Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Напрегнат ден, но плодотворен. Ще са необходими много повече усилия от обикновено, за да реализирате замислите си. Най-сериозните проблеми ще дойдат от семейството или роднините.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Занимавайте се с онова, което ви прави удоволствие. Спокоен ден, когато можете да си позволите истинска почивка и да използвате времето почти изцяло за себе си.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Преди обед събитията ще са напрегнати. Ще се наложи да се справяте с някакви непредвидени затруднения. Не разчитайте само на себе си, постарайте се да включите и близките в общата работа.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Стресови ситуации няма да липсват, но това не означава, че денят ще е неприятен. От вас зависи да обмислите случващото се и да не реагирате прибързано, така че направете го и се възползвайте от което може.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Готови сте на всичко, за да постигнете целите си, а не трябва. Намалете темпото и премислете нещата още веднъж. Подредете приоритетите си.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Отделете повече време за творчески и интелектуални занимания. Ще ви хрумнат нестандартни идеи, благодарение на които ще довършите изостанали задачи и ще се почувствате добре.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Подхождайте към въпросите, които се налага да решавате днес с малко повече предпазливост и почти никаква самоувереност. Важно е да изберете правилната тактика. Не бъдете настойчиви, а готови да реагирате гъвкаво.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Възползвайте се от чуждите грешки. Преценете и своите и се постарайте да не ги дублирате. Денят е изпитание за логичната ви мисъл.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Отстоявайте позициите си, не позволявайте да ви манипулират по никакъв начин. Ако в конкретен момент не сте достатъчно убедени във възможностите си е желателно да отложите важните решения за по-нататък и да потърсите помощ.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Разпределете работата си и се ориентирайте само към важните задачи. Освен това като начало започнете онези, за които не ви е нужна чужда помощ. Въздържайте се от необосновани разходи.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Подходящо е да обмислите дългосрочните си планове или да се заемете с дейности, изискващи точна и прецизна работа. По въпроса за дългосрочните планове отчитайте не само своя интерес, а и на хората, с които сте свързани.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Наблюдавайте какво се случва около вас и следвайте интуицията си. Не се намесвайте в чужди конфликти и не давайте съвети, ако не ви ги искат, ще си навлечете неприятности.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}