Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не се ядосвайте за това, че ви връщат към стар проект. Напротив, заемете се спокойно и търпеливо. Ще е във ваша полза, защото ще се окаже, че има потенциални възможности, които не сте забелязали, а можете да се възползвате.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Не започвайте нищо ново и не сменяйте тактиката си рязко и неоснователно. Реагирайте неутрално към всички водещи се около вас спорове. Няма да са малко, но е излишно да влизате в подробности.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Спокоен ден, концентрирайте усилията си изцяло към текущата работа. За всичко допълнително преценявайте необходимостта да влагате сили и време. Ако не намирате основателни аргументи, значи не си струва труда.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
С доста сочна разправия на професионална тема може да започне дена, да ви атакуват с несправедливи обвинения. Не се изкушавайте да разрушите всичко направено до момента и да започнете от нулата. Ще бъде сериозна грешка.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще успеете да се справите с някакъв стар конфликт и да си осигурите надеждни сътрудници за сравнително дълъг период от време. Няма пряка връзка между едното и другото, но влиянието върху текущата ви работа ще е директно и положително.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Стремете се да довършите започнатото, ако е възможно. Ще се получи нещо като затваряне на стара страница и отваряне на нова. Ще е свързано с нова оферта или важен делови разговор. Преценявайте обещанията си.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Положителните емоции днес ще са свързани с хобито, любовните отношения или някакво случайно развлечение. Наслаждавайте се на дребните радости и не си оставяйте твърде амбициозни цели. Пестете си силите.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се ориентирате повторно към работа, която ви е неприятна. Ще са ви нужни усилия, предимно психически, за да я довършите, но е по-добре да го направите. Ще се почувствате много по-добре, осъзнавайки че сте се справили с поредния проблем.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не е желателно да тръгвате на път, освен ако не е абсолютно необходимо. Не стартирайте важни делови разговори и не уговаряйте условията по дългосрочни сделки. Отделете време за проучване на актуалните условия в областта, с която предстои да се занимавате.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Избягвайте дори минималните рискове във всякакво направление – финанси, здраве, семейни отношения. Работете самостоятелно и проверявайте резултатите си преди да ги включите в екипната дейност. Вечерта ще ви изненадат и зарадват нечакани гости.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е стабилна, въображението безгранично, но концентрацията ще ви е трудна. Бъдете предпазливи, ако се налага да шофирате. Избягвайте уреждането на финансови сделки.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Предстои някакво ново предизвикателство. Важна е подготовката, така че ориентирайте усилията си точно в тази насока. Не залагайте на случайности и непроверена информация.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}