Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е стабилна, но независимо от всичко не бива да прекалявате с натоварванията. Използвайте деня за спокойни занимания и подреждане на програмата за следващата седмица. Не оставайте дълго време в затворени помещения.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
С приятна изненада ще запомните днешния ден. Няма да е материална, а по-скоро духовна. Най-вероятно ще е свързана с гости от далече.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще се наложи да се натоварите с лидерски функции, независимо дали ви се иска или не. Казусите, с които се занимавате ще са спорни. Единственият вариант да приложите каквото и да било решение ще е да поемете отговорността от крайния резултат.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Въздържайте се от излишни контакти. Не се сближавайте твърде много с хората и не се натоварвайте с чужди тайни. Опитвайки се да услужите може да се окажете в неблагоприятна позиция.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Непривично чувствителни сте и интуицията ви е по-силна от обикновено. Подобно състояние е „нож с две остриета“. От една страна много лесно ще разпознаете кой е с вас и кой е срещу вас, но от друга ще съпреживявате емоциите на събеседниците си.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Част от събитията ще се разминават с предварителната ви нагласа. И може да не ви харесат. Приемайте неуспехите по-философски. В крайна сметка, те няма да са фатални, просто ще се наложи след време да повторите някои свои действия, за да получите очаквания резултат.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Социалните контакти ще са интензивни и ще ви радват. Информацията, с която ще се занимавате ще е много и най-вероятно ще ви затрудни. Обсъждайте съмненията с колегите си, ще ви подскажат, ако не решението, то поне посоката.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Магнетични сте и околните не биха имали нищо против да гравитират в орбитата ви. Усещането, че ви се възхищават ще ви зареди със самочувствие. А най-хубавото е, че ще се съгласят да ви съдействат за всичко, което ги помолите.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще сте в благоприятна позиция, ако проявите умереност във всичко. И в храна, и в напитки, и в работа, че и в любовните отношения. Ако напоследък трудно намирате общ език с любимия човек, то днес ще имате възможност да изясните проблемите със спокоен тон и да разберете причините за „разминаванията“.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ще е трудно да се занимавате само със собствените си ангажименти днес. Колкото и да не искате да се намесвате в чуждите дейности ще се наложи да го направите, защото работата ви ще зависи от чуждите резултати. Проявете разбиране и не предлагайте помощ, а само епизодично съучастие.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Няма да имате сериозни проблеми и ще получавате желаните резултати сравнително лесно. Успехите, колкото и да са дребни, ще ви окуражат. Наслаждавайте се на постигнатото, но не започвайте всяко изречение с „аз“.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Помислете дали имате някакви проблеми с децата или родителите си. Днес сте в състояние да изгладите всички между-поколенчески противоречия. Само подскажете темата, събеседниците ви ще намерят решението самостоятелно.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}