Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не отговаряйте веднага на предложение за нов проект или допълнителна работа. Част от деловите разговори ще са напрегнати, постарайте се да ги провеждате в рамките на добрия тон. Отделете време за подреждане на дома и лека промяна на обстановката.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Следвайте принципите си и спазвайте правилата. Ще имате възможност да реализирате някаква промяна, с свързана с обичайното ви ежедневие, ако действате прагматично и не давате гласност на решенията си.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления. Колкото по-малко хора знаят за това, толкова по-добре. Не се увличайте по атрактивни търговски предложения, ще се окаже манипулация и измама.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Желателно е да действате самостоятелно и да не допускате намеса в решенията си. Въздържайте се от щедри обещания, дадени по принуда. Няма да се справите и ще си създадете врагове.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Бъдете предпазливи, не контактувайте с непознати. Съществуват предпоставки за измама. Ако се налага да шофирате не си позволявайте екстремни действия. Вероятно ще подобрите отношенията си с хора, с които от известно време сте в конфликт.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще завършите дейност, започната преди доста време. Резултатите ще ви удовлетворят и заредят с добро настроение. Вечерта е редно да си направите заслужен подарък, например да посетите театрална постановка или друго занимание, свързано с духовните ви необходимости.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ситуацията на работното място може да се окаже напрегната и конфликтна. Запазете присъствие на духа. Ако реагирате спокойно, логично и аргументирано бързо ще потушите назряващия скандал.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ако ви поканят на делова среща, която не сте предвидили и за която не сте подготвени опитайте се да я отложите. Някой от колегите или близките може да ви подведе и да ви разочарова с поведението си. Не обсъждайте, преценете собственото си участие в ситуацията.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Началото на деня ще е изнервящо. С каквото и да се захванете ще се натъквате на обективни затруднения, които няма как да прескочите. Приемете фактите философски. Организирайте си някакво развлечение вместо да се изнервяте и да буксувате на едно място.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Творческият ви потенциал е силен, а излъчването – осезателно. Днес никой няма да ви се противопостави или да пренебрегне желанията ви. Възползвайте се, за да си уредите задачи, свързани с одобрението на държавната администрация.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Използвайте познати, доказали ефективността си методи на работа и се занимавайте с конкретни задачи. Няма да разполагате с много време за почивка, но за сметка на това ще стабилизирате позициите си и ще докажете професионализма си.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Като цяло денят ще е спокоен. Преди обед ще ви съобщят добри новини, свързани с уреждане на юридически спор. Настроението ви е оптимистично и ще преодолеете затрудненията с минимални усилия.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}