Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
През повечето време днес ще с занимавате с оформяне на документи, договори, инструкции. Възможно е да участвате и в някакви съвещания, обсъждания. Колкото по-сложни са въпросите толкова по-разбираеми трябва да са отговорите ви.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
От гледна точка на работата ви денят ще е много резултатен. Ще се наложи да обработите и усвоите доста информация. Не се опитвайте да я запомните, подсигурете я в електронен вид. Ще получите интересни новини от далече.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не отлагайте нищо от днешните си задължения. Прегледайте банковите и застрахователните си документи, за да не пропуснете някакви срокове. Постарайте се да участвате във всички дейности, които ви засягат пряко, за да предотвратите решение, накърняващо интересите ви.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Вслушвайте се в мнението на събеседниците си и търсете диалог. Допускате някаква грешка и е по-добре да промените тактиката си. В противен случай може да претърпите финансови загуби.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Оптимизирайте графика си. Вероятно ще се наложи да се занимавате с няколко еднакво важни задачи. Ще се справите само, ако си осигурите съдействие или отложите всичко, което не е обвързано с конкретни срокове.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Следвайте въображението си. Може да пристъпите към някои по-смели експерименти, свързани с външния ви вид или интериора у дома, но без да прекалявате с разходите.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Някой от другото поколение (родители или деца) сериозно ще ви изнерви с претенциите и капризите си. Контролирайте както емоциите, така и думите си. не бива да казвате нещо, за което бихте съжалявали.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Информационният поток не просто ще ви залее, ами направо ще ви удави. Едва ли ще успеете да се справите с всичко за времето, с което разполагате. Занимайте се само със съобщенията, които идват от авторитетни източници.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се справяте с някакви технически, документални или битови затруднения. Вероятно ще са свързани и с допълнителни разходи. Ще компенсирате загубите за сметка на личния си бюджет.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Някаква задача ще бъде отложена или изобщо отменена. Толкова по-добре за вас. Ще ви остане време да се занимаете с любимото си хоби или пък да довършите работа, която ви засяга лично.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не споделяйте нито намеренията, нито затрудненията си. С колкото по-малко хора общувате и разговаряте, толкова по-добре. Чуждото мнение само ще ви обърка и разколебае.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Изисквайте точни инструкции за задачите, които ви поставят или точна концепция за очаквания резултат. Създайте си алгоритъм за работа и започвайте едва след като сте си осигурили ресурсите.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}