Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Съществуват предпоставки за грешки. Може да са както професионални, така и от личен характер, но пък е във възможностите ви да ги избегнете. Просто не бързайте с действията и анализирайте подробностите.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
За сега не е подходящо да представяте новите си идеи. От една страна няма да бъдат приети или разбрани, а от друга няма да получите очакваното съдействие. Намалете темпото.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Използвайте днешния ден предимно за усвояване на нова информация, за повишаване на познанията и за подобряване на организацията си на работа. В същото време е хубаво да се въздържате от уреждане на търговски сделки.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Не мислете за перспективните проекти, а само за належащата актуална работа. Нищо от днешния ден не бива да остава недовършено и за никоя грешка не трябва да отправяте обвинения.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Проявете предпазливост спрямо близките и особено внимание спрямо хората, които не познавате твърде добре. За предпочитане е да не обсъждате проектите си. А още по-дискретни бъдете що се отнася до финансовите ви проблеми.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Проявете пестеливост, финансовото ви положение е нестабилно. Преценявайте всяка покупка и най-вече всяка инвестиция, когато става дума за крупни разходи. В същото време не се лишавайте от някои дребни удоволствия, които ви носят радост.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Опитайте се да довършите най-важното от текущите си занимания и да отделите време за себе си. Уединете се, помислете за бъдещите си планове. И следвайте само собствените си принципи.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Трудно може да се дефинира днешния ден. Ще има и хубаво, и лошо. Крайните резултати зависят от вас. Няма как да управлявате събитията, но има достатъчно начини да им се противопоставите.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Леки недоразумения може да ви объркат. Не се стресирайте. Разполагате с достатъчно време да оправите нещата, стига да не се паникьосате и да изгубите връзката между фактите.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Не са изключени конфликти с шефа или колегите. Причината ще е некоректното поведение на някой от тях или опитите им да прикрият явни грешки. Отстоявайте позициите си, но само с позволени методи.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Напрегнат ден, за предпочитане е да сте в позната обстановка и да намалите контактите. Не е желателно да правите каквито и да било експерименти със здравето или с личните си отношения.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Творческият ви потенциал е силен. Използвайте го максимално, ако искате да напреднете с проектите си. В личен план ситуацията е много спокойна. В състояние сте да изгладите недоразуменията, независимо от сложността им.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}