Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Странна комбинация! Много сте емоционални, но и много сексуални. Резултатът може да се окаже взривоопасен, но така или иначе спасение няма.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Противоречиви събития. Ако едно нещо се уреди добре, то следващото непременно ще пропадне. Не си заслужава да се ядосвате. Опитвате се да изпреварите сянката си, но няма да стане.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Рядко ви се случва, но този път наистина знаете какво искате. Само дето не знаете как да го реализирате. Вариантите ще са два – или да вложите много енергия и да не постигнете нищо, или да намалите темпото и да изчакате по-удобен момент, което е за предпочитане.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Следвайте своите намерения, при това без да се съобразявате и без да отразявате обстановката около себе си. От личните ви наблюдения може да решите, че някой е получил незаслужени привилегии. Запазете спокойствие, не реагирайте прибързано.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Намалете темпото и личната инициатива. Не залагайте на дългосрочни сделки. Мислете за актуалните събития и не се престаравайте в желанието си да напреднете.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Личните отношения ще са доста напрегнати и сложни за анализ. Ще се почувствате много по-добре и по-спокойни в компания на приятели, отколкото в компания на роднините си.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Дайте воля на въображението си, но без да прекалявате, все пак. Съобразявайте се и с финансовите си възможности. Не е желателно да залагате на чужди средства.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Идеите ви ще бъдат оценени положително, но изказванията ви – едва ли. Проявете търпение към недостатъците на околните, все пак те имат и положителни черти.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Неосъществените желания ще атакуват съзнанието ви с нова сила. Трудно се отказвате от замислите си. Ако днес преосмислите обстоятелствата най-вероятно ще откриете нови решения.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ще разширите влиянието на стар контакт. Това ще ви даде възможност да разширите и собственото си влияние, което е предпоставка за напредък.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Следвайте собствените си планове. С каквото и да се захванете ще се случи. Единственото предупреждение е, че не трябва да сте прекалено разточителни.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
В емоционален план ситуацията е във ваша полза. Каквото и да направите днес ще бъде възприето ако не със снизхождение, то поне с чувство за хумор. Забавлявайте се до колкото ви е възможно.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}