Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Опитайте се да изгладите съществуващите конфликти и да не провокирате нови. Анализирайте критичните ситуации. Ако не излезете от тях самостоятелно дълго време ще ви преследва чувство за вина.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Умението ви за контролиране на емоциите е всеизвестно, но освен него е желателно да запазите и чувството си за мярка във всякакво направление. Не прекалявайте нито с физическите, нито с духовните удоволствия. Ефектът ще е по-скоро негативен.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Неспокойни сте и в състояние да реагирате остро дори на минимални провокации. Ще ви се отрази добре, ако се уедините за известно време. Поне няма да кажете нещо, за което след време да съжалявате.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Най-ефективният и доказал въздействието си начин за отърваване от мрачните мисли е да се заемете с дейности, изискващи физически усилия. Направете го и, ако е възможно те да се упражняват на открито, ще е още по-добре. Ще подредите мислите си и ще повишите тонуса.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ако сте в конфронтация с някого по ваша вина, то направете първата крачка към сдобряването. Жестът ви ще бъде и оценен, и уважен. Съвсем скоро няма да има и спомен от неприятната случка.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Разпределете времето си за работа и почивка така, че да не се преуморявате, но и да не лентяйствате. Не се престаравайте с обичайните задължения. Направете само най-необходимото. Отдихът ще е пълноценен, ако е съчетан със спорт или с хобито ви.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не се отвличайте непрекъснато с незначителни подробности, ако искате да довършите започнатите занимания днес. Последователност и ред са качествата, които са ви необходими, за да оползотворите максимално времето, с което разполагате.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Действията ви ще са далеч по-убедителни от думите. Правете нещата така, както ги усещате без излишни обяснения. Околните със сигурност ще разберат правилно намеренията ви.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Неприятно изказване или постъпка ще ви подтикне да направите анализ на старите приятелства. Със сигурност ще установите, че някои от тях отдавна са изчерпали капацитета си. Оставете времето да си свърши работата. Не е нужно да взимате нараняващи решения.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Следвайте старата мъдрост: не прави онова, което не искаш да се случи на теб. Всяка лоша мисъл или дума, която си позволите днес ще се върне към вас като бумеранг. Няма смисъл да разбирате истините по трудния начин, след като можете да го направите по лесния.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще стабилизирате душевното си равновесие и ще се чувствате най-спокойни в позната обстановка с познати хора. Останете у дома и се отдайте на тихи занимания. Отстъпете инициативата на близките си, дайте им възможност да ви зарадват.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Възприятието ви за света и околната действителност днес е по-идеалистично от обикновено. Въздържайте се от важни решения с дългосрочен ефект и от скъпи покупки. Не след дълго ще съжалите и за едното, и за другото.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}