Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Избягвайте игричките. По-добре до край искрени, граничещо с нетактичност, отколкото недомлъвки, предполагащи недоразумения.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Заредете се с търпение. Реакциите на околните може доста да ви изнервят. Не е желателно да коментирате, нито да обсъждате реакциите им. Направите ли го, неприятностите ви са в „кърпа вързани”.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Прекалено много емоции в днешния ден. Не са изключени проблеми с пулса или кръвното. Единственият вариант да успокоите обстановката е да намалите контактите и да си легнете по-рано.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Емоциите ви са необичайно силни. В състояние сте да приемате прекалено драматично както положителните, така и отрицателните емоции. Имайте пред вид, обаче, че събеседниците ви не ги преживяват точно то този начин.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Сериозните проблеми ще са свързани със семейството. И при това ще са доста досадни. От една страна нелогични реакции на близките ви, от друга – нежелание да съдействат за подобряване на собственото им положение.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Повечето от днешните събития ще ви действат изнервящо. Колкото и да се инатите в крайна сметка ще се наложи да приемете нечие чуждо мнение, така че не пръскайте енергия напразно.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Следете внимателно какво говорят събеседниците ви и се въздържайте от спонтанни реакции. Има голяма вероятност да ви измамят, в смисъл да злоупотребят с доверието или с добротата ви.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Доста сте напрегнати. Склонни сте да действате по системата „каквото ми е на сърцето, това ми е и на устата” и може сериозно да загазите.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не са изключени финансови загуби. Не изпадайте в паника. Ситуацията е епизодична и има начин да оправите нещата. Необходимо е само да действате разумно.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Почти непрекъснато през целия ден някой ще ви се противопоставя. Което ще ви се отрази много изнервящо. В крайна сметка, отстоявайте позициите си и действайте според собствените си разбирания. Не сте длъжни да пестите ничия психика.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Творческият ви потенциал е изключително силен, но и не само това. Може да се каже, че е вдъхновяващ. Каквото не успеете да направите днес самостоятелно, ще го направят сътрудниците ви, при това с огромно удоволствие.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Много интересна ситуация. На вас може да ви е напрегнато, но пък ще успеете да успокоите обстановката между ваши приятели. Може би чуждите проблеми ще ви мотивират, но не пренебрегвайте и личните си необходимости.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}