Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
По-млад роднина има проблем, за решаването на който ще се наложи да се намесите. Вероятно ще ви хрумне идея за някаква промяна, но преди да се ориентирате към експерименти, преценете обективно ефекта от тях.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Съобщение за успех на приятел или близък роднина ще ви мотивира да се справите с професионална задача, която ви затруднява. Ще вие много по-лесно, ако следвате точна програма. За лично удовлетворение може да се самонаградите с нещо любимо, храна или развлечение.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Тактиката ви днес трябва да е „без резки движения“. Въздържайте се от необмислени решения, вслушвайте се в мнението на членовете от екипа си. Може да са сдържани, но ще са достатъчно обективни.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще имате възможност да блеснете със знанията и ерудицията си. Опитайте се да разчупите ограниченията. Не се страхувайте да участвате в разискването на непознат теми. Може да се изразите мнение, но ще усвоите информация.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Бъдете готови да реагирате гъвкаво при диалози с нови делови партньори. Може да се наложи да сте по-сдържани, но по-дипломатични и да заложите на слабите им места. Използвайте личния си чар. Ще постигнете каквото сте си намислили, макар и не веднага.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Не е изключено да сте леко отпаднали, неуверени, да прехвърляте вниманието си от една тема на друга затруднително. Преценете причините. Ако е недоспиване, преумора или липса на самочувствие значи просто трябва да си осигурите лично време. Ако ви е необяснимо може би трябва да се консултирате с лекаря си.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Непредвидено ще ви натоварят с допълнителни задължения. Първоначално може да ви подейства като студен душ, но размисляйки ще установите, че сте в състояние да се справите и ще го направите. Резултатът ще е окуражителен.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Старателно подреждайки обстановката около себе си ще намерите предмет или документ, който мислите, че сте загубили. Събитието толкова много ще ви зарадва, че може да забравите да спазвате мерките за безопасност при работа. Лоша идея, тъй като може да се нараните.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Каквото и да сте решили за днес ще се наложи да се откажете. Обстоятелствата ще са благоприятни за реализиране на съкровено ваше желание, но всичко ще се случва толкова бързо, че ще ви е трудно да повярвате. Ако реагирате гъвкаво ще „подредите пъзела“.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Едва ли ще поставите днешния ден в групата на най-спокойните и най-успешните. Някой ще се опита да навреди на позициите или социалното ви положение използвайки „непозволени“ методи. Излишно е да губите време за опровержения, ако става дума за клюка. Фактите сами по себе си ще ви защитят.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Може да ви се стори, че обстоятелствата са на ваша страна и точно сега ще можете да придвижите напред печеливш, според вижданията ви, проект. Не започвайте изобщо. Изневиделица ще изскочат скрити пречки, с които ще е трудно да се справите.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Магнетични сте и привлекателни. Възможността за нова романтична връзка не е за пренебрегване. Обаче, трябва да решите каква е целта ви, любовен роман или лов на поредния трофей. Защото ефектът ще е категорично различен.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}