Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не се натоварвайте прекалено много. Доста хора ще ви търсят за помощ и съвет днес, но не ориентирайте вниманието си само към това. Отделете време за интелектуалните си нужди. Не е желателно точно днес да пазите диета.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Положителните преживявания ще са свързани с любовни емоции. Независимо дали сте във връзка или не днес ще усетите, че ви обичат и това ще повиши тонуса ви. Не крийте чувствата си, отговорете с взаимност и се наслаждавайте на романтичните си мигове.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не се занимавайте с проблемите на близките си. Ще получите покана за парти от приятели. Възползвайте се на всяка цена. Ще бъде забавно и ще се запознаете с нови хора, имащи сходни с вашите интереси.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Преди обед се занимайте с дома си, с интериора, декорацията и цветята си, ако отглеждате такива. След обед си организирайте разходка сред природата в комбинация с кино, сладолед или друга предпочитана от вас и близките ви глезотийка.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Погрижете се за физическото си състояние. Имате нужда от малко спорт, разходка или поне здрав сън. Не обсъждайте проблемите си, а ги анализирайте самостоятелно. Само така ще намерите правилното решение.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не се вторачвайте в домакинските си задължения. Създайте си някакво културно развлечение, което ще ви зареди с оптимизъм и добро настроение за следващите дни. Ако времето е лошо и не е подходящо за излизане, то и хубава книга ще свърши работа.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Неспокойни сте, леко раздразнителни и умърлушени. Постарайте се преди обед да не се натоварвате с тежки физически задължения. Може да разчитате на близките си, те с радост ще ви помогнат. За благодарност след обед им създайте някакво развлечение.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
За всички въпроси, които ви безпокоят се посъветвайте с приятелите си. Ще чуете интересни предложения и, ако се възползвате от тях, ще изчистите неяснотите в любовните отношения. Реагирайте спокойно на събитията, нищо няма да е толкова драматично, колкото ви изглежда.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще се окаже, че имате много повече работа, отколкото сте предполагали и това ще се отрази негативно на настроението ви. В крайна сметка, ще се справите с всичко, ще се почувствате важни и нужни. До вечерта настроението ви ще е много по-ведро.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Избягвайте рисковите занимания и дейностите, свързани с големи разходи. Обстановката около вас ще е неспокойна, близките непрекъснато ще оформят отегчителни спорове. Уединете се, ако установите, че ви е трудно да ги изтърпите, а и не можете да успокоите ситуацията.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Осигурете си лично време. Не се захващайте да дейности, изискващи прекалена концентрация и прецизност. Ако имате възможност да направите кратко пътуване или разходка сред природата, не пропускайте. Ще стабилизирате психиката си.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Прекалено сте чувствителни и се впечатлявате от факти, които в друг ден не бихте забелязали. Избягвайте контактите с хора, с които нямате общи теми на разговор или злоупотребяват с търпението ви. Отделете време за медитация с цел подобряване на съня.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}