Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Динамичен ден. Непрекъснато ще се налага да пренасочвате вниманието си ту към едно, ту към друго. Не оставяйте недовършени задачи. Избягвайте контактите с непознати, особено по време на път.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Почти целият ден ще мине под отегчителния похлупак на битовите занимания. Няма как да ги избегнете и за това е желателно да сте експедитивни и да се справите възможно най-бързо. Утешителната ви награда ще е обстановката у дома, която ще стане изключително приятна.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Едва ли ще можете да наречете деня скучен. Ще започне с интересни новини, които отдавна чакате и ще се наложи да тръгнете на път. Съхранявайте старателно документите и парите си. Съществуват предпоставки за инцидент.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Прекалено сте чувствителни и приемате чуждите неприятности твърде лично. Избягвайте контактите с личности, които ви натоварват. Ориентирайте се към любимите си занимания.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Творческият ви потенциал е силен и възприемате идеите си като изключително полезни и приложими. Първоначално близките няма да реагират с ентусиазъм. Постарайте се да ги убедите, вместо да се цупите.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Едва ли някой ми успял да наруши душевното ви равновесие днес. По стечение на обстоятелствата ще попаднете на разправия между съседите и ще успеете да оправите нещата. До сега може никой да не е забелязвал присъствието ви, но вече ще се радвате на популярност.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Постарайте се да си осигурите активна почивка. Имате нужда от „презареждане“ и възстановяване на силите. Не се връщайте към стари, отдавна прекратени отношения.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Непредвидена среща с някой, който преди време ви е създал неприятности може да провокира у вас мисъл за отмъщение. Помислете за последствията преди да насочите енергията си към разрушителни дейности.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Надявате се на разбиране, а ще се натъкнете на безразличие. Ситуацията ще ви се стори твърде безнадеждна и ще ви развали настроението. Няма място за песимизъм, сега със сигурност знаете кой не заслужава доверието ви.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Анализирайте съответствието между цели и постижения. След това помислете за причините, които са ви попречили да реализирате някои цели. Най-вероятно ще установите, че са били незначителни и е по-добре да ги игнорирате.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Събитията ще са сложни и противоречиви. Ако помогнете на някой ще се окаже, че може да навредите на друг. Печелившият ви вариант е да се дистанцирате и да мислите предимно за себе си.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Отношенията с близките ще са хармонични и това ще ви зареди с оптимизъм и добро настроение. Организирайте си излет с тесен кръг приятели сред природата. Ще се почувствате като преродени.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}