Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Всяка издирена и усвоена нова информация рано или късно ще ви бъде от полза. Ще разполагате с достатъчно време. Използвайте го за самоусъвършенстване и попълване на липсващите ви знания.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се справите с някои „неизвестни“. Опитайте се да съчетаете наличния си опит с актуалните новости в съответната област. Със сигурност няма да съжалявате.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Специфичните събития ще са две: някой ще ви помоли за помощ, а друг ще се опита да ви злепостави. На първия не отказвайте. За вас съдействието няма да представлява усилия, а човекът ще се почувства значим. Що се отнася до втория, доверете се на присъщата си дипломация. Със сигурност ще ви подскаже как да „го поставите на точното място“.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Намалете темпото. Въздържайте се от конкретни и активни действия в която и да било област. Вместо това, използвайте времето, с което разполагате за систематизиране на бъдещите си планове.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Разпределете целите си и изберете най-важните от тях. Ще постигнете поне една, ако не се отвличате в странични дейности. Имайте пред вид, че такива, за зла участ, ще има достатъчно и от вас зависи точно в този момент да ги пренебрегнете.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ако имате трудоемки занимания, които преди време сте отложили, то заемете се преимуществено с тях. Успоредно с това се постарайте да не прехвърляте за утре онова, което може да бъде свършено днес.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Вслушвайте се внимателно в разговорите на околните, независимо че някои от темите може да не са ви приоритетни. За предпочитане е да не се намесвате. Част от споделената информация ще ви заинтригува и ще ви ориентира към промяна на прилаганите в момента тактики.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Отстоявайте мнението си, но само с позволени средства. Проявите на враждебност и навлизането в чуждо пространство ще ви връхлетят като бумеранг тогава, когато най-малко очаквате.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Подбирайте внимателно компанията, с която бихте желали да общувате. Роднините ще се окажат неизбежни, но леко напрягащи. За разлика от тях приятелите ще са за предпочитане, но пък в по-голямата си част липсващи. А защо да не посветите времето си на любимото хоби, което винаги ви зарежда с добро настроение?
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Поведението на близките на моменти може да е нелогично, а претенциите им да са по-скоро каприз, отколкото реална необходимост. Реагирайте с чувство за хумор. Те едва ли ще се откажат от замислите си, но пък вие ще се позабавлявате.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Предстоят запознанства с нови хора. С част от тях контактите ще продължат дълго и ще са преимуществено с прагматичен характер. Поне един, обаче, ще ви изненада с предложение за романтична връзка. Отнесете се с необходимата сериозност, а не като към поредната авантюра.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Вдъхновението ви ще е по-силно от обикновено. Използвайте го за преодоляване на съществуващи конфликти, които ви пречат. Ще ви хрумне начин, приемлив и за двете страни.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}