Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Физическата и менталната ви концентрация са еднакво силни. Подходящо е да отделите време за медитация и духовни практики. Ще стабилизирате тонуса си.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Проницателни сте и ще можете да се съсредоточите върху главното и неотложното. Разполагате с прекрасни условия за реализация на най-сложните си замисли, заемете се.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Хората, които желаят да си общуват с вас ще са повече, отколкото предполагате. Редуцирайте ги до онези, с които имате истинска духовна връзка. Разговорите с всички останали ще са си чиста проба губене на време.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Обстоятелствата ще ви подскажат, че е добра идея да поработите върху старите, недовършени проблеми, особено ако са се отразили зле на отношенията ви. Не само ще наваксате пропуснатото, но и ще прекратите съществуващите спорове.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Работоспособността ви е на високо ниво. За кратко време бихте могли да направите онова, за което при други обстоятелства са ви били нужни седмици. Насочете усилията си към най-трудоемките дейности.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
С умствените занимания ще се справите по-лесно, отколкото с физическите. Прегледайте проектите, които са „в мъртва точка“, експериментирайте, променете метода на работа. Напредъкът може да не е голям, но ще е окуражаващ.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Много е вероятно да ви поканят да участвате с публична инициатива. Не отказвайте, но и не приемайте представяните идеи твърде лично. Наблюдавайте събитията и се опитайте да определите своето място в тях.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Проявете инициатива, ако се налага да се заемете с лични търговски сделки, засягащи ваша собственост. Не разчитайте някой да рекламира офертите ви. Ефектът ще е траен, ако го направите сами.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Отстоявайте принципите и интересите си. Ще ви направи впечатление, че точно хора, на които сте помагали ще опитват да ви се противопоставят. Елиминирайте ги, но без агресия.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е стабилна, силите ще ви стигнат за всичко, но ще се наложи за известно време да напуснете зоната на личния си комфорт и да положите усилия. Мобилизирайте се, няма да съжалявате.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
За да изпълните задачите си, трябва да ги подредите. Направите ли го, нищо не би могло да попречи на оригиналните ви идеи да се превърнат в реалност.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Предстоят изненади и рязък обрат при изпълнение на част от заниманията ви. Първоначално може да ви се стори, че ситуацията е неприятна. Ако запазите присъствие на духа и не търсите причини, а практически решения, ще установите, че резултатите почти отговарят на очакванията ви.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}