Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Чувството за хумор ще ви предпази от всички проблеми. Успех ще постигнете почти навсякъде – в офиса, в обществени участия, преговори, публични изяви. Ако водите съдебни дела, ще се решат във ваша полза.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Всички контакти с представителите на противоположния пол ще бъдат особено успешни и обещаващи. Обърнете внимание на идеите и предложенията, които споделят с вас колегите или приятелите. Дори най-невероятните може да се окажат печеливши.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Ще успеете да довършите нещата, за които не ви е стигнало времето предишните дни. С колегите и шефовете ще комуникирате непосредствено и ползотворно. Не си насрочвайте любовни срещи, днес сте по-скоро прагматични, отколкото романтични.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Дори в най-скучните занимания ще намерите възможност за творческа изява. Каквото и да се случи, отстоявайте решенията си, не променяйте плановете и не се самозабравяйте от постигнатите успехи.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Работоспособни сте и много изпълнителни. Не се престаравайте и преуморявайте, защото може да се изнервите и да станете агресивни. Потърсете квалифицирана консултация, ако трябва да уреждате въпроси, свързани с наследства, лихви и дивиденти.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Ще съумеете да покажете деловите си качества, добра организация и творчески заряд. С каквито и трудни задачи да ви натоварят, ще се справите. Покрай всичко останало ще помогнете на колегите да се справят с техните затруднения, но не очаквайте от тях прояви на безкористна благодарност.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Ще се наложи да впрегнете целия си потенциал и много бързо да реагирате на новостите. От друга страна ежедневните ангажименти ще са доста и на моменти и ще раздвоявате вниманието си. Това ще ви затрудни, ще е подходящо да потърсите помощ, за да не закъсате със сроковете.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Ще трябва да отделите време за попълване на професионалните си познания с последните новости в областта. Много е важно да сте концентрирани, защото може да загубите или унищожите важни документи. Не започвайте реализацията на нови идеи, нямате достатъчно време, енергия и ресурси.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Ще се случат разни недоразумения и не чак до там приятни изненади. Ще се сблъскате с дребни, но изнервящи проблеми. На всичкото отгоре партньорите и колегите може да се опитат да ви рекетират, за да приемете условията им. Не отговаряйте на провокациите, ако усещате, че ще се стигне до остър сблъсък.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Не започвайте деня с рутинни задължения, по-добре е да се заемете с нещо ново, необикновено. Но бъдете внимателни, може да допуснете грешки, които сериозно да се отразят на професионалните ви позиции. Трябва да се подготвите за някои близки събития. Разпределете времето и парите си.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Всички днешни събития ще бъдат следствие от нещо предишно, няма начин да ги избегнете. Най-добре ще е да завършите вече започнати проекти или да подредите документацията си. Не всички контакти ще ви бъдат интересни, някои от тях така ще ви натоварят, че ще ви е нужно уединение.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
Приятелите ще ви помогнат да напреднете в професионалната сфера. Ще получите подкрепа от влиятелни хора на много високо ниво. Ако сте подавали документи към официални инстанции ще получите точни и удовлетворяващи отговори.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп

{START_COUNTER}