Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Някак си никой няма да се интересува от работата, настроението или мнението ви. Това може да ви създаде неприятното усещане, че сте в изолация. Не се безпокойте, не е така, до вечерта ситуацията ще се промени.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
От бързане е вероятно да допуснете няколко последователни грешки. Не се паникьосвайте, запазете спокойствие. Малко ви трябва, за да оправите нещата.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Склонни сте да се захващате за прекалено сложни задачи, без да имате ясна концепция за изпълнението им. Помислете все пак преди да започнете, защото може да се получи така че да „преливате от пусто в празно”.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Проверявайте работата си поне два пъти преди да я обявите за готова. И ако все пак ви покажат някакви пропуски, то по-добре се заемете с тях, вместо да се защитавате и да отстоявате вижданията си.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Не е изключено да ви насрочат проверка от контролиращ орган или пък да имате затруднения, свързани с държавната администрация. Усетите ли, че няма шансове за напредък, по-добре не настоявайте.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не всичко през днешния ден ще е „по мед и масло”, но това не означава, че няма да се справите. Разчитайте на привичната си пунктоалност и чувство за хумор. Това съчетание е печелившата ви тактика.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Създайте си ясен, точен и реален план за днешния ден и го следвайте методично. Едва ли нещо ще ви затрудни, а в същото време ще се чувствате спокойни и уверени.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
С два вида проблеми ще се наложи да се справяте – с професионални и с лични. И понеже няма пълно щастие, ако се справите с едните, то другите едва ли ще намерят желаното от вас решение.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Излъчвате спокойствие и доброта, което ви прави уязвими. Не се доверявайте на никого, не споделяйте плановете си. Някой може да злоупотреби с доверието ви.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Не се занимавайте с решаване на финансови проблеми. Не давайте съвети за управление на чужди пари и не обещавайте заеми дори на много близки хора. Вероятността да ги върнат е минимална.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Едва ли ще имате сериозни неприятности, но на вас ще ви изглеждат едва ли не непреодолими. Не преувеличавайте и не губете доброто си настроение. По-добре си създайте някакво развлечение, работата ви не е спешна.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Предстоят ви доста задачи и е добре да ги класифицирате по важност. Може да направите едно нещо, но да е старателно и от начало до край. Не се разсейвайте с дреболии.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}