Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Състезателният ви импулс изведнъж може да се окаже неудържим. Нищо лошо няма в това да покажете на какво сте способни, стига да запазите чувство за мярка и да не превърнете надпреварата в борба за превъзходство.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е стабилна и бихте могли за ден да направите онова, за което преди месец са ви били нужни няколко дни. Още повече, че знаете точно с какво да се заемете и как да го постигнете. За предпочитане е да работите самостоятелно. Опитате ли се да наложите темпото си на околните, ще предизвикате силно противодействие.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не само ще се справите със задачите, но ще успеете да покажете най-доброто от себе си пред личности, от които зависи напредъка ви. С основание ще сте доволни, но е за предпочитане да не обсъждате постиженията си. Със сигурност ще се намери кой да ви завижда, а при удобен случай и да ви навреди.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Поведението на близките ще ви подскаже, че задължително трябва да участвате активно във всички домашни дейности. Покажете съпричастност и няма да съжалявате. Общата работа ще ви сближи и ще забравите за съществуващите към момента противоречия.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Една от грешките, които често допускате е, че непрекъснато се сравнявате с околните и, ако решите, че резултатът не е във ваша полза, започвате вътрешно да се самоизяждате. Действайте активно, участвайте във всички екипни занимания и не си губете времето в борба с духовните си съмнения.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Без изобщо да сте си набелязали или да се стремите точно към това, ще намерите подходящо решение на сложен финансов въпрос. Текущите занимания няма да ви затруднят особено, което пък ще ви даде възможност да наваксате с изостаналите задачи.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Придържайте се към обстоятелствата. Ако се наложи да заемете лидерска позиция спрямо останалите членове от екипа и усетите подкрепата им, то направете го. Установите ли, че са готови да ви се противопоставят, намалете инициативата.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Предстои приятна и с нищо не предизвикана изненада. Новини, посещение на стар приятел или покана за парти с хора, които от години не сте виждали не само ще ви зарадва, но и ще ви вдъхнови да измислите нещо оригинално за повдигане градуса на купона.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Желанието ви за пътешествие, макар и кратко, ще е неудържимо. Помислете дали нямате някакъв професионален ангажимент, изискващ пътуване и се заемете точно с нещо. Ще съчетаете полезното с приятното. Останете ли на едно място, със сигурност ще направите непредвидени и абсолютно излишни разходи.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ще получите ясни резултати, съпроводени с комплименти и допълнителни финансови постъпления за дейност, извършена преди време, в която сте вложили много личен ресурс. Осъзнавайки, че усилията ви не са били напразни, ще се почувствате изключително добре.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Прословутата ви общителност ще варира от едната крайност, до другата. От активни действия, насочени към създаване на нови контакти, до също толкова активни, насочени към игнориране на вече съществуващи контакти. Обмисляйте ходовете си, спонтанните решения най-вероятно ще са погрешни.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Отношенията между колегите ви може да предизвикат чувство на ревност. Най-вероятно ще е безпочвено, така че не бързайте да се сърдите или дистанцирате от колектива. Избягвайте разговорите, насочени към изясняване на отношенията. Интуицията ще ви подскаже какъв е проблемът, до колкото може да се класифицира като проблем.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}