Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не се съгласявайте на разговор с хора, които желаят да споделят с вас тревогите си. Днес не е най-подходящия ден да проявявате съчувствие. Занимание, което преди време ви е създало сериозни затруднения най-после ще даде очакваните резултати. А може би и финансов приход.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Някой ще ви сподели тайните си. Не се изкушавайте от мисълта да се възползвате от тях. Ще си навредите повече, отколкото ще си помогнете. За уреждане на всички домашни въпроси привличайте и близките си. Не ги оставяйте безучастни.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Реализирайте замислите си самостоятелно. Не забравяйте, че всеки има собствени планове, от които не би желал да се отклонява. Случка или съобщение ще ви мотивира да предприемете някои промени относно ежедневието си.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Няма да сте в благоприятна позиция да контролирате процесите, но бихте могли да се възползвате от тях. Не се натоварвайте с чужди отговорности, грешки и вина. Почивката ви ще е пълноценна, ако си организирате някакво културно мероприятие в компанията на любимия човек.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Следвайте естествения ход на събитията. Не всичко ще се случва според предположенията ви, но това не означава, че няма да се забавлявате. Идеите на близките може да ви се сторят странни. Експериментирайте, крайният резултат може и да ви хареса.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Два са факторите за успех в днешните ви занимания: да си формулирате ясна цел и да разчитате на себе си. Не позволявайте на околните да ви разсейват. Ако някои домашни дейности ви затрудняват, отложете ги.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Опитайте се да довършите започнати занимания, които преди време сте изоставили. Част от тях може за пореден път да се окажат проблемни, но независимо от всичко ще отбележите минимален напредък. Осигурете си достатъчно време за сън и съприкосновение с природата.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Заемете се с почистването, подреждането и реформите у дома. Ще намерите предмет или документ, който си мислите, че отдавна сте загубили. Находката ще ви зарадва, зареди с ентусиазъм, вдъхновение и сантименти.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Промени, които отдавна обмисляте, но не сте си изградили концепция за реализацията им изведнъж ще „просветнат“. Цялата схема на изпълнение ще ви се изясни. Ще подредите систематизирано плановете си за близкото бъдеще и ще се почувствате уверени във възможностите си.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Не си изграждайте твърде амбициозни планове и не обещавайте неща, за които в момента не разполагате с условия за изпълнение. Обстоятелствата ще се променят и новите условия ще са още по-неблагоприятни. Никой няма да ви се разсърди, но вие ще се почувствате виновни от поведението си.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ако сте поели някакви ангажименти, постарайте се да ги изпълните. Не отлагайте, не се разсейвайте и не позволявайте на мързела да ви извади от релси. Веднъж разклащайки доверието към себе си ще ви е много трудно да го възстановите.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ще съумеете да погледнете целите, които сте си поставили от различен ъгъл. Доверете се на интуицията си и правете нещата така, както ги разбирате. Ще се убедите, че имате основание да вярвате в собствените си сили.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}