Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ще се почувствате прекрасно, ако прекарате този ден в домашна обстановка с близките си. Прегледайте гардероба, справете се с обичайните битови задачи, организирайте си среща с приятели. Активната почивка ще стабилизира енергетиката ви.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще се наложи да разпределите вниманието си между хората от най-близкото ви обкръжение и личните интереси. Поддържайте равномерно темпо и не се преуморявайте. Едва ли нещо от днешните ви занимания ще е много спешно, но дори да е така, няма пречки да си свършите работата.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не е изключено да получите непредвидена покана за присъствие на парти, което ще е свързано с допълнителни разходи. Ще имате възможност да изгладите личен конфликт и трябва да се възползвате. Ще ви зарадват с мил подарък или жест.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Следвайте интуицията си. Ще се ориентирате в обстановката безпогрешно. Вероятно ще се случат събития, които очаквате и сте подготвени с подходяща реакция. Проявете разбиране към вълненията на близките си.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Много е вероятно да ви поканят инцидентно на среща, която за вас е важна. Занимайте се с външния си вид. Подгответе се с подходяща информация. Не е изключено да поставите начало на нова дейност или нова връзка.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Съчетайте интуицията с въображението. Ще ви помогне да се ориентирате при уреждане на личен проблем. Разчитайте на опита и логиката си при уреждане на финансов проблем. И в двата случая усилията ви ще са успешни.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Като цяло денят ще е спокоен, но незнайно защо вие сте неспокойни. Връхлитат ви съмнения, чувство на неудовлетвореност, тревожност. Няма смисъл да се измъчвате. Ще имате възможност да обсъдите финансов проблем и да направите първите крачки за решаването му.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Съобразявайте желанията с възможностите си. Не е изключено спонтанно да ви хрумне интересна идея, но преценете дали разполагате с необходимите ресурси за реализацията й преди да стартирате, за да не преживеете разочарование.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Предстои ви ден, изпълнен с приятни събития. Вероятно ще реализирате свое съкровено желание, ще получите оценка на способностите си или дори допълнителни финансови постъпления. Радвайте се на малкото, за да трасирате пътя към голямото.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Въздържайте се от хазартни решения. Може да постигнете повече, отколкото очаквате, ако разпределите правилно приоритетите и не сте прекалено настоятелни в действията си. Резултатите не зависят изцяло от вас, съобразявайте се с допълнителните фактори.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Настроението ви е нестабилно и зависи от реакциите на околните. Постарайте се да се овладеете и да контролирате реакциите си. Прибързаните изказвания определено ще ви навредят.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Наслаждавайте се на моментните радости. Дали крайната ви оценка за деня ще е положителна или не зависи от разпределението на времето, умението ви да действате екипно и да подреждате желанията си.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}