Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Отстоявайте принципите си по възможност без да давате повод за конфликт. Въпросите, с които ще се занимавате днес ще ви засягат лично. Всякакви финансови сделки и покупки обсъждайте с любимия човек. Самостоятелните ви решения ще се окажат неблагоприятни.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Може би ще се наложи да реализирате пътуване със служебна цел. Няма да има затруднения, ако сте взели със себе си всичко необходимо. Междувременно ще откриете грешки в работата си и ще имате възможност да направите съответните корекции.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е леко нестабилна и дори лесните задачи ще ви се получават с известни усилия. Ако се налага да се справите със сложен казус, то заемете се сутринта. След обед ще ви е доста по-трудно да се концентрирате.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Вашето мнение по почти всички обсъждани у дома въпроси днес категорично ще се различава от това на близките. Ако можете да реализирате целите си независимо, то заемете се. Не е желателно да се впускате в безплодни спорове, а още по-малко да повишавате тон.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
За всичко, което не ви е ясно или за взимане на важни решения е желателно да се съветвате с по-опитни от вас. Някои препоръки ще са неприложими, но благодарение на интуицията си ще намерите подходяща комбинация. Не прекалявайте с откровените признания.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще е трудно да действате по системата „и вълкът – сит, и агнето - цяло“. С други думи казано, интересите ви може да се „сблъскат“ с тези на близките. Запознайте ги с намеренията си още в началото на деня, за да блокирате претенциите им и да избегнете недоволството.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Неусетно ще мине времето ви днес. Работата ще е в рамките на обичайното, събитията ще са предсказуеми, но въпреки това ще ви се стори, че пропускате нещо и че някои подробности ви убягват. Не се стресирайте излишно, ще имате възможност за повторна проверка.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Хората от обичайното ви обкръжение може да започнат да се държат твърде странно днес. Да създават помежду си конфликти зарани незначителни разногласия, да се опитват да си прехвърлят един на друг задължения или обвинения. Преценете позициите си и се опитайте да „успокоите духовете“ шеговито и с усмивка.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Действайте с умерено темпо. Не си струва да се престаравате, усилията ви едва ли ще впечатлят някого. Придържайте се към обичайната си програма, а за по-сложни и трудоемки дейности си осигурете съдействие, за да не пропуснете някакви срокове.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
В състояние сте да комбинирате и да се възползвате от най-добрите си качества днес. Подхождайте към трудните казуси с въображение и творчество. Разпределете времето си така, че да свършите по-голямата част от работата в ранния след обед. След това се ориентирайте към уреждане на лични въпроси.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Почти непрекъснато ще се натъквате на някакви непредвидени затруднения от субективен характер, вършейки работата си. По-добре е да изразите откровено мислите, отколкото да преглъщате недоволството си. За всеки отказ, получен от представители на държавната администрация искайте документ.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Семейният партньор или любимият човек ще предложат обсъждане на въпрос, който от доста време се опитвате да избегнете. Няма да решите проблема, ако непрекъснато обръщате гръб, така че е по-добре да се заемете. Помислете какви са опасенията ви, защо ги имате и всичко ще мине много лесно.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}