Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Излъчването ви е силно. Ще се запознаете с нови хора. Разговорливи сте, но не е желателно да споделяте лични подробности или пък да изтъквате постиженията си. Ще направите лошо впечатление.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Действайте решително, разчитайте на себе си. Едва ли бихте се натъкнали на сериозни затруднения, но се постарайте предварително да обмислите всички възможни варианти за реакция.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще имате много възможности, от които бихте могли да се възползвате и всъщност точно големият избор ще ви затрудни. Постарайте се да се концентрирате, да прецените кое е най-важно и да ориентирате усилията си в тази посока. Няма как да получите всичко едновременно.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Повече слушайте, по-малко приказвайте и преценявайте изказванията си внимателно. В желанието си да изпъкнете или да демонстрирате познания може да засегнете нечии интереси и да си създадете проблеми.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Разсеяни сте и ще ви е трудно не само да си създадете график на работа, но и да го следвате. Дори незначителни дреболии отвличат вниманието ви. Не са изключени проблеми с храносмилането, така че подбирайте внимателно продуктите, които ще консумирате.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не тръгвайте на път, освен ако не е задължително или неотложно. Проверете документите и вещите си и вземете мерки за сигурност. Обстановката около вас може да е доста конфликтна, поддържайте неутрална позиция.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Творческият ви потенциал е стабилен. В състояние сте да се справите с поредица трудни казуси, за които до скоро не сте имали отговор. Като добавка ще получите и помощ, ако ви е необходима.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Намалете контактите, въздържайте се от излишни разговори и взимане на важни решения. Постарайте се да не навлизате в чужда територия и да не ограничавате нечия свобода на действие. Преценката ви за ситуациите е твърде субективна.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще имате възможност да реализирате някаква промяна в ежедневието си или да усвоите нови знания. Възползвайте се максимално, защото ситуацията е свързана с други хора, които не са от постоянното ви обкръжение.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Мислите ви са ориентирани предимно към работата и всяко външно присъствие ще ви създава неприятно усещане. Околните може да ви се сторят твърде натрапчиви и нетактични. Уединете се, но се въздържайте от коментари и остри забележки.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Доста напрегнат ден, постарайте се да контролирате емоциите. Може да се случи някаква неприятност или авария у дома. Няма как да я предотвратите, но сте в състояние да намалите щетите.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Част от заниманията няма да ви харесат и ще ви развалят настроението. Опитайте се да приемате фактите по-философски и не очаквайте твърде много от околните в смисъл на съдействие или коректно отношение.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}