Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Постарайте се да довършите важните занимания преди обед. След това е препоръчително да заемете наблюдателна позиция и да не се престаравате излишно. Поведението на околните ще ви помогне да направите важни заключения за позициите им и вашето място в екипа.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Някой от близкото ви обкръжение, който не ви е много близък, може да създаде отрицателни преживявания с поведението си. Ако не успеете да се овладеете, ще покажете собствената си уязвимост. Опитайте се да довършите всички дребни задачи, за които разполагате с налични условия.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не отблъсквайте инициативата на човек от миналото да възстановите приятелските или деловите си отношения. Може да не са същите като преди, но със сигурност не са изчерпали потенциала си. Един приятел в повече никога не е излишен.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Настроението ви е нестабилно и е желателно да редуцирате контактите, за да не усложнявате отношенията си. Не бързайте да приемате финансови предложения, в чиято необходимост не сте убедени.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Не омаловажавайте мнението на близките си. Ясно е, че сте независими при взимане на важни решения, но това не пречи да чуете още една гледна точка. Не е важно да се съобразите с гледната им точка, а да им посветите вниманието, което заслужават.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Неспокойни сте и в състояние да се ядосате от дреболии. Не е изключено умората да ви притисне по-рано от обикновено. Организирайте си среща с предпочитани приятели, в чиято компания се чувствате пълноценни.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Началото на деня ще е белязано с изненада и малка промяна. Ориентирайте вниманието си изцяло към собствените цели. Всяка намеса в уреждането на чужди въпроси ще завърши с неприятности.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Дребни, но досадни изненади бавно и устойчиво ще повишават напрежението. Ще ви струва известни усилия, но е за предпочитане да се овладеете. Само и единствено вие сте в състояние да преодолеете проблемите и ще го направите, ако действате логично.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Мислите за миналото спират напредъка ви. Има ли смисъл да съжалявате за неща, които няма как да възпроизведете отново? Заемете се с текущите си задължения. Резултатите от изпълнението им ще са достатъчно добри, за да ви вдъхнат оптимизъм.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Координирайте действията си с околните, а мислите обърнете към себе си. На моменти крайните резултати от текущата дейност няма да отговарят на предварителните ви очаквания. Променете реда или методите на работа. Може би не забелязвате нещо съществено.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Промените, колкото и да са малки, ще ви подействат вдъхновяващо. Ще се убедите, че с малки крачки се стига по-далеч. Някои забележки спрямо вас ще са твърде неоснователни, за да им отделяте време и енергия. Правилната тактика е да се дистанцирате.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Претенциите на близките ви ще са повече каприз, отколкото обективна необходимост. Бъдете снизходителни, не ги критикувайте. Колкото по-деликатно аргументирате действията си, толкова по-малко съпротива ще предизвикате.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}