Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Разпределете времето и задачите си така, че да не работите под напрежение и да не разчитате на никого. Когото и да помолите за нещо или ще ви откаже, или желаейки да се отърве от вас, по някакъв начин ще ви заблуди. Пазете си вещите при контакт с непознати.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще се наложи да взимате важни решения, свързани с известно напрежение. Мислете логично, контролирайте емоциите. Ще успеете да стабилизирате позициите си или да възстановите нещо, което преди време сте загубили.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не си позволявайте прояви на разточителност и извънредни разходи. Покупка, която ви изглежда изключително привлекателна ще се окаже пълен боклук и ще се ядосате, че сте си дали парите. Въобще, оставете днес финансовите и търговски въпроси на близките си.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Действайте с въображение, ако искате да с справите навреме с днешната си работа. Ще имате допълнителни или не съвсем ясни задачи, към които трябва да подходите творчески. Не бързайте и проверявайте резултатите обстойно, за да не правите едно и също нещо няколко пъти.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Не е изключено днес да получите допълнителни приходи. На този етап е по-добре да създадете запаси, отколкото да правите инвестиции. Отделете дребна сума и зарадвайте близките си с импровизирано развлечение.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не се ентусиазирайте по нестандартни идеи, обещаващи бърз успех и материално благополучие. Задължително игнорирайте опитите да ви продадат стока или услуга. Действайте разумно, прагматично и изключвайки всякакъв финансов риск.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Разпределете равномерно времето между личните и професионалните си задължения и не се престаравайте излишно. Едва ли ще постигнете кой знае какви резултати, но със сигурност ще се уморите и изнервите. Осигурете си достатъчно сън вечерта.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Не е изключено да се почувствате леко разсеяни днес, да ви е трудно да подредите мислите си. Някой от близките ще има затруднения, които са извън възможностите ви за съдействие и това ще ви разтревожи. Овладейте емоциите, ще сте по-полезни, ако действате разумно.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
С доста хора ще общувате днес, а част от тях ще ви удивят с нелогичното си поведение и липса на чувство за мярка. Наблюдавайте без да изказвате мнението си гласно. Ще имате възможност да се възползвате от ситуацията, ако реагирате бързо и не привличате вниманието.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Близък приятел ще ви сподели тайна за ситуация, с която не може да се справи. Преценете добре позициите си и последствията, ако се намесите. Едва ли ще се почувствате удобно, ако се отзовете „между чука и наковалнята“.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще получите висока оценка за работа, която сте завършили преди известно време. Не се възгордявайте и отдайте дължимото внимание на всички, които по един или друг начин са ви сътрудничили. Излишно е да обсъждате уменията си, ще си създадете неприятности.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ще ви е трудно да осъзнаете мотивите за нечия постъпка, която не одобрявате. Избягвайте спорните ситуации и не заемайте медиаторска позиция. Обстановката у дома също може да ви изнерви и да провокира остри разговори. Не прекалявайте.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}