Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Нищо няма да ви е достатъчно приятно или достатъчно интересно. Разходката по магазините може да завърши с покупка на некачествена стока, а любовната среща със закъснение под проливен дъжд. Вие решавате каква да е програмата ви днес.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Всяко натоварване ще ви се отрази изтощаващо. Намалете контактите, доколкото е възможно. Днес дори хора, които по принцип харесвате ще ви действат отегчително.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ако целта ви е да завладеете нечие сърце, то считайте, че сте я постигнали. Вероятността, обаче да останете разочаровани от постижението си е огромна.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Най-лесно и бързо ще се справите с решаването на финансовите въпроси. Бихте могли да уредите всичките си сделки, ако не реално, то поне „на хартия”. Не се безпокойте, ако се наложи да направите допълнителни разходи.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Непредвидени парични постъпления, подаръци или изгодни оферти може да ви изненадат. Доброто настроение ще ви „затвори очите” за действителността. Бъдете предпазливи, някои неща ще се случват с цел да ви заблудят.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Работата ще ви погълне изцяло. Близки роднини може да ви потърсят за съдействие, но едва ли ще ви остане достатъчно време за тях. Не се укорявайте, ако се нещата се усложнят.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ако в някакъв момент си помислите, че това не е от най-добрите ви дни сигурно ще имате основания. Спомнете си с кого се срещнахте днес. Вероятно ще има поне двама души, които изобщо не понасяте. От тук нататък всичко е ясно.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ситуацията на работното място ще е доста напрегната и противоречива. Няколко човека ще се опитват да доказват позициите си. Дистанцирайте се, не позволявайте да ви използват.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще се наложи да предприемете кратко пътуване и новината за това едва ли ще ви зарадва. Въпреки всичко го направете. В крайна сметка, всичко ще завърши добре.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Уредете личните отношения. Ще е лесно, особено след обед и вечерта. И не се разпускайте в харчовете. Уютна обстановка може да се създаде и с по-малко разходи.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Обърнете внимание на любимия човек. Вероятно има проблеми, но се безпокои да ги сподели. Постарайте се да разберете за какво става въпрос и да помогнете, до колкото ви е възможно.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Не бъдете прекалено критични към грешките на близките си. От вас зависи обстановката у дома да е спокойна и приятна. Приемайте фактите такива, каквито са.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}