Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Личност от обичайното обкръжение ще ви заинтригува. Ще установите, че изграденото към момента мнение за въпросния човек е съвсем погрешно и че повърхностните впечатления са далеч от истината. Опитайте да се сближите, ще научите още интересни факти.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Преценявайте внимателно пред кого за кого и какво говорите. По-добре е да не взимате отношение в разговор, в който предмет на обсъждане е конкретна личност. Изказаното от вас мнение ще бъде интерпретирано по начин, който няма да ви хареса.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Състоянието на лична връзка ще ви накара да се замислите дали да я продължите или прекратите. Ако става дума за любовни и романтични отношения, то може би е добра идея за известно време да си „дадете почивка“ и да преосмислите очакванията си. В случай, че не става дума за интимна близост няма смисъл да стигате до крайни решения.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще забележите, че човек, който от доста време ви наблюдава се опитва да се сближи и да намери общ език с вас. Първоначално идеята ще ви хареса, но не разчитайте на стабилна връзка, особено ако вече сте обвързани. Опитайте се да уточните целта на контакта преди да предприемете каквито и да било действия.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Следвайте хода на събитията и не се занимавайте с дългосрочни прогнози. Внимавайте на кого какво обещавате, ще ви потърсят сметка и може да изпаднете в доста неудобна ситуация.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Продължителното занимание с рутинни задачи ще ви подейства изтощително. Разпределете времето си така, че да се погрижите за духовните си интереси. Ако нямате възможност да посетите театър, концерт или друго предпочитано от вас представление, то организирайте си нещо подобно в домашни условия.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Събитията ще са динамични, противоречиви и до някъде объркващи. Опитайте се да запазите трезва мисъл. Човек от миналото може да ви потърси. Помислете дали е добра идея да възстановявате стара връзка и какви преживявания ще причини.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще получите интригуващи новини и оферти. Мислите ви ще са насочени към всичко друго, но не и към ежедневните задължения. Толкова идеи ще ви хрумнат, че ще ви е трудно да ги подредите по важност. Рано е да правите каквито и да било радикални промени.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се включите инцидентно в сериозни преговори, за които може да нямате предварителна подготовка. Не отлагайте срещата, но бъдете внимателни и проверявайте условията задълбочено. Търсете решения в няколко варианта.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да се справите със затруднение, което от доста време занимава съзнанието ви. Ще се радвате на безусловната подкрепа на околните. Вечерните часове ще са свързани с вълнуващи емоции.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не вярвайте на слухове и не позволявайте да ви включват във враждуващи лагери и групи. Следвайте интуицията си и инстинкта за самосъхранение. Някой се опитва да ви използва за своя сметка, от вас зависи да не го допуснете.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Някой ще се опита да ви сподели съкровените си мисли. Помислете за последствията преди началото на разговора, а именно дали не се натоварвате с отговорности, които могат да ви навредят. Не се ангажирайте с финансова помощ и съдействие в уреждането на битови материални въпроси.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}