Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Следвайте интуицията и убежденията си. Ще имате възможност да се покажете от най-добрата си страна. Не са изключени допълнителни приходи, макар и малки.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Не бързайте и не реагирайте спонтанно. Една погрешна дума или действие и ще влошите отношенията с някой от близките ви, а след това ще е доста трудно да оправите нещата.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Приемате случващото се твърде емоционално, твърде безразборно и твърде неорганизирано. Успокойте се, намалете общуването. Мислете, вместо да говорите и четете, вместо да обсъждате. Скоро ще се убедите, че точно това е правилната тактика.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Твърдението, че всичко е добре, когато завършва добре може и да е вярно, но за другите зодиакални знаци. Понеже при вас всичко се случва на обратно, но част от днешните ви занимания може и да не завършат добре, но като цяло денят ще е ползотворен.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Първо оценявайте собствената си работа и едва след това тази на другите. Подхождайте към себе си също толкова взискателно, за да не ви обвинят в субективизъм. А и за са избегнете сериозни грешки.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Първоначалната ви идея може да е свързана с професионалните задачи, но реално ще се наложи да отделите време за романтичните отношения. Не правете едното за сметка на другото, за да не съжалявате.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Някой от приятелите ще ви отнеме твърде много време. Преценете реално дали да приемете поканата за „по едно кафе”, защото символичното кафе може да ви отнеме повече от няколко ча`са и да ви принуди да промените плановете си изцяло.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Проявете старание и се въздържайте от експерименти, които преценявате като интересно забавление. Дори най-малката грешка ще ви струва твърде скъпо.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Близък приятел може не да ви удиви, а буквално да ви отблъсне с поведението си. Да го прецените като предателство, некоректност. Дистанцирайте се, но само това. След време ще разберете мотивите и едва тогава ще прецените кой, какво и защо.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ориентирайте се първоначално към рутинни дейности, неизискващи особено внимание. Има голяма вероятност да се наложи да променяте една работа с друга и дори да вземете участие в непредвидена от вас среща или конференция. При всички случаи времето ще ви е достатъчно.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Първото преживяване за днес ще е свързано с непредвидени разходи. При това сериозни. Помислете кое и до колко бихте могли да си позволите и как да компенсирате. След това ще подредите нещата съвсем правилно.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Енергийното ви ниво е стабилно, но това не значи, че сте в състояние да контролирате всичко по всяко време. Съобразявайте се с мнението на околните и намалете активността, ако се наложи.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}