Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Силно зависими сте както от правилата, така и от обкръжението си. Не си струва да давате идеи, да стартирате непознати дейности. Почти непрекъснато ще изникват непредвидени затруднения, които по един или друг начин ще възпрепятстват напредъка ви.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Постарайте се да се ориентирате в обстановката своевременно и да адаптирате работата си към обстоятелствата. Рано е за мащабни проекти. Ще сте по-успешни, ако насочите силите си към недовършените дейности.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Намалете темпото, но без да губите концентрация. При неясни ситуации търсете подсказки или допълнителна информация от по-квалифицирани колеги. Въздържайте се от импулсивни решения.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Динамичен ден и изпълнен с емоции. Те обаче ще са разнородни, ще въздействат върху настроението ви, което ще е твърде променливо. Не позволявайте на песимизма да влияе върху отношенията ви.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Отношенията ще са хармонични, но събитията ще ви върнат към миналото и може да почувствате лека тъга и носталгия. Не са изключени проблеми, свързани с финансите или с практическото решение на битови въпроси. Запазете спокойствие, рано или късно ще ви хрумне оригинално решение.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Приемайте неприятностите като естествен елемент от ежедневието. Гледайте по-философски на затрудненията, с които се налага да се справяте. Действайте самостоятелно. Поне ще знаете точно каква грешка сте допуснали, ако нещо не ви се получи.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Въображението ви е силно, но ще се наложи да намалите темпото поради въздействието на външни фактори или необходимостта да се съобразите с нечие субективно мнение. Излишно е да се изнервяте. Изчакайте подходящия момент, в който ще докажете основателността на позициите си.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Реалността ще се размине с очакванията ви и това може да въздейства върху настроението, да ви разколебае, да ви обезкуражи. Анализирайте още веднъж ресурсите, с които разполагате и стартирайте идеите си. Ако нещата не потръгнат ще имате възможност да ги стопирате без сериозни материални загуби.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Въздържайте се от резки изказвания и неаргументирани решения. Ефектът няма да ви зарадва и може да съжалявате за необмислените си действия.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Ще се наложи да избирате един от няколко почти еднакво неблагоприятни варианта. Критерият ви за оценка трябва да е по-скоро собственото ви здраве, отколкото финансовите постъпления.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще ви е необходима допълнителна информация, за да се справите със задачите, които сте си набелязали. Лошото е, че информацията, която намирате ще е твърде противоречива. Изчакайте, след разговор с колега ще стигнете до правилното заключение.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Дори да сте твърдо уверени, че работата ви е безупречна ще е по-добре все пак да направите проверка на „тънките“ места. Все още разполагате с достатъчно време за корекции, които ще ви осигурят стабилни позиции.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}