Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Необичайно дружелюбни сте днес. В състояние сте да общувате искрено, непосредствено и без да поставяте на преден план само от личните си желания. Създайте някакво развлечение за себе си и за любимия човек. Ще освежите чувствата и ще поставите нов етап в развитието на отношенията си.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Хората от най-близкото ви обкръжение (роднини, съседи) ще се нуждаят от съдействието ви. Не се опитвайте да решавате проблемите самостоятелно и за своя сметка. По-правилният начин е да подскажете насоки на действие и да ги оставите да избират между различни варианти. Свободният избор е предпоставка за увереност.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Контактите ще са интензивни, а крайният резултат зависи от вдъхновението ви и умението да поемате отговорност. В труден момент ще получите съдействие от жена. Не е изключено да получите печалба от хазартна игра, подарък или пък да намерите ценен предмет.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ориентирайте се към занимания, свързани с физическа активност. Използвайте свободното време за пълноценен контакт с природата или занимания, свързани с духовните ви нужди. Не е изключено да попаднете на публично събитие, където ще общувате с личности, споделящи начина ви на мислене.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Вероятно ще се наложи да разпределите вниманието си между няколко занимания с еднаква важност. Заемете се първо с онова, което ви изглежда по-трудно. Ще е свързано с допълнителна информация. След като си я набавите, схемата на работа ще се подреди по естествен ред.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Началото на деня може да е свързано с неприятни преживявания. Ще се справите по-лесно, ако сте сами. В случай, че имате обкръжение е желателно да действате хладнокръвно, да мислите бързо и да търсите вариант за действие, който не ви обвързва.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ако искате до постигнете добри резултати трябва да подхождате с желание дори към дейности, които принципно ви отегчават. Опитайте се да привлечете близките за съдействие. В случай, че категорично ви откажат, то осигурете си ги поне за компания.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Следвайте вдъхновението си, може да ви подтикне да тръгнете на път и да ви отведе на непознати места. Не само ще обогатите познанията си, но и ще общувате с интригуващи личности. За да бъде завършекът на деня още по-колоритен или ще гостувате, или ще посрещате гости.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще установите, че решение, което сте взели преди време е било съвсем правилно. Подозренията ви спрямо близък или любимия човек са неоснователно. Задайте въпросите си искрено, за да получите желания отговор и да се отървете от съмненията, които ви измъчват.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Преценете задълженията и се захващайте само с онези, които са ви по силите. Може да не се окажете съвсем подготвени за колективни дейности, но ще спечелите симпатии и подкрепа благодарение ни личния си чар. Рискът в което и да е направление трябва да е премерен.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще получите допълнителни приходи от дейност, която сте реализирали преди време. Изходът от някаква критична ситуация ще е успешен благодарение на чувството ви за хумор и умението да уговаряте изгодни условия. Настроението ви е пряко свързано с обкръжението.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Спокоен ден, когато можете да се отдадете на любимите си занимания и да постигнете душевно равновесие и хармония. Останете в компанията на близките си и по възможност бъдете в светлата част на денонощието сред природата, колкото е възможно по-далече от градския шум.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}