Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Съобразявайте се с възможностите си. Не се натоварвайте с повече, отколкото можете да свършите. Затрудненията или забавянето ще са свързани с външни обстоятелства и ще се почувствате неловко.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
С текущите задължения се заемете още от сутринта и действайте последователно, спазвайки правилата. Ако трябва да се справите с някакви лични недоразумения, то направете го днес. Следвайте интуицията си, ще ви подскаже правилния подход.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не се занимавайте с две неща едновременно. Възможно е така да ги объркате, че да се наложи да търсите помощ, за да се справите. Ограничете контактите си с непознати, може да станете жертва на измама.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Въображението и вдъхновението ви са в синхрон. Ще се справите с много занимания, ако не експериментирате с търпението на околните и не губите чувство за мярка. Бъдете особено внимателни уговаряйки условия със задграничните си партньори.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
За почти всички свои намерения ще се натъквате на непредвидени затруднения. Преди да се захванете с каквото и да било е хубаво да си разработите няколко варианта. Ще разберете кой е бил инициаторът на стара интрига по ваш адрес и ще можете да поставите нещата в ред.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не пренебрегвайте дребните подробности. Те ще ви подскажат мотивите за действие на някой от партньорите или колегите ви. Пазете личното си пространство и не идеализирайте хора, които познавате от скоро.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ще се налага често да променяте заниманията си. Първоначално редуването на една работа с друга ще ви тонизира, заради разнообразието, което си осигурявате. След обед, обаче, може да усетите лека умора, да се почувствате разсеяни. В този момент се ориентирайте към рутинни занимания, където възможността за грешки е минимална.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Започнете с поставяне на ред около себе си. Подреждайки у дома, на работното място, в колата ще откриете разни „ценности“, които и ще ви изненадат, и ще ви зарадват, и ще ви припомнят стари преживявания. Не рискувайте с дългосрочни инвестиции и скъпи покупки.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Намалете темпото и бъдете предпазливи. Не са изключени проблеми у дома или с автомобила ви. Преценявайте си изказванията, думите ви може да бъдат предадени със съвсем различен смисъл и да навредите на авторитета си.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Намалете контактите и контролирайте емоциите. Податливи сте на влияние. Реагирайте неутрално на съобщения, които очевидно целят да ви подразнят. Уточнявайте предварително маршрутите, по които ще пътувате, възможно е да се натъкнете на затруднения.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не се занимавайте с уреждане на финансови въпроси, особено ако в предлагат някакъв изключително „хитър“ начин за управление на парите ви. Не е желателно да взимате кредити, да участвате в благотворителни акции и хазартни игри. Запознайте се задълбочено и обстойно с документите, които подписвате.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ще се чувствате по-сигурни, ако следвате старите си навици, но от друга страна обстановката около вас ще е нестабилна и може да предизвика нежелани страхове. Не се отказвайте от предварителните си намерения, но бъдете внимателни в чисто физически аспект, съществуват предпоставки за травма.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}