Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Обмисляйте подробно решенията си, защото ще носите отговорност за тях. Ще се почувствате доволни от себе си, ако сте по-инициативни. Може нещата да не се получат така, както си ги представяте, но все пак ще сте показали на какво сте способни.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Не се изкушавайте от мисълта да помогнете, услужите или да организирате някаква благотворителна акция, ако не са ви помолили. Следвайте принципите си и се въздържайте от алтруистични прояви, защото може да се опитат да ви манипулират и ще си навредите.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Трудно ще ви се получават занимания, изискващи логично мислене и точно пресмятане на данни. За сметка на това всичко, което изисква въображение и творчески подход ще ви е интересно и няма да ви отегчи. Подбирайте работа, която ще ви достави удоволствие, за да не се налага да я правите повече от веднъж.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Осигурете си време за издирване и проучване на нова информация, свързана с бранша, в който работите. Ако сте си наумили да променяте работата или бизнеса ще намерите интересни идеи, от които бихте могли да се възползвате.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Привлекателни сте и през целия ден ще сте в полезрението на хората около себе си, независимо къде точно се намирате и какво точно правите. Бъдете внимателни, защото това е нож с две остриета. Ще забележат постиженията ви, но и пропуските също.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
В благоприятна позиция сте и околните ще се съобразяват с желанията ви. Ще получите помощ за дейности, които ви затрудняват, но не прекалявайте с претенциите, за да не отблъснете хора, които очевидно са на ваша страна.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ще имате възможност да участвате в различни дискусии днес. Според една мъдрост „в спора се ражда истината“, но все пак е желателно да слушате и анализирате чутото вместо да спорите.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Заетостта ви няма да е по-различна от обичайната. Наблюдавайте близките си. Някой от тях ще има нужда от помощ или проблем, който желае да сподели, но не знае как да започне. Проявете разбиране, въздържайте се от обвинения, каквото и да се е случило.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се справяте с непредвидени ангажименти. Независимо, че няма да разполагате с достатъчно време не прехвърляйте обичайната си работа на никого. Вместо помощ ще получите „мечешка услуга“.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
С приятна новина, покана за парти или друго зареждащо събитие ще започне денят. Настроението ви ще е трайно оптимистично и никаква работа не би могла да ви затрудни. Не е зле да се заемете с реализацията на някоя от прекалено смелите си идеи.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Общителни сте и в същото време чаровни. Чувството ви за хумор през целия ден ще кулминира. Ще намерите общ език с много хора, които ще ви подскажат оригинални насоки за разгръщане на потенциала ви.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Контактите ще са интензивни, но не винаги ще са ви приятни. Ако няма начин да избегнете някои от тях поддържайте само обичаен разговор без намек за бъдещи ангажименти.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}