Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Изненада от приятели ще направи деня ви наистина празничен. Ако избирате подаръци, помнете, че е важно посланието и индивидуалността, а не цената.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Каквито и спорове да сте имали с любимия човек, днес е по-добре да ги забравите. Дамите да се погрижат старателно за външния си вид, а господата – за вдъхновението си.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Постарайте се да се справите с по-голямата част от текущата си работа преди обед. След това ще ви поканят на различни полуофициални срещи, преминаващи в партита. Ще ви е неприятно, ако ги пропуснете.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Хора от миналото изведнъж ще изпъстрят с присъствието си настоящето ви. Приемете появата им като добро знамение за празничния ден и се позабавлявайте.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Две събития ще са изключително полезни и вдъхновяващи. Ще прекратите натоварваща връзка без излишни обяснения и ще се запознаете с интригуваща личност без да сте си го поставяли за цел.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Дребни, но мили жестове на хората от обичайното ви обкръжение ще ви зарадват и ентусиазират. Доброто настроение ще повиши творческия ви потенциал и ще сте с пъти по-ефективни от обикновено.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Един от дните, в които ще сте абсолютно доволни както от себе си, така и от околните. Като същински ценители на хармонията и красотата вие ще създадете прекрасната обстановка, а близките ви ще поддържат празничното настроение.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Срещите ви уж ще са делови и уж ще са за обмяна на професионален опит и идеи, а в края на деня ще установите, че всъщност са били неформални и сте опознали колегите си от съвсем различен ъгъл. Част от текущите задължения може и да са изостанали, но със сигурност сте си спечелили нови привърженици.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Със странни и по-скоро комични събития ще е изпъстрен денят. Проявете сговорчивост и реагирайте дружелюбно на хората, с които ви среща съдбата. Може да не са ви особено приятни, но пък със сигурност не са ви и врагове.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Царящата наоколо празнична обстановка ще разпали емоциите ви по необичаен за вас начин. Не възприемайте събитията твърде лично. Повечето ще са временни, краткотрайни и само миг разнообразие, на който да се насладите.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Настроението ви ще е доста нестабилно и вариращо в крайности. С малко повече желание и въображение бихте могли да го задържите само в оптимистичната половина на мерителната ска̀ла. Празничното начало на седмицата е достатъчно добър залог за успех.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Интересна плетеница от емоции ще съпровожда днешния ви ден. За да изпълните част от новите ангажименти ще се наложи да възстановите част от старите контакти. Комбинацията ще е не само полезна, но и забавна.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}