Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Следвайте предварителните си планове и то с обичайното си темпо. Ако свършите всичко набелязано до обед, то ще успеете да си организирате и някакво развлечение. А дори и да не успеете, очаква ви изненада – неканени гости.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Постарайте се да използвате днешния ден наистина за отдих. Едва ли ще го направите изцяло, но една разходка на открито, среща с приятели, вечеря извън дома ще ви „презареди” и ще стабилизира енергетиката ви за поне няколко дни.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Занимайте се първо с практическите задачи. След това отделете време за бъдещите си планове. Във ваша полза е да ги обсъдите с близките и да не пренебрегвате мнението им.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще се наложи да действате по-енергично от обикновено. Плановете ви ще подлежат на корекции, но това не бива да ви изнервя. В момента не сте в позиция да контролирате събитията.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Доста сте разсеяни и не е желателно да се занимавате с отговорни дейности. Още по-малко с разни ремонти или други подобни, с които може да се нараните. Занимайте се с някои стари, изоставени идеи, които в момента са изпълними.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Няма да ви липсват контакти днес, даже напротив. Общуването с някои хора може да ви изтощи до крайност. Може да изглежда неучтиво, но за вас ще е по-добре да ги игнорирате и да се уедините.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Здравословното ви състояние е леко нестабилно. Постарайте се да се погрижите за себе си преди да сте се захванали с проблемите на близките.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Не се учудвайте, ако усещате леко, но необяснимо напрежение. Най-изнервящо ще ви действа мнението на близките, което най-вероятно ще е в противоречие с вашето. Постарайте се да намерите вариант за компромис.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Намалете темпото. Имате много идеи, но не всички са приложими в момента. Не надценявайте възможностите си, те са различни от желанията ви и противопоставянето на тези два елемента няма да доведе до нищо добро.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Емоционално сте напрегнати, но напразно. Денят ще е спокоен. Не обръщайте внимание на дребните неудачи, приемете ги като естествен елемент на ежедневието.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Интересен ден, който ще започне с добри новини. Едва ли ще ви остане време да скучаете. Близките ще направят всичко възможно да ви ангажират, но вие бихте могли да развихрите въображението си и да им организирате някакво развлечение.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Отношенията с любимия човек ще са доста хладни и напрегнати. Излишно е да задълбочавате конфликтите, няма да ви помогне да намерите успешно решение.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}