Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не предвиждайте никакви важни задачи за днес. Доста често ще се налага да помагате или да се включвате в заниманията на близките си. Желателно е да сте отзивчиви. Подходящ момент да се уравновесят семейните взаимоотношения и да работите в синхрон.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Не се занимавайте със сложни и пипкави дейности. Приятели ще ви поканят на парти. Не отказвайте, но и не прекалявайте с разходите. Избягвайте разговори на тема професионални успехи и финансово положение.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не е изключено да получите допълнителни парични постъпления или да ви подарят вещ, за която отдавна мечтаете. Проявете търпение спрямо хората, с които ще общувате, макар че част от тях може да се окажат изтощително досадни. Не търсете причините за поведението им, търсете начин да се дистанцирате.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Прегледайте си документите, свързани със собственост, имоти и застраховки. Не е изключено да установите, че нещо липсва или че пропускате срокове. Възможно е да ви хрумне интересна идея за сделка, която ще осъществите сравнително бързо.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Приятел ще ви сподели идея за бизнес или ще ви покани за съвместна работа. Не се ентусиазирайте твърде много, оценете обективно възможностите и ресурсите си. Не е подходящо да правите дългосрочни инвестиции, няма да получите очаквания резултат.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Близките ще се опитат да разберат нещо, което криете от тях. Отстоявайте личната си територия и прекратете разговора преди да се е превърнал в спор или водопад от обвинения. Заявете категорично намеренията си, безпредметно е да отлагате.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Много е вероятно да ви хрумнат куп екстравагантни идеи, свързани с развлечения или външния ви вид. Опитайте се да овладеете емоциите и да не правите смели експериментни. Няма да сте доволни от резултата и ще съжалите за загубеното време и средства.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Неспокойни сте и настроението ви е твърде нестабилно. Непрекъснато ще ви се струва, че всички се опитват да ви пречат или нарочно ви правят на инат. Усещането ви е твърде далеч от истината и, ако искате да съхраните добрия тон, е желателно да се уедините за известно време.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще ви хрумнат поредица интересни идеи в различни направления. Първоначално едва ли ще си изградите ясни концепции по всички, но е добре да си ги запишете някъде и да се занимавате с всяка една от тях поотделно. Някои ще се окажат приложими и печеливши.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Околните може да се опитат да повлияят на решенията ви или да ви манипулират в своя полза. Запазете спокойствие и изразявайте мнението си директно. Не се конфронтирайте, но и не позволявайте да нарушават интересите ви.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Занимавайте се само с познати дейности и то, ако имате достатъчно желание. Едва ли ще впишете този ден в списъка на най-успешните си. Може да не постигнете високи резултати, но по-важното е да не си навредите.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Избягвайте шумните компании и публичните изявления. Избягвайте и местата, където има струпване на много хора. Проявете предпазливост, особено по време на пътуване или ако се налага да шофирате. Съществуват предпоставки за инцидент.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}