Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Малко сложен ден за влюбените и семейните представители на вашия знак. Може да се получат недоразумения с партньора или да попаднете в неприятна ситуация, създадена от трето лице. Във ваша полза е да запазите самообладание.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Сравнително спокоен ден, особено ако контактите ви не са особено интензивни. Не позволявайте да ви занимават с клюки и да ви вкарват в интриги. Въздържайте се от дейности, свързани с чужди пари.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Доста приятен ден. Ще имате възможност да отделите време лично за себе си. Почти между другото ще се справите и с разни изостанали задачи, от което ще се почувствате истински доволни.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се занимавате с непривични дейности. Не си правете експерименти. Излишната самонадеяност ще ви вкара в неприятности.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Каквито и планове да сте си направили за днес ще се наложи да ги пренебрегнете. Ще ви търсят ту роднини, ту приятели и ще трябва непрекъснато да помагате на някого с действия или съвет. Събитията ще са доста хаотични, но е във възможностите ви да се справите.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Най-добре ще се почувствате днес в лоното на природата, по възможност с близък човек. Далеч от хората, на тишина. Ако не можете да си го позволите, то поне организирайте почивката си у дома. Имате нужда от „презареждане“.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Непредвидена покана за посещение при приятели или роднини извън вашето населено място ще ви завари неподготвени. Не се колебайте. Кратко пътуване и среща с хора, които ви допадат отговаря на представите за хубав ден.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ако тръгвате на път, то съсредоточете се върху всички подробности. Не пренебрегвайте правилата за безопасност, нито тези за движение по пътищата. Нервните изблици няма да ви докарат по-бързо до избраната крайна точка.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Среща със стар приятел, малко по-възрастен, ще промени посоката на мислите ви. Може да ви предложи съвместен бизнес или покупка. Помислете дали имате нужда от това преди охотно да се съгласите.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Колкото сте склонни с голяма охота да давате съвети, толкова не сте склонни да се вслушвате в такива. Проявете рационалност, не отхвърляйте всички предложения, може да се окажат не просто приложими, а и печеливши.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Любовните или интимни отношения може да са леко напрегнати. Не влизайте в излишни спорове. Помислете дали не е добра идея за известно време да останете самостоятелни и да обмислите ситуацията в отсъствието на другия партньор.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Разпределяйте силите си равномерно. Имунната ви система не е особено стабилна, въздържайте се от студени напитки и употреба на климатик.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}