Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
С кратко пътуване и дълги разговори ще запомните днешния ден. Ще получите новини от човек, който за вас е много специален. Ще имате възможност да обмислите съвместна дейност или поне да обмените мнение по въпроса.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Работата ви ще е свързана предимно с документи. Ще трябва да прегледате голямо количество информация и да потърсите връзка между някои факти. Едва ли ще довършите всичко започнато, но поне ще си изградите ясна схема на работа.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще се наложи да потърсите идеи за решаване на ваша текуща задача, но покрай тях ще ви хрумнат идеи за довършване на друг проект, от който преди време сте се отказали. Действайте последователно и целенасочено. Ще успеете и в двете направления.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Обстановката около вас може да се окаже леко хаотична и объркваща. Не се намесвайте в казуси, в които не търсят мнението ви. Следвайте интуицията си и си осигурявайте регулярни кратки почивки при занимание с трудоемки задачи.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
От средствата за информация ще научите за събития, които ви интересуват. Отделете време за проучване на условията и преценете дали не е подходящо да се включите, та дори да е дистанционно. Даже пасивното участие ще се окаже полезно.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Започнете днешния ден с ясното съзнание, че ще имате много работа. Ще сте я свършили на половина, ако разпределите правилно времето и капацитета си. Вярвайте в собствените си умения, никой не може да вниква в детайлите така задълбочено както вие.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ще успеете да финализирате една от дългосрочните си цели. Ще се случи благодарение на писмо, телефонно обаждане или документ, свързан с предишните ви договори. Не бързайте да популяризирате крайния резултат, оставете си малко време за анализ.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще получите новини от близък, който вероятно има здравословен проблем. Първата ви мисъл ще е, че трябва да помогнете. Направете го, но след като се справите със служебните си задължения. Така ще сте много по-спокойни и оптимистичното ви въздействие ще е много по-силно.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Разговорите със сътрудниците и партньорите ще заемат голяма част от времето ви днес. Ще предизвикат и противоречиви емоции. Ще установите, че част от сътрудниците изобщо не ви съдействат, а част от партньорите всъщност работят предимно за себе си. Рано е на обсъждате ситуацията, изчакайте.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Професионалните задължения изобщо няма да ви затруднят, но необходимостта да помогнете на съсед или колега може доста да ви обърка плановете. Затруднението на човека е свързано с документи, така че анализирайте фактите задълбочено. Може би става дума за измама.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Ще получите висока оценка за задача, която сте завършили преди време. В тази връзка може да ви предложат нещо ново или да ви поканят за сътрудничество в целеви колектив. Не давайте окончателен отговор преди да сте обсъдили ситуацията със семейството си.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Паметта ви е услужлива и ще се справите с някакъв проблем благодарение на информация, която сте чули преди време, но се сещате за нея в момента. По този начин ще си спестите доста време и ще имате възможност да огледате детайлите. Резултатите от днешната работа ще ви заредят с оптимизъм.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}