Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не потискайте спонтанното желание да споделите и обсъдите идеите си. Общителни сте, настроението ви е оптимистично. Ако се налага да пътувате във връзка с професионалните си занимания или да присъствате на делова среща, то не отлагайте.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Контактите и разговорите ще са много интензивни, но не и полезни. Увлечени в различни теми може да забравите или пропуснете нещо важно. Осигурете си подходящи условия за обмисляне на практическите задачи и проверка приложимостта на идеите си.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ситуацията ще е динамична и често ще се налага да пренасочвате вниманието си от една тема на друга. Действайте, съобразявайки се с актуалните условия към момента. Каквито и планове да си правите ще се наложи да ги промените. Въздържайте се от щедри обещания.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Използвайте времето си първо за проверка на вече завършените задачи и едва след това за подготовка на новите проекти. Прегледайте и систематизирайте наличната информация. Въздържайте се от нови запознанства и бъдете предпазливи по време на пътуване.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ориентирайте усилията си към дейности с интелектуален характер. Преценете обективно нивото на познанията си в сферата, към която сте се ориентирали и отделете време за усвояване на допълнителна информация. Въздържайте се от съмнителни финансови уговорки.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще разполагате с достатъчно време за размисъл. Анализирайте съмненията си и най-вече причините за тях. Вероятно ще установите, че не всички са основателни, една част са плод на собствените ви страхове и от вас зависи да ги отхвърлите. Не се колебайте твърде дълго.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е леко нестабилна и създава предпоставки за неувереност, прояви на меланхолия. Ежедневната работа едва ли ще ви ентусиазира, но разговор с приятел ще повиши тонуса ви, ще ви подтикне да споделите тревогите си, а и ще ви помогне да ги преодолеете. В края на деня настроението ви ще е далеч по-оптимистично.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Желателно е да довършвате започнатото, но не и да се престаравате. Сравнявайте, комбинирайте различни условия и създавайте алтернативни варианти. Ще са ви полезни, защото за част от заниманията ще се натъквате на пречки.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
С приятна изненада или окуражаващ разговор ще започне деня, което ще повиши тонуса ви. Действайте последователно и оперативно. Не отлагайте дейностите, за чиято реализация съществуват условия, независимо че може да сте ги предвидили за по-късно.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Стар спор отново ще стане актуален и ще се установи, че позицията, която сте изложили преди време е била правилна. Обективно погледнато, това ще е ваша победа, но едва ли ще ви зарадва. Опитайте се да изясните всички възникнали към настоящия етап въпроси, за да спестите последващи обвинения.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще завършите успешно преговори или сделка, която оформяте от доста време. Няма да се получи изведнъж, нито съвсем гладко, но пък ще ви даде възможност да установите естеството на затрудненията и начин за преодоляването им. Подхождайте към положителния резултат с умерен оптимизъм.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Някои дейности ще изискват точност и концентрация. Намалете контактите, съобразявайте се с обстановката и отчитайте възможните варианти. Не се заемайте с несвойствени задачи.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}