Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Преди обед не са изключени конфликти със съседите, предизвикани от прекалената ви активност, предложения за промени на общата собственост или други изисквания, на които те ще се противопоставят ожесточено. Вместо да се занимавате с тях, излезте сред природата, посветете времето си на спорт или друго нещо, което ви доставя удоволствие.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Намалете контактите и спазвайте стриктно противоепидемичните изисквания. Не стойте дълго време на открито при ниски температури, хроничните ви оплаквания може да се обострят, особено ако са свързани с опорно-двигателния апарат. Човек, с когото сте в конфликт ще прояви инициатива за уреждане на въпроса. Не отказвайте.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Не си правете твърде амбициозни планове за днес. Не е желателно да се преуморявате. Отделете част от времето за малките радости в живота или, по друг начин казано, за неща, които ви доставят удоволствие.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ориентирайте вниманието си към занимания, с които можете да се справите самостоятелно. Всички останали е по-добре да отложите. Не общувайте с непознати, съществуват предпоставки за измама или прояви на агресия спрямо вас.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Ако сте си наумили да купувате нещо скъпо, не забравяйте да синхронизирате действията си с близките. След обед е възможно да получите интересна информация за краткосрочна форма на професионална обмяна на опит. Проучете я внимателно, вероятно ще ви е полезна.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Близките ще се опитат да ви прехвърлят задълженията си още от сутринта. Изпълнението им ще се окаже наистина задача с повишена трудност и е излишно да се натоварвате с всичко доброволно. Ако установите, че имате нужда от помощ, не се стеснявайте да помолите.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Мислите ви са твърде абстрактни днес, а оценката на ситуацията, в която се намирате – субективна. Въздържайте се от кардинални промени и отговорни решения. Най-добре ще е да посветите времето си на приятелите или семейството. Те със сигурност няма да ви разочароват.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще можете да стартирате промени, които от доста време обмисляте. Ако искате да ги реализирате успешно не бива да бързате. Не е желателно да давате пари на заем, дори на хора, на които принципно имате доверие.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Енергетиката ви е стабилна. Създайте си ясна програма преди да се заемете с каквото и да било. Не е препоръчително да се опитвате да ангажирате околните и да ги въвличате в изпълнението на собствените си планове.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Убедителни сте. Помислете за предложения, които преди време са се натъкнали на отказ и пробвайте да ги представите още веднъж. Ако и този път не получите съгласие, значи пропускате нещо важно.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Въздържайте се от участие в каквито и да било дискусии, а още по-малко спорове. Дори такива, при които нямате принципни различия с изказаните твърдения. Каквото и да кажете днес, няма да стигне до съзнанието на събеседниците ви и ще останете с впечатлението, че общувате с празно пространство.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Ще ви е трудно да се концентрирате в монотонни дейности, дори и да са лесни. При тези обстоятелства е за предпочитане да довършите започнатото, отколкото да се захващате с нещо ново, изискващо съсредоточаване. Ако някой ви помоли за услуга, не отказвайте, макар че може да не горите от желание да се ангажирате с чужди грижи.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}