Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ще се наложи да спазвате някои ограничения. Може да са свързани с писани правила или с неоснователни изисквания, но за вас е по-добре да се съобразите. Не се съмнявайте в себе си, ще направите каквото сте намислили, но по-бавно.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Поставяйте целите си ясно, разбираемо и действайте последователно. Не разпилявайте вниманието си и не пренебрегвайте обективните условия. Следвайте доказалото ефективността си правило: бързай бавно.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Част от задачите ви ще са свързани с риск. Ако зависят от външни фактори или хора е по-добре да ги отложите до изясняване на подробностите. Друга част ще е свързана с липса на информация. Направете всичко възможно да си я осигурите самостоятелно.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Стандартните методи на работа на моменти ще се окажат неприложими. Мислете бързо и действайте с въображение. Не обвинявайте никого за трудностите, с които се налага да се справяте. Резултатите ще ви окуражат.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
За днешната ви работа най-подходящ ще е методът на „опита и грешката“. За да го приложите, обаче, е задължително да разпределите времето си оптимално. Може за известно време да сте в застой, но ако сте достатъчно упорити ще напреднете.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Най-силните ви оръжия днес са професионализмът и натрупания опит. Не всичко ще се получава по лесния начин, но ако се заредите с търпение и не заобикаляте правилата ще направите точно това, което искате. Препоръката е валидна и в сферата на личните отношения.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Емоционалното ви състояние е нестабилно и сте податливи на внушение. Намалете контактите и следвайте принципите си. Залагайте на познати методи, а не на оригинални хрумвания, които може да ви вкарат в „задънена улица“.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е достатъчна, но сте сприхави и нетърпеливи. Започнете деня с ясно разпределение на задачите по време. Колкото сте по-организирани, толкова ще сте по-ефективни. Отчитайте влиянието на обективните фактори.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Мнението ви и методите на работа може да са правилни, но ще е трудно да убедите всички и да ги накарате да ви повярват. Не се и опитвайте, дайте им възможност да осъзнаят собствените си грешки. Не прекалявайте с разходите.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Единственият начин да работите бързо е да следвате правилата. Някой може да се опита да ви „улесни“ подсказвайки ви непроверени методи. Не се подвеждайте, ще загубите не само време, но и средства, а може би и позиции.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
С каквото и да се захванете ще се натъквате на непредвидени затруднения. Ако са свързани с липса на информация ще се справите лесно. Ако са свързани, обаче, с допълнителни финансови или друг вид материални разходи и по-добре да не прибързвате.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Заменете инициативата с наблюдателност. По-малко активни действия, повече задълбочен анализ на обективната обстановка. Възприемайте фактите прагматично, а не емоционално.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}