Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Обмисляйте последствията от постъпките си. Не бъдете прекалено ларж, не обещавайте неща, чието изпълнение ще ви навреди. Никой не е безгрешен, но пък да се правят грешки от безхаберие си е почти самоубийство.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Има възможност да се справите с личните недоразумения. Има възможност и да заработите някакви допълнителни приходи. Ако не направите едното или другото ще е или от безхаберие, или от мързел.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Спокоен ден, подходящ за обмисляне на старите грешки и близките планове. Заемете се първо с уреждане на битовите въпроси, а след това с трудните разговори в семейството, които до момента сте отлагали.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Амбицията ви точно днес да оправите всички недовършени неща у дома е не просто вредна, тя ще се окаже дори нездравословна. Не е желателно да се преуморявате физически и да се пренатоварвате психически.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Подходящ момент за довършване на старите неща. При това точно онези, които са ви най-досадни. Постарайте се да привлечете всички останали членове на семейството към избраната от вас работа.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Има голяма вероятност да се наложи да оправяте някакви спорове и разногласия. И то не за друго, а защото ще сте в много разнообразна компания и на вас ще се падне задачата да организирате нещата.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Спокоен ден, нещото което може да ви липсва са бурните емоции и най-вече положителните от тях. Разчитайте на близките си. Определено ще ви вдигнат адреналина.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ситуациите, в които ще изпадате днес ще са доста противоречиви, напрегнати, дори нервни. Няма да ви е лесно, но варианта ви е да преценявате събитията и да не прибързвате с реакциите.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Енергийното ви ниво е нестабилно и по-скоро в спад. Най-добрият вариант е да не се занимавате с нищо сериозно. Работата ви трябва да е такава, че да не ви натоварва и да я вършите почти механично.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Запазете спокойствие, денят ще е динамичен, а събитията – нелогични. Не взимайте отношения към чужди спорове и не се намесвайте в обсъждане на имуществени проблеми.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Емоционалното ви състояние е стабилно. Настроението – оптимистично. И до края на деня положителните преживявания ще са още повече, защото ви очаква интересна изненада.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Разочарованията и недоразуменията ще са резултат на собствените ви действия. При това прибързани и необмислени действия. Мислете за резултатите, преди да споделяте крайно мнение.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}