Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Дребна случка, но приятна, с лек комичен привкус ще ви зареди с добро настроение още от сутринта. Днес ще сте много по-спокойни и благоразположени дори към личности, които не са ви особено симпатични. Поведението ви като цяло ще въздейства положително и на околните.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Готови сте да услужите на всеки, който ви помоли. Ще успеете да изгладите съществуващите противоречия от личен характер и да възстановите добрите отношения там, където са били в кризисно състояние. Следвайте вдъхновението и въображението си. Ще ви подскажат как да съчетаете полезното с приятното.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Най-ефективният, а може би и единствен стимул за постигане на душевно равновесие днес е допира ви с изкуството. Без значение каква е основната ви насока на дейност, ще се почувствате сигурни в себе си и ще повишите тонуса си с помощта на музиката и визуалното изкуство. Ще съумеете да предадете на мислите си конкретна форма.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Настроението ви е романтично, но независимо от това не е желателно да се хвърляте в нови любовни авантюри. По-добре помислете за актуалните си отношения, особено ако от скоро сте в любовна връзка. Използвайте обстоятелствата, които ви позволяват да опознаете по-задълбочено партньора.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Спомняте ли си класическата фраза: едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш. Още щом се събудите ще знаете какво искате. Ще сте сигурни, че го можете и на края ще се наложи да се захванете с онова, което трябва, независимо дали ви харесва или не. Колкото по-бързо действате, толкова по-малко ще са неприятните ви усещания.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Отстоявайте позициите си, независимо че останалите събеседници може да не подкрепят твърденията ви. Ако сте достатъчно аргументирани и не нарушавате правилата няма причини да се откажете от начина си на мислене. Ще впечатлите влиятелна личност с ярката си индивидуалност.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Значимите преживявания ще са свързани с отношенията ви. Ще установите, че някой не е бил достатъчно коректен с вас и със сигурност няма да ви стане приятно. Но пък ще се освободите от дълго подхранвана илюзия. От друга страна, скорошен познат откровено ще ви заяви чувствата си. Малко объркващо, но все пак приятно.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ориентирайте енергията си в смислени дейности. Подхождайте старателно към служебните задачи. В състояние сте да постигнете много повече от обикновено. Въздържайте се от експерименти, засягащи личните ви отношения, защото крайният резултат няма да се хареса на близките ви.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не прекалявайте с обещанията. Ще се наложи да ги изпълните. А не е изключено след обед да преживеете неприятни разговори, свързани точно с пропуснати задължения. Помислете как да излезете от неудобната ситуация вместо да доказвате правилността на решенията си.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Всеизвестно е, че количествените натрупвания водят до качествени изменения. Огромното количество противоречиви емоции, които ще кипят около вас през целия ден ще променят прага на търпението ви. Рано или късно ще реагирате на предизвикателствата по начин, който ще респектира всички останали и ще ги принуди да успокоят страстите.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще ви е малко трудно да разпределите вниманието си между духовните желания и материалните необходимости. Част от ситуациите, в които попадате ще са противоречиви и ще трябва да избирате дали да повишите приходите или да подобрите отношенията. Ще се наложи да предприемете някаква промяна, за да постигнете поне частична хармония, която за момента ще ви е достатъчна.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Следвайте стандартните процедури при изпълнение на служебните си задължения. Нищо ново няма да се случи по отношение на професионалния ви статус. В личен план бъдете готови да се съобразите с идеите и желанията на близките си. Отстъпете им инициативата и се наслаждавайте на грижата, с която ви обграждат.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}