Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Решаването на семейните въпроси зависи само от вашата намеса. Няма да е лесно, а и няма да сте убедени, че контролирате нещата, но въпреки всичко трябва да опитате. Няма по-добър вариант от активните ви действия.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Оставете инициативата на останалите членове от се дистанцирайте от решенията им. Не само ще ви прехвърлят отговорността за грешките си, но и ще бъдат достатъчно нагли да ви намират допълнителни кусури.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Никакви рискови действия, свързани с личните отношения. Само една дума може да взриви ситуацията и да ви докара в положение, с което трудно ще се справите. Струва ли си да рискувате?
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Има дни, в които ви се струва, че целият свят е срещу вас. А може би в тоя момент вие сте срещу целия свят? Понеже в момента не сте склонни да анализирате грешките си и сте в състояние лавинообразно да ги увеличавате, за това е по-добре поне да намалите контактите.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Оставете служебните задължения на заден план, днес може да се занимаете с уреждането на някои битови въпроси. Ако имате идеи за покупки, промяна на мебелировката, дори на цялостно обзавеждане, ще се справите перфектни.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не разчитайте на никого. Не търсете съвети, свързани с решаване на лични или семейни проблеми. Следвайте интуицията си, няма да ви подведе.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не е желателно да обмисляте важни решения. Също така оставете обсъждането на финансовите въпроси за по-късен етап. Едва ли ще получите разбиране от страна на близките и това само ще влоши ситуацията.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Прекалено сте директни, до нетактични. Едно е да отбележите допусната грешка, съвсем друго, да критикувате безпощадно. Назрява конфликт между вас и хората от най-близкото ви обкръжение и във възможностите ви е да го избегнете.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Говорете онова, което мислите и правете онова, което чувствате. В момента най-добрият метод да се справите с разногласията в семейството е именно този.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Следвайте собствените си принципи. Помислете за препоръките на близките си, но само колкото да си „сверите часовника”. Не очаквайте външна помощ, ще се окаже провокация.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Прибързани сте и е много възможно да направите грешен ход. Няма да се отрази толкова на служебните, колкото на личните ви отношения. Действията ви може да бъдат преценени доста критично.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Творческият ви потенциал е висок, но сте прекалено ентусиазирани и доверчиви. Ще се справите с всичко започнато, ако действате самостоятелно. При колективни действия може да ви подведат.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}