Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Доста напрегнат ден. Бъдете готови да отговаряте или да обяснявате всяка своя постъпка, мотив, решение. Няма да ви хареса, но ще се наложи.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Енергийното ви ниво е леко нестабилно, но натоварванията ще са в рамките на обичайното. Разпределете времето си така, че да редувате работа с почивка през равни интервали, за да си спестите усещането за отпадналост или дори леко главоболие.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ако можете да избирате дали да предприемете кратко пътуване или не, то изберете второто. Оставайки на обичайното си местоположение не само ще си свършите работата, но и ще попаднете на много интересна информация.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Спокоен ден. С каквото и да се захванете ще се справите. Затрудненията ще са свързани с недовършени задачи и ще са свързани с битови или семейни задължения.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще попаднете в нестандартни ситуации и ще се справите, ако приложите нестандартни решения. Няма да е лесно, ще ви изтощи. Ще се почувствате много по-спокойни, ако успеете да обсъдите ситуацията с човек, на когото имате доверие.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се захванете с някакви допълнителни задачи, но това да не ви безпокои. Не само, че ще се справите и ще довършите нещата, но и ще получите равностойно заплащане за труда си.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Прекалено много съмнения ви връхлитат. И по отношение на приятелите, и по отношение на семейството, и по отношение на самите себе си. Не търсете съдействие, трябва да се справите самостоятелно.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
На работното място едва ли ще имате някакви проблеми. Използвайте възможността да довършите започнатото, защото ще имате нужда от малко повече лично време. Ако имате недоразумения с близките си, то днес ще успеете да оправите нещата.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не е желателно да се заемате с уреждането на юридически въпроси. Ще пропуснете важни подробности и ще се върнете в изходна позиция. Много по-добре ще се справите с покупките и битовите задачи.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Нови познати и нови предложения. Ентусиазиращо, но не достатъчно реално. Действайте с присъщия си подход. Анализирайте детайлите и мислете за бъдещето. Ще си спестите доста неприятности.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще установите, че някой се опитва да ви подведе и с присъщата си доверчивост силно ще се удивите. Не губете време за емоции и проверка на ситуацията. Мобилизирайте ресурсите си с предпазна цел, пък после ще му мислите.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Началото на деня ще е доста окуражаващо, но ситуацията доста бързо ще се промени. Няма да е случайно, а след нечия намеса, което означава, че не бива да се противопоставяте, а да наблюдавате. Поне докато си изградите подходяща тактика.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}