Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Плодотворен ден за вас. Ориентирани сте към активни действия и ще отхвърлите огромно количество работа, свързана с дома, семейството или вилата, ако имате такава. Емоциите в края на деня ще са приятни, защото ще споделите тези часове с приятели.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Настроението ви е оптимистично, а идеите – вдъхновяващи. Ще успеете да заинтригувате хората от близкото си обкръжение, да получите съдействие и да се справите със занимания, които от доста време обмисляте, но все не ви остава време за тях. Ще зарадвате всички, ако им организирате вечеря на открито.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Прекалено сте емоционални, леко разсеяни и склонни да прекрачвате чувството си за мярка. Въздържайте се от извънредни разходи, не прекалявайте с храна, алкохол, престой във вода или на открито под слънцето. Ограничете контактите. Съществуват предпоставки за здравословен проблем.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Емоциите ви вероятно ще са доста противоречиви през днешния ден. От една страна сте сантиментални, от друга – консервативни, а за колоритен завършек се стремите към абсолютна самостоятелност. Не очаквайте от околните да проявят разбиране. За предпочитане е да не предприемате каквито и да било пътувания.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Намалете контактите. Използвайте деня за цялостно възстановяване на енергетиката си. Останете в компанията на най-близките си хора, като изберете мястото, където да сте заедно. У дома, на вилата или някъде сред природата, няма значение, важното е да се чувствате спокойни.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Имате нужда от подкрепа и разбиране. Вълнуват ви противоречиви мисли, които е желателно да споделите и обсъдите с личности, на които можете да се доверите. Възползвайте се от чуждия опит, за да спестите собствени грешки.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Темите, които ангажират съзнанието ви днес са прекалено меланхолични. Плувате в спомени или анализирате чужди проблеми. И в двата случая няма да се почувствате добре, така че помислете има ли смисъл да си го причинявате...
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
По странен начин ще успеете да комбинирате конструктивните планове със смелите фантазии. Един от успешните ви дни, когато можете да съчетаете полезното с приятното, да се наслаждавате на дребните радости и да повярвате в себе си.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Част от случките днес ще са източник на отрицателни емоции. Неприятности в отношенията, неприятности с транспорта, несполучлива покупка, остра размяна на реплики... Сменете посоката на заниманията си докато е време, намалете контактите, дистанцирайте се. Може да не спечелите, но няма и да загубите.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Координирайте действията си с тези на партньора. Отстъпете лидерската функция и просто подпомагайте и участвайте в различните инициативи и предложения. Ще се почувствате много по-полезни, по-спокойни и по-доволни от себе си.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ориентирайте вниманието си към рутинните задачи, действайте с равномерно темпо и не привличайте вниманието. Всеки опит за реализация на разни нестандартни идеи ще предизвика въпроси, а отговорите определено ще ви затруднят. Не прекалявайте с разходите.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Въздържайте се от любовни авантюри и прибързани решения относно връзките си. Използвайте свободното време за анализ на преживените неприятности и обмисляне на подходяща тактика за действие. Общувайте само с най-близките си хора, които не ви натоварват с капризи и претенции.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}