Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
В състояние сте да разпределите вниманието си равномерно между различни по вид и характер задължения. Днес е важно да създадете оптимална координация между себе си и останалите участници в колектива. Обръщайте внимание на детайлите, особено ако са свързани с изисквания на закона.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще се справите прекрасно с дейности, изискващи сръчност. Подхождайте прагматично към деловите предложения, не се захващайте с трудоемки дейности. Ако се налага да направите кратко пътуване със служебна цел, то не се колебайте.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Уточнявайте детайлно всяка задача и крайната цел преди да се захванете с изпълнението. Не си губете времето с неформални разговори. Постарайте се да действате колкото е възможно по-гъвкаво, ще се налага често да пренасочвате вниманието си.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Много е важно да съчетаете идеите си с начина за реализацията им. Не бъдете прекалено настоятелни, ако искате да спечелите подкрепа от хората, на които разчитате и които сте си набелязали за сътрудници. Ще се наложи да се справите с поредица взаимосвързани задачи.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Не се захващайте с мащабни занимания. Проявете предпазливост, ако се налага да се общувате с нови партньори или да ползвате нова техника. Следвайте интуицията и разчитайте на чувството си за мярка в критични ситуации.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще имате възможност да демонстрирате най-добрите си качества. Действайте с равномерно темпо, спокойно и логично. Част от обстоятелствата може да са доста неясни и ще трябва да се ориентирате в обстановката съобразно реакциите на околните.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Едва ли нещата ще ви се получат от първия път, но това не означава, че трябва да се отказвате. Ако не става по лесния начин, то опитайте по трудния, по „обходен маршрут“ като се съобразявате с най-важното условие – да не правите допълнителни разходи.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Част от изискванията към вас ще изглеждат доста сложни и ще ги изпълнявате за първи път. Обърнете внимание на обезпечението, с което разполагате и на сроковете, които се налага да спазвате. Едва ли ще имате сериозни проблеми, ако си осигурите сериозни сътрудници.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Изключително бързо ще преодолеете проблем, който ви мъчи от доста време. Късметът е на ваша страна. Просто ще срещнете точните хора в точния момент и ще получите онази помощ, която ви е липсвала.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ограничете се в своята сфера на действие. Не се опитвайте да участвате на всякъде и да давате съвети на всички. Ще предизвикате негативна реакция спрямо себе си и ще останете в изолация, което точно сега не ви е необходимо.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Отделете време и уточнете детайлите на задачи, които ви затрудняват. Ако е възможно да ги разделите на етапи, то направете го. В някои моменти ще се налага да действате в обратен ред, но това не бива да ви безпокои. Важен е крайният резултат.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Съчетавайте интересите си с тези на останалите членове от екипа. Днес е много важно да работите в сътрудничество, да координирате действията си и да се съобразявате с препоръките на по-опитните от вас. Може да не получите очаквания резултат, но пък и едва ли ще се натъкнете на големи трудности.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}