Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Започнете деня с един въпрос към себе си: какво ви се прави? И, ако установите, че нямате точен отговор, приемете че имате пълното право да се отдадете на пасивна почивка, на интелектуални интереси или на любимите занимания. В никакъв случай не се насилвайте да вършите неща, които не ви доставят удоволствие. Не само ще изцедите силите си до последната капка, но и ще попаднете в плен на мрачното настроение.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
С изключителна лекота ще се справите с дейности, изискващи сръчност и прецизност. Помислете дали имате изоставени такива и ги довършете. В процеса на работа ще успеете да ги актуализирате, а не е изключено след време да получите от тях и някакви приходи.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Почти сигурно е, че няма да се случат никакви запомнящи се събития. Жаждата ви за вълнуващи емоции няма да бъде удовлетворена, но за това пък при условията на монотонна и спокойна обстановка ще успеете да възстановите изключително бързо и физическата си форма, и душевното равновесие.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Невинен на пръв поглед разговор може да премине в разгорещен спор и да стигне до сериозен конфликт, вреден за отношенията. Дайте си сметка на къде отиват нещата още в самото начало. Ако кръстосате и разминете пътищата си с човек, на когото държите, няма да се чувствате особено удобно, а с присъщото си честолюбие няма и да се извините.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Създайте си ясен план за действие още сутринта и се придържайте към него колкото е възможно по-стриктно. Предстоят изненади, като не всички ще са приятни. Ако имате предварителна концепция за важността на заниманията си, ще успеете да запазите присъствие на духа и да не позволите на никого да ви „изважда от релси“ с поведението си.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Силите ви са достатъчно и ще ви стигнат за всичко, стига да ги ориентирате в правилната посока. Онова, което не само ви е затруднявало, а направо ви е докарвало до състояние на неувереност, сега ще ви се стори като детска игра. Не е подходящо да започвате диета и да провеждате агресивни козметични процедури.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
През първите няколко часа от деня може да останете с впечатлението, че „ръцете ви пречат“. С каквото и да се заемете или ще се счупи, или ще се разсипе, или ще получите ефект, обратен на предполагаемия. Приемете го като сигнал, че за известно време трябва да останете „на пауза“. След обед ще се чувствате по съвсем различен начин и няма да се натъквате на подобни спънки.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Доста странен ден, в който вашите емоции ще са коренно противоположни на тези на близките ви. Подобно разминаване е устойчива предпоставка за разногласия. Наблюдавайте поведението им и, ако установите, че липсват общи точки и свързващи теми, ограничете разговорите до ежедневните обикновени, за да предотвратите възможността за евентуални разправии.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще сте обект на интерес от страна на много хора, но пък във ваш интерес е да ограничите контактите. Използвайте по-голямата част от свободното време, с което разполагате, лично за себе си. Помогнете само на онези приятели, чиито затруднения по ваша преценка са спешни и неотложни и действително няма как да се справят без съдействието ви.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Потърсете актуална информация по въпроси, засягащи професионалните ви интереси. Вероятно ще намерите доста новости, но не бързайте да се стресирате от факта, че все още не сте ги приложили в собствената си работа. Потърсете и отзиви от практиката. Така ще си дадете съвсем ясна сметка кое „работи“ и кое е само формална реклама.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Почти незначителна случка или съобщение ще ви въодушеви повече от обикновено. В стремежа си да споделите мислите и емоциите може да попаднете в някаква неудобна ситуация. Единственият начин да я избегнете е да се опитате да прецените отношението и настроението на събеседниците. Не всички ще заредени с вашия бурен ентусиазъм.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Дори по същество денят ви да е почивен, ще получите интригуващи новини, отнасящи се до бизнеса или професионалната ви реализация. Анализирайте ги подробно и се възползвайте до колкото е възможно. Реагирайте активно, защото част от офертите може да са наистина краткосрочни и, ако ги изпуснете, ще съжалявате.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}