Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Почти през целия ден няма да имате възможност да се захванете с предварително набелязаните задачи. Работата ви зависи от някого или от обстоятелствата. За да не си губите времето занимавайте се с рутинните дейности.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Ще довършите стар проект или работа, която сте оставили преди време по обективни причини. Вероятно става дума за информация, която ще ви съобщят или ще намерите самостоятелно.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Пестете си силите и финансите. Оптимизирайте разходите, икономисвайте приходите. Въздържайте се от каквито и да било развлечения докато не се справите с предварително поетите ангажименти.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Следвайте предварителния си график. Ще се наложи да се включите в чужда дейност, за която може и да не сте достатъчно подготвени. Следвайте указанията и бъдете старателни.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Не бързайте, но и не се размотавайте. Проявете умереност на всякъде, във всичко и спрямо всички. Не забравяйте да поблагодарите за полученото съдействие.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Събитията ще се разминат с очакванията ви. Предположението, че ще се случи нещо ново на работното място ще се окаже неоснователно, но за сметка на това ще получите добри новини, свързани с дома, семейството или роднините ви.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Предварителните ви планове ще са доста амбициозни, но трудни за реализация. Част от заниманията зависят от чужда воля. Реагирайте спокойно на затрудненията, изчакайте, ситуацията скоро ще се промени.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Настроението ви е оптимистично. Готовността ви да участвате в общите инициативи ще бъде посрещната с учудване, но и с радост, а идеите ви – с одобрение. Ще стабилизирате позициите си.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Прекалено сте емоционални и склонни да критикувате незначителни грешки и пропуски. Намалете контактите и се въздържайте от остри забележки на работното място.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ако се налага да работите по колективен проект, то първо изслушайте всички мнения и предложения. Опитът да наложите своята теза, дори тя да е правилна, ще предизвика негативна реакция и ще влоши обстановката.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Намалете и темпото, и инициативата. Не се шегувайте за чужда сметка и не се опитвайте да оригиналничите. Желанието да се сближите с някого ще се натъкне на съпротива.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Следвайте хода на събитията и се съобразявайте с обективната обстановка. Спазвайте правилата и указанията за работа. Адаптирайте своята дейност към общата, старанието ви ще бъде оценено високо.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}