади от това състояние, което означава, че ще можете да разпределяте времето по своя воля. Привечер приятна изненада ще ви освежи.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Информационният поток ще е интензивен и ще провокира въображението ви. Преди да решите да приложите наученото на практика проверете до колко отговаря на истината. Споделете намеренията си, за да чуете още мнения, които ще ви предпазят от заблуда.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}