Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Най-продуктивни ще сте в часовете преди обед. След обед се занимавайте с дейности, изискващи творчески умения. Дори да не сте творческа личност в буквалния смисъл ще намерите оригинални решения на принципно познати казуси.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Първоначално се заемете с дейности, изискващи физически усилия, а след това с деловите задачи. Вечерта може да усетите лека преумора, но усещането, че сте си свършили работата както трябва ще предизвика и задоволство.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не се опитвайте да изпъквате с уменията си и не давайте гласност на перспективните идеи, които възнамерявате да развиете самостоятелно. На обществено мероприятие ще срещнете човек от миналото си или ще се запознаете с личност, чието мислене е близко до вашето.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще се окажете в непозната обстановка с непознати хора. Първоначално може да се смутите, но скоро ще „надушите“ правилната посока. Не е изключено да получите като подарък или да намерите на изгодна цена някаква нова техническа джаджа, за която отдавна си мечтаете.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ако искате да направите добро впечатление и да се харесате на някого, то сега е моментът. Ще попаднете за кратко време в нестандартни ситуации, които ще ви стимулират да развихрите въображението си. Не съжалявайте, ще разберете кой е на ваша страна и кой ви „подлива вода“.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Енергични сте, но и непривично емоционални и склонни да изразявате чувствата си дори по незначителен повод. Не започвайте самостоятелно нови занимания, които знаете, че няма как да завършите самостоятелно. Ако ви изненадат със спонтанно любовно обяснение не бързайте да го отхвърляте.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Обичате социалните контакти и днес ще им се насладите изцяло. Ще можете да си общувате с познати, с непознати и да обменяте информация, която ви интересува. Желателно е да сте по-предпазливи именно спрямо познатите, възможно е да възприемат думите и настроението ви доста неправилно.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Напредъкът ви по прекалено амбициозни задачи ще е свързан с висока цена. Преценявайте възможностите си. Нов замисъл, който преценявате като абсолютно печеливш може ми известно време ще е в застой и ще ви обърка плановете.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще имате възможност да се отдадете на любимите си занимания, макар и за кратко. Ще се почувствате още по-доволни, ако привлечете към себе си и членове на семейството, най-вече децата. Забавлявайте се, но не участвайте в хазартни игри.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Опитайте се да разчупите обичайните схеми. Ще се справите много по-лесно дори със стандартни ситуации, ако търсите нестандартни подходи. Не е изключен да получите странен, но много мил подарък.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не се опитвайте да поставите под контрол всички процеси, протичащи около вас. Оставете колегите, приятелите или членовете на семейството да решават сложните въпроси самостоятелно. Така ще се освободите от непосилни отговорности и ще им помогнете да придобият опит.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Случайностите ще активират вдъхновението ви. Резултатът ще е впечатляващ и в зависимост от приоритетите. Ако става дума за любовни отношения със сигурност ситуацията ще е във ваша полза.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}