Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ще се наложи непредвидено да тръгнете на дълъг път. Целта ще ви е ясна, но резултатът – не. Всички знаят, че девизът ви е: първо действам, после мисля, но този път трябва да „обърнете палачинката“.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Всички виждат, че се справяте успешно, но не прекалявайте със съветите, изискванията и проявите на високо самочувствие. С това ще настроите към себе си даже хора, които принципно ви симпатизират.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не бързайте и не се захващайте ту с едно, ту с друго. Мислите за хиляди неща едновременно и концентрацията в момента не е най-силната ви страна. Занимайте се с дейности, които и да сгрешите няма да е фатално.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не очаквайте одобрение или подкрепа на всичките си предложения. Даже още по-добре ще е изобщо да не ги споделяте или обсъждате. Заемете се самостоятелно, а когато ви потрябва помощ тя ще ви дойде на време.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Енергийното ви ниво е стабилно, а плановете ви прекалено амбициозни. В този момент, обаче, е по-добре леко да ги отложите и да се заемете с уреждането на въпроси, свързани с домашния бит. За всичко друго ще „ударите на камък“.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Съвсем неочаквано ще ви потърсят роднини да решаване на стар спор, който доста ви дразни. Изслушайте ги и помислете дали предложението ви устройва. Първоначално може да ви се стори неприложимо, така че не бързайте с отговора.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Проект, който обмисляте от доста време много вероятно ще получи подходящите условия за начало. Ще са свързани предимно с информация и много по-малко с финанси. На този етап не влагайте допълнителни разходи.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Настроението ви е неустойчиво. Началото на седмицата не ви изглежда обнадеждаващо. Скоро ще установите, че грешите. Ще получите добро възнаграждение за предишна работа.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Прекалено сте активни и неспокойни. Желанието ви да свършите много работа за кратко време всъщност е неоснователно и неприложимо. Ако не намалите темпото по-скоро ще си навредите, отколкото да постигнете някакъв удовлетворителен резултат.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Обстановката както у дома, така и на работното място ще се окаже леко напрегната. Ако забележите, че всички ви гледат на криво и непрекъснато ви противоречат, то уединете се и действайте самостоятелно. Само така ще предотвратите досадните конфликти.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Фактът, че всичките ви замисли се осъществяват изключително лесно е окуражаващ, но едновременно с това и демотивиращ. Запазете привичната си активност, ако не искате вместо крачка напред да направите две назад.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Поривът да обикаляте магазините едва ли ще бъде посрещнат с одобрение от близките ви. Възприятията ви са по-скоро идеалистични, отколкото прагматични и разходите, които сте склонни да направите ще ви създадат неприятности.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}