Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Комичен инцидент с близките ще ви зареди с добро настроение още от сутринта. Не ги иронизирайте, помогнете им да оправят нещата. След това случката дълго време ще забавлява всички участници, защото ще се разминете без негативни последици.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Изненадващо посещение на стар приятел ще ви накара да се замислите за състоянието на старите си връзки. Ще си дадете сметка, че част от тях отдавна са изчерпали съдържанието си и е крайно време да ги прекратите. Направете го, но без излишна показност.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Колкото по-бързо се справите с домашните задачи, толкова повече време ще ви остане за развлечения, така че не се увличайте в телефонни разговори и телевизионни предавания, а действайте чевръсто. Ще има спорове и разправии между близките. Реагирайте и оправете нещата преди разговорите да са преминали в зоната на високите децибели.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Още със събуждането ви нещата може да тръгнат „наопаки“ и да станете раздразнителни. Близките едва ли ще проявят солидарност към лошото ви настроение, а опитите ви да развалите и тяхното най-вероятно ще ви постави в изолация. Приемете го като време за размисъл и възстановяване на равновесието.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Изненадваща покана за приятелско парти ще ви постави пред не лекия избор: задължения или удоволствия? Като се има пред вид, че ежедневието ви е изпълнено със задължения може би е редно за известно време да се потопите в удоволствия. Ако приобщите и близките ще се отървете от чувството за вина.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Първоначалните ви планове вероятно са за един спокоен ден без много задачи и със свободно време за себе си? Леко ще се отклоните от тях, защото близък роднина ще ви помоли за среща и разговор. Нито срещата, нито разговорът ще са ви приятни, но е по-добре да не ги отлагате, така или иначе са неизбежни.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Настроението ви е романтично, а нечия дума или жест ще вдигне още повече градуса на емоциите. Проявете активност, ако не сте безразлични, но не излизайте извън рамките на добрия тон, ако вече сте обвързани.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Сговорчиви сте и дружелюбни и някой може да се опита да се възползва от услужливостта ви. Следвайте интуицията си. Колкото и искрено да ви изглежда поведението на събеседника някъде дълбоко са скрити уловки. Умението ви да разгадавате тайни ще се окаже изключително полезно.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Каквото и да се случи няма да успее да наруши душевното ви равновесие. Настроението ви е оптимистично и сте в състояние да възприемете дори неприятностите с чувство за хумор. За щастие, сериозни проблеми няма да има, а за късмет ще научите важна информация свързана с личните ви отношения.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Не оставайте у дома. Организирайте си кратко пътешествие сред природата, среща с приятели, развлечение на открито. Преживяванията ще ви тонизират, мотивират и усилят желанието ви да се занимавате с нещо ново.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Дайте предимство на духовните си нужди. Игнорирайте рутинните задачи и използвайте времето, с което разполагате за усвояване на нови знания или повишаване на интелектуалното ниво. В процеса на тези занимания ще си отговорите на въпрос, свързан с любовните ви отношения.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Податливи сте на влияние и е желателно да си подберете подходяща компания. Избягвайте контактите с хора, които ви занимават само и единствено с грижите и проблемите си. Вашите грижи са достатъчно, за да влагате емоции и в чуждите.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}