Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Тонусът ви е стабилен, нищо не би ви затруднило. В началото на деня е вероятно да проведете интересен разговор. Вслушайте се в препоръките на събеседника си или последвайте споделения опит. Ще ви е от полза.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ако установите, че сте неспокойни и раздразнителни първоначално се ориентирайте към дейности, които са ви приятни. Ново запознанство ще се отрази положително на настроението ви и след това ще можете да довършите отложените отегчителни задължения.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Заемете се с чисто практически дейности, изискващи сръчност, физически умения, но и въображение. Резултатите ще надминат очакванията ви. Ако сте в конфликт с някой от близките си, ще разполагате с достатъчно подходящи условия и убедителни аргументи да се сдобрите.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
По-ефективни и производителни ще са представителите на вашия знак, чиято работа е интелектуална. Онези, на които предстои да са на открито през по-голямата част от деня да съобразят облеклото си с външните температури. Мнението ви за случващите се събития вероятно ще е твърде субективно. Обмисляйте внимателно изказванията си.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Материалните предпоставки за стартиране на нови проекти ще са на лице, но само ако предварително сте ги обмислили много подробно. След обед ще общувате с доста хора, а с някои от тях контактите ще са директни. Ще ви вдъхновят за структуриране на дългосрочните ви планове.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не си изграждайте прекалено амбициозни планове. Мислете за обозримото бъдеще. Избягвайте острите критики спрямо хората около себе си. Ще ви обърнат гръб точно, когато имате най-голяма нужда от нужна помощ.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Не надценявайте нито своите възможности, нито теза на хората, които са ви обещали съдействие. Обаждане на човек, с когото от много време не сте общували ще ви развълнува, но може и да ви натъжи.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Началото на деня ще е окуражаващо, но не се зареждайте с прекален оптимизъм. Близките ще подкрепят само онези ваши идеи, които преценяват като реални. Не се опитвайте да ги убеждавате за повече, ще се стигне до разправии.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Нищо не би могло да спре творческия ви устрем днес, освен собствения ви мързел. Ако от доста време си обещавате да предприемете промени, насочени към здравословен начин на живот и преодоляване на вредните навици, започнете от днес. Първите резултати ще са бързи и окуражаващи.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Обмисляйте задачите си глобално, оставете детайлите за по-нататък. Ще ги уточнявате „в крачка“. Подхождайте към проблемите без излишни емоции, които само ще затрудняват работата ви. Ако се налага да пътувате, направете го, но след старателна подготовка.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Всички днешни задачи ще са твърде отговорни и мисълта, че може да не се справите ще ви разтревожи. Постарайте се да избегнете конфликтните ситуации. Не е желателно да взимате и да давате пари на заем и да закупувате вещи със заети средства.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Заемете пасивна наблюдателна позиция. Ще имате готови варианти за преодоляване на някои затруднения. Опитайте да предвидите реакцията на събеседниците си решавайки дали да проявите инициатива или не.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}