Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Необходимо ви е време, в което да обмислите на спокойствие предстоящите проблеми, с които трябва да се справите. Проявете последователност и търпение, всичко е в рамките на възможностите ви.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Контактите ви днес ще са много полезни. Ще обмените информация с колеги, ще си „сверите часовника“. Не е изключено деловите ви отношения да се окажат възможност за промяна или презентация на творческия ви потенциал.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Енергийното ви ниво е стабилно и сте достатъчно работоспособни. Ще се справите със задачите си, ако ви е ясно за какво става дума и имате изградена тактика за действие. Настроението ви е прекрасно, възползвайте се.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Някой се опитва да ви влияе или да променя решенията ви. Постарайте се да мислите самостоятелно и обективно. Ако го направите ще получите нужната подкрепа.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ориентирайте вниманието си към решаване на практически въпроси. Не разчитайте само на себе си. Обсъждайте, споделяйте мнението си. Но с хора, на които имате доверие, а не в социалните мрежи.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Всяка екипна дейност ще е много успешна. Интересното е, че вашата роля в екипа ще е по-скоро съветническа, отколкото пряка професионална дейност. Важно е мнението ви, а не ролята ви на „елемент от цялото“.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Чувството ви за дълг е прекалено изострено и си самовнушавате отговорности, които не са ви поставени. Не прекалявайте, вслушайте се в инстинкта си за самосъхранение.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще е малко трудно да съчетаете заниманията си. От една страна трябва да следвате задълженията, от друга ще изникне примамливо предложение, за уточняването на което ще ви е нужно време. Не позволявайте да открият пропуски в работата ви.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Настроението ви е неустойчиво и по-скоро негативно. Задълбочавате се прекалено много в „измислени“ проблеми. Желанието ви да реализирате всичките си замисли „на секундата“ повече ви вреди, отколкото да ви помага.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Няма проблем, с който да не можете да се справите, но е желателно да действате последователно и целенасочено без да се разсейвате. В същото време не ставайте авторитарни и не се надценявайте, ще си навредите.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Иска ви се да направите много неща, да се заемете с няколко идеи едновременно, но не е желателно да го правите. Не разпилявайте силите и талантите си. Намалете темпото докато окончателно решите кое ви е най-приятно и къде очаквате най-добри резултати.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Имате готови отговори на всички въпроси. Не е изключено, обаче, някой да пренебрегне или поне да не се съобрази с мнението ви. Това ще ви огорчи, но запазете спокойствие. Много скоро ще получите очакваната компенсация.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}