Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Ролята ви днес ще е изцяло обединяваща. Възможни са разногласия в колектива. Действайте решително, убедително и гъвкаво. Постарайте се да дадете обективна преценка на приоритетите, колегите ви ще я приемат.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Намалете инициативата и претенциите. Имате нужда от помощ за решаване на сложен въпрос (юридически, медицински или от друг характер) и ще я получите само, ако помолите по подходящ начин.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Имате добри възможности за напредък, стига да не рискувате и да спазвате стриктно задълженията си. Не са изключени проблеми в личните отношения провокирани изцяло от прибързаните ви действия или изказвания.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Някой ще се опита да наруши личната ви територия и това много ще ви ядоса. Отстоявайте позициите си, но по възможност без прояви на агресия.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ще постигнете целите си, но както се казва по „втория начин“. Вместо да минете по „прекия път“ ще се наложи да изберете по-сложен вариант. За сметка на това пък, резултатите ще ви окуражат.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не са изключени допълнителни приходи, при това съвсем изненадващо. Ще са в резултат на експеримент или на смелостта ви да приложите някакъв нов метод на работа. Вероятно ще се справите с решаването на жилищен или имуществен въпрос.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Успешен ден, но напрегнат. Събитията ще се развиват с шеметна скорост и ще се налага да реагирате гъвкаво, за да се „впишете в ситуацията“. На края може да сте уморени, но ще сте доволни.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Непрекъснато някой ще ви се противопоставя. Първоначално няма да разберете защо се случва това, но ако наблюдавате внимателно събеседниците си ще разберете много. Например, кой се опитва да ви пречи, кой създава интриги за вас и на кого изобщо не бива да разчитате.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Нищо впечатляващо няма да се случи днес. Обикновен ден, може би дори скучен. Ако не си създадете някакво развлечение даже няма да има с какво да го запомните. Но пък енергетиката ви ще остане стабилна.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Следвайте принципите си, но без да навлизате в чужди територии. Ще се натъкнете на спорни ситуации. Търсете разумен компромис.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ситуацията е благоприятна. Потърсете баланс между инициативата и интересите, задълженията и възможностите. Ако някоя от задачите ви звучи прекалено сложно, то значи че ще е по-добре на този етап да я отложите.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Обективните факти може да се разминат с принципите ви. Трябва да изберете дали да спазвате правилата или да удовлетворите чуждите очаквания. Мислете не само за себе си, а и за близките си.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}