Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Христос возкресе! Правете каквото ви се иска, стига това да не развали отношенията с близките ви и да не изисква прекалени харчове. Мерете си приказките, в опит да се пошегувате е много вероятно да засегнете нечие самочувствие.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Христос возкресе! Ако се налага да пътувате, заредете се с търпение. Много е вероятно да имате и трудности по пътя, но помнете, че винаги може да е и по-зле.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Христос возкресе! Поредицата почивни дни ви действа положително. Настроението ви е прекрасно, но сте прекалено настоятелни за осъществяването на някои свои идеи. Не надценявайте възможностите си.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Христос возкресе! Ако днес успеете да съчетаете желанията с възможностите си може да направите много. Освен това, не забравяйте, че има хора, които ви обичат и не биха ви изоставили в труден момент.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Христос возкресе! Може да не ви се иска, но излъчвате чар и привлекателност и през целия ден ще сте в центъра на вниманието. Това е добро усещане, но при тези обстоятелства е добре да внимавате какво правите и най-вече какво говорите.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Христос возкресе! Близките ви ще разчитат за всичко изцяло на вас. Ще е трудно да се натоварвате с толкова много задължения, пробвайте да им ги разпределите, но го направете с усмивка, за да избегнете евентуални конфликти.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Христос возкресе! Желанието ви да сте полезни на всички и непрекъснато да оказвате някаква помощ може да ви създаде неприятности днес. Едва ли някой ще ви оскърби, но е напълно възможно да ви разочарова.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Христос возкресе! Фантазията ви работи на бързи обороти, но преценката за собствените ви възможности е нереална. Не се хвърляйте в необмислени приключения, ще претърпите финансови загуби.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Христос возкресе! Измислете начин да се позабавлявате, нека празничния ден бъде отреден за радост. Мислите и чувствата ви се разминават изцяло, за това не се занимавайте със сериозни дейности, изискващи концентрация.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Христос возкресе! Неканени гости ще ви изненадат. Събитието е „нож с две остриета”. Радостно е, че приятелите не ви забравят, но е възможно да ви поискат пари на заем. Намерете подходящ начин за отказ.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Христос возкресе! Ще се наложи да се справите с трудна и противоречива ситуация. Ако действате според разбиранията си, ще ви се разсърдят, ако следвате чуждите разбирания – ще изпаднете в неудобно положение. Потърсете алтернативен вариант.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Христос возкресе! Някаква много заплетена ситуация ще ви се изясни, благодарение на странна случка. Виждайки нещата в реалния им вид може да се натъжите. Помислете дали си заслужава.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}