Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ще е прекрасно, ако успеете да си осигурите лично време днес. Далеч от хората и от шума. Колкото по-малко са външните емоции толкова по-широко ще разгърнете вътрешния си потенциал. Ще ви хрумне лесен начин за справяне с недовършените неща.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Без проблеми ще намерите баланс за всяка противоречива ситуация. Прилагането на компромисни решения ще ви даде възможност да анализирате подробностите и да прецените случващото се от различни гледни точки. Не е изключено да възстановите стара връзка.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Възможно е да изпаднете в някаква неудобна ситуация. Да ви потърсят за корекции на работа, която възприемате като довършена. Изслушайте аргументите и, ако не сте съгласни, не се оставяйте да ви манипулират. Проявете решителност за да не позволите на никой да навлиза в територията ви.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Емоционалното ви състояние е стабилно. Ще получите подкрепа за всяка идея, която имате желание да обсъдите в тесен кръг. Разчитайте на интуицията си за справяне с краткосрочни задачи. За перспективните ви е нужна подробна информация.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Намалете инициативата и контактите. Не ангажирайте никого с мнението си, за да не получите неоснователни обвинения за чужди елементарни грешки. Следвайте хода на събитията и разчитайте на въображението си за неясните моменти.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Спокоен ден, в който ще е полезно да се адаптирате към обстановката. Оставете околните да споделят с вас вълненията си. Реагирайте спокойно и без никакви очаквания. По благоприятно стечение на обстоятелствата ще възстановите връзка, прекъсната преди време по неясни причини.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не оставайте сами и не анализирайте личните си неуспехи. Ще се почувствате много по-уверени в собствените си сили, ако се погрижите за близките или просто участвате в някаква колективна дейност. Обръщайки поглед към чуждите грижи ще се убедите колко са преодолими вашите.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Подредете ангажиментите си така, че да разполагате с максимално време за любимите си занимания. Ако пък не ви се иска да се отдадете на хобито или друга дейност организирайте си парти с приятели. Имате нужда от развлечение и сте в състояние да си го осигурите по предпочитан от вас начин. Не се отказвайте.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Обърнете поглед на вътре към себе си, а не на вън към света. Подсъзнателно ще ви се иска да останете със собствените си мисли, но ако имате голямо семейство или много приятели идеята може да се окаже трудно изпълнима. Опитайте се да направите „малко бягство“ сред природата, за да улесните участието си в светските контакти.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
В началото на деня настроението ви може да е леко унило и песимистично, но постепенно ще „наберете скорост“. С текущите задачи ще се справите дори без да забележите. Покана за парти със стари приятели ще ви въодушеви и ще ви припомни прекрасни моменти от миналото.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Доверете се на случайността. Нищо няма да е каквото си го представяте, но независимо от всичко ще имате повод за радост през днешния ден и то повече от веднъж. Ще получите две неща. Едното ще е материално, а другото – духовно. Кое ще ви хареса повече зависи от настроението ви.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Настроението ви е оптимистично и сте в състояние да подходите с чувство за хумор дори и към най-неблагоприятната ситуация. Усмивката ви е заразителна и ще успеете да окуражите близките си в трудни моменти. Може да се наложи да коригирате или довършите нещо старо, но дори познатото ще успеете да превърнете в забавление.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}