Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Със сигурност ще се почувствате удовлетворени от днешния ден, защото ще е динамичен и наситен с преживявания. Ще довършите успешно дейностите, свързани с оформяне на документи и такива, за които ви е нужно колективно съучастие.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ограничете физическите натоварвания и като спорт, и като домашно-битови дейности. Не прекалявайте с количествата приета храна и четете внимателно сроковете на годност. Слабото ви място днес е стомашно-чревният тракт.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Внимавайте къде стъпвате и не вдигайте тежки предмети, които не са ви по силите. Съществуват предпоставки за травма, която може да не усетите веднага, но трудно ще преодолеете.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Среща със стари приятели ще ви върне към стари спомени. Не всички ще са радостни, но ще ви подскажат как да наваксате със занимания, които си мислите, че сте пропуснали.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Емоциите ще са много, ще са интензивни и не винаги приятни. Във ваш интерес е да ги овладеете максимално, за да не създавате настроения срещу себе си. След като възстановите душевното си равновесие, ще сте в състояние да изграждате дългосрочни тактики.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Дистанцирайте се от каквито и да било конфликти. Даже от разправиите между децата си или хора, които не са ви близки. Дори минута участие в подобен разговор ще ви развали настроението за дълго.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Опитайте се да насрочите важните срещи за времето преди обед, независимо дали са делови или лични. Периодът след това ще е по-скоро напрегнат и наситен с доста неясноти, които бързо ще предизвикат умора.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
С каквото и да се заемете днес, правете го бавно. Обмисляйте всяко действие, всяка крачка. Съществуват предпоставки за грешка, която няма да е фатална, но ще ви ядоса.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Успешно ще довършите новите занимания, които са свързани със здравето ви или благоустройството на дома. За всички останали е желателно да се придържате към познатите схеми на работа.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Професионалните резултати ще получат висока оценка, но може да предизвикат и завист у някои от колегите ви. Ако похвалите и комплиментите са публични реагирайте така, че и членовете на колектива да се почувстват значими.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Много е вероятно да получите допълнителни финансови постъпления от работа, която сте свършили не заради заплащане, а по-скоро като услуга. Не започвайте разговори, целящи изясняване на лични отношения.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Действайте с умерено, по-скоро забавено темпо и не се опитвайте да участвате във всички провеждащи се около вас инициативи. Енергетиката ви е леко нестабилна. Пазете си силите, за да сте максимално работоспособни.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}