Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Спокоен ден, успешен. Лесно и бързо ще ви се избистрят решенията и ще успеете да оправите куп делови и професионални въпроси почти без усилия.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Няколко важни въпроса заслужават да им отделите времето си и да организирате програмата така, че да ги довършите. Всичко останало ще е просто или запълване на паузите или разнообразяване на деня.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Подгответе се за леки неуспехи и се постарайте да не се стресирате или депресирате особено. Надеждите ви за днешните дейности едва ли ще се оправдаят, но приемете го философски, очевидно не е настъпил подходящия период за целите ви.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Колкото по-сложни задачи ви поставят, толкова по-лесно ще ги решите. Творческият и енергийният ви потенциал са в удивително добър синхрон, възползвайте се.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Емоционалното ви състояние е стабилно, малко са нещата, които биха могли да ви извадят от равновесие днес. Занимайте се точно с онези въпроси, които са ви неприятни, досадни и обикновено ви изнервят. Ще реализирате удивително добри резултати.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще успеете да се справите с някаква много сложна или много напрегната задача. Става дума не за технически, а за емоционални затруднения, с които са свързани много хора, а вашата роля ще е обединяваща.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ще ви е трудно да възприемете и осъзнаете емоциите от днес. Всъщност, няма кой знае какво за осъзнаване,но през целия ден ще се чувствате неуверено и някак безпочвено. Напразно, усещанията са плод само на повишената ви чувствителност и нямат нищо общо с реалността.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Новите проекти ще ви се отдават трудно, ще се натъквате на непредвидени спънки. За сметка на това лесно ще се справите с изоставени преди време задачи. За тях имате ясна представа и нищо не би ви изненадало.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Неутрален ден. Едва ли бихте могли да определите ясно и недвусмислено случващото се. Бъдете внимателни, съществува възможност за травма или някакво битово нараняване.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Бъдете предпазливи по отношение на финансите си. Не очаквайте прекалено големи приходи, няма да ги получите. И не прекалявайте с разходите, трудно ще ги компенсирате.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Постарайте се да не се разсейвате. Грешките, допуснати днес ще окажат лошо влияние на работата ви за доста дълъг период от време.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Приемете днешния ден като прелюдия към почивните дни. Не правете грандиозни планове, занимайте се с рутинните задачи. Използвайте свободното време само за себе си и любимите занимания.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}