Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Предстои ви някаква изява, но сте доста притеснени и може да не се справите така, както бихте искали. Не се стресирайте излишно и не се разочаровайте от евентуалните отрицателни отзиви. Приемете ги като градивна критика и ги използвайте.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Преценявайте поведението си, когато общувате с непознати. Избягвайте проявите на раздразнителност и хапливи забележки. Някой от събеседниците ви има недвусмислен интерес към вас и е важно какво впечатление ще направите.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
С колегите сигурно ще има противоречия и несъгласия. За сметка на това обстановката у дома ще е спокойна, а любимият човек ще ви обгради с грижи. Контролирайте емоциите , когато пътуване и специално ако се налага да шофирате.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Опитайте се да спечелите благоразположението на околните. Опитайте се също така да разберете плановете им без да разкривате своите. Ще имате много съмнения по практическите въпроси. Обсъждайте и мислете вместо да отхвърляте всяка чута и предложена възможност.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще се наложи или вие да промените нещо, свързано с динамичния ви стереотип, или някой ще ви принуди да го направите. Интересното е, че ако става дума на външна намеса, то тази намеса ще ви е приятна. А още по-интересното е, че след като промяната се случи ще се чувствате доволни.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не тръгвайте на дълъг път и не се заемайте с грандиозни планове. Ако няма никакъв начин да отложите трудоемките задачи, то осигурете си съдействие. Незначителни сигнали ще ви покажат причините за личен проблем и начина за преодоляването му.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Обстановката около вас ще е нестабилна, а настроението ви напрегнато. На моменти ще се чувствате самотни, на моменти изоставени или пък неразбрани. Нито едно от усещанията ви няма да е истина. Просто имате навика да идеализирате и да страдате, когато реалната обстановка не отговаря на очакванията ви.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Дори близките ви приятели очакват на моменти да ги изненадате с разни странности, но днес ще сте наистина във вихъра си. Ще сте абсолютно непредвидими и не за друго, а защото ще се опитвате да впечатлите някого. По-добре овладеете ентусиазма, ако не искате вместо благосклонна усмивка да получите ехидна насмешка.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще ви ангажират с някаква публична изява, която изобщо няма да ви харесва. Няма и да ви вдъхнови. Но пък ще е възможност да покажете възможностите си убедително и да стресирате конкурентите си. Действайте с присъщата си решителност.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Рядко се размечтавате, но днес приятна новина ще ви накара още от сутринта да витаете в облаците. Ще ви е приятно да сте в такова състояние, но може да предизвика някои неприятности, свързани с практическите ви задължения. Ако е възможно да отложите сложните отговорности, то по-добре го направете.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Като цяло и по принцип е нормално да спазвате правилата, но приемайте повечето неща с чувство за хумор и подхождайте към сложните казуси с въображение. Първоначално няма да намерите точни решения на проблемите, но пък и няма да се сдухате безпричинно.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Дребните жестове ще оставят незабравими спомени. Съвсем случайни хора или стари познати, или съседи, с които никога до момента не сте разговаряли ще ви зарадват по някакъв начин и ще ви накарат да се почувствате нужни. Останете в мига, ще ви е приятно.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}