Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Емоционално сте неустойчиви или по-точно казано, много чувствителни. В състояние сте да се разстроите от информация, която не ви засяга пряко. Каквото и да ви се случи днес помнете, че винаги има и по-лошо.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ден, наситен с контакти и събития. В известен смисъл ще е изтощително, защото ще се наложи да разпределите вниманието си между доста дейности за кратки периоди от време. Ако е възможно изолирайте поне неформалните разговори.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Няколко въпроса ще са много важни днес и те са свързани с финанси, със здравето ви и с професионалната позиция. Няма да имате затруднения в решаването им. Ако се налага да търсите документи от държавната администрация по възможност го направете он-лайн.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Подходящо е днес да се погрижите за личните си и любовни отношения. Може да постигнете разбирателство дори по въпроси, които са ви изглеждали доста остри или изпълнени с много противоречия. Вечерта е за предпочитане да сте в камерна компания.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Обмисляйте думите и реакциите си. Действайки по навик или по инерция може да си създадете сериозни проблеми. Част от събеседниците не ви познават добре и може да не одобрят поведението ви.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще имате затруднения при справянето с някои лични задачи. Използвайте връзките си или просто потърсете съдействие от приятелите, защото няма да разполагате с достатъчно време.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Въздържайте се от обсъждане на перспективни планове и вземане на стратегически решения. Днес се занимайте само с най-спешните дейности и то в логичната им последователност.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Интуицията ви е силна, но настроението, не знайно защо – нестабилно. Постарайте се да обмисляте всяка своя идея отделно и независимо от останалите. Само така ще стигнете до естествената им свързаност.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Въздържайте се от публични изявления. Не е желателно да попадате в центъра на общественото внимания. Днес трябва да сте самостоятелни и независими в действията си.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Склонни сте да се задълбочите в собствените си мисли, да анализирате миналото, но съвсем отделно от настоящето. Не си втълпявайте чувство за вина за събития, върху които вече няма как да въздействате.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не споделяйте собствените си чувства и не възпроизвеждайте чуждите. Занимайте се с практическите си задачи. Въздържайте се от излишни контакти и от излишни разходи.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Спокоен ден. Ще разполагате с достатъчно време, за да довършите работата си, да отдъхнете и да възстановите силите. Отнасяйте се отговорно към сигналите за здравословен проблем.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}