Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Творческият ви потенциал не е много висок, но ще компенсирате липсата на въображение с добра организация. Настроението ви може да се окаже доста променливо. В благоприятна позиция сте, защото близките и колегите с готовност ще ви помогнат да осъществите намеренията си.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Изразходвайте финансите си пестеливо. Никаква разточителност и излишни разходи, особено за развлечения и луксозни предмети. Ще се справите с всички задачи, но по-бавно от обикновено. След обед са възможни дребни технически задръжки на работното място.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Спокоен ден, за предпочитане е да заемете пасивна и наблюдателна позиция, да не привличате вниманието върху себе си. Така ще си спестите неприятни разговори и погрешни решения. Вечерта не е изключено да ви поканят на любовна среща, за която ще си спомняте дълго.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Най-вероятно ще ви възложат допълнителни задачи. Ще се справите, ако оптимизирате организацията си на работа. Не мрънкайте и не се оплаквайте, старанието ви ще бъде оценено и заплатено, макар и не точно в този момент. Вечерта може да се наложи да се занимаете със здравословен проблем на член от семейството.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Крайните резултати от дейността ви са пряко свързани с проявеното търпение и упоритост. Не бързайте, обръщайте внимание на детайлите. Бъдете внимателни, съществува вероятност за травма, която може да ви извади от строя за известно време.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Преживяванията като цяло ще ви заредят с много любов и добро настроение. Днес ще изгладите някакво недоразумение с любимия човек, което от известно време влошава отношенията ви. Преди обед участието ви в професионална дискусия ще открие пред вас нови възможности за изява.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Успехът в работата и благоразположението на околните ще ви ентусиазират ще довършите всичко, с което се захванете. Сделки, които сте сключили преди време днес ще регистрират добри резултати. Вечерта е възможно да ви поканят на много мило тържество.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ако се натъкнете на затруднения при реализиране на плановете си днес, приемете го като подсказка, че е по-добре да ги отложите за друг ден. Затрудненията са обективни и няма да е във възможностите ви да ги отстраните самостоятелно. Избягвайте непредвидените разходи и не се опитвайте да решавате противоречията със крясъци.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Възползвайте се от подходящите условия за създаване на нова делова връзка. Ще е много полезна за реализирането на бъдещите ви планове. Условията за успех са заложени в умението ви да изслушвате търпеливо събеседниците. Ще ви споделят ценна информация.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Спокоен ден, не се опитвайте да завършите всичко започнато изведнъж. Действайте с обичайното си темпо и наблюдавайте поведението на хората от близкото си обкръжение. След обед интуицията ви ще е по-силна и ще ви подскаже как реагирате в сложни ситуации.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Усмихвайте се по-често, денят ще е изпълнен с любов. Наслаждавайте се на обикновените житейски радости. Те ще ви заредят с творческа енергия и ще развихрите фантазията си като никога до сега. След обед ще се наложи да помогнете на някой, който ще ви възнагради щедро за отзивчивостта.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Финансовите операции трябва да са с минимални рискове, за да не претърпите никакви загуби. Въздържайте се от окончателни решения, ако не сте чули мнението на партньорите си, за да не изпаднете в конфузна ситуация.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}