Хороскопи

Хороскопи

Овен

Овен

21 март - 20 април
Дневен хороскоп
Не форсирайте събитията и не се захващайте за непознати дейности. Ако ви възложат допълнителни или несвойствени задачи, то постарайте се да уточните условията и предполагаемия краен резултат.
Телец

Телец

21 април - 20 май
Дневен хороскоп
Намалете инициативата. Ако установите, че нещо не ви се получава от първия път анализирайте причините. Вероятно ще става дума за външни фактори, върху които не можете да въздействате и това трябва да ви подскаже, че моментът е неподходящ.
Близнаци

Близнаци

21 май - 20 юни
Дневен хороскоп
Обмисляйте всяко свое действие самостоятелно. Помислете си за отговорностите, свързани с крайния резултат. В случай, че условията не ви устройват, то опитайте се да отложите изпълнението или да ги промените.
Рак

Рак

21 юни - 22 юли
Дневен хороскоп
Ще успеете да уговорите интересна сделка или ще получите удовлетворение от инициатива, която сте подели преди време. И в двата случая има вероятност за допълнителни приходи, макар и малки.
Лъв

Лъв

23 юли - 22 август
Дневен хороскоп
Леко сте разсеяни и склонни да пропускате някои подробности. С рутинната работа ще се справите без проблеми, но за новите задачи е желателно да четете инструкциите задълбочено и с разбиране. Спазвайте изискванията за техническа безопасност.
Дева

Дева

23 август – 22 септември
Дневен хороскоп
Вероятно ще се наложи да се занимавате или по-точно да сътрудничите за реализация на някаква непозната дейност. Ще ви е интересно, а съвместната работа ще ви хареса и ще ви зареди с оптимизъм. Не е изключено да е свързана и с кратко пътуване.
Везни

Везни

23 септ. – 22 окт.
Дневен хороскоп
Подредете резултатите от изминалата седмица и задачите си за следващата. Поставете в ред целите, финансите, личните ангажименти, кореспонденцията. Ще се почувствате много по-спокойни и много по-сигурни в действията си.
Скорпион

Скорпион

23 октомври – 22 ноември
Дневен хороскоп
Някой от близките ви ще се държи странно. Ще ви накара да се замислите, да си зададете въпроса: какво се случва? Не търсете причините непременно у себе си и не бързайте да променяте правилата.
Стрелец

Стрелец

23 ноември – 21 декември
Дневен хороскоп
Не се занимавайте с дейности, които не са ви работа и не се бъркайте в чуждите решения. Не всички от обичайното ви обкръжение ще са склонни да реагират дружелюбно на шегите ви, така че бъдете по-умерени.
Козирог

Козирог

22 декември - 20 януари
Дневен хороскоп
Преживяванията ще са противоречиви. Ще има както приятни изненади, така и леки разочарования, но като цяло денят ви ще е успешен. Намалете контактите, за да предотвратите някои лични конфликти.
Водолей

Водолей

21 януари – 19 февруари
Дневен хороскоп
Не се захващайте с няколко неща едновременно. Действайте умерено и без да си създавате излишни илюзии за незабавен резултат, защото ще попаднете в „задънена улица“ и ще се наложи да правите едно нещо няколко пъти.
Риби

Риби

20 февруари – 20 март
Дневен хороскоп
За част от въпросите нямате ясна концепция нито за начина на работа, нито за крайния резултат. По-добре е да ги отложите и да потърсите съдействие или допълнителна информация. Излишно е да „преливате от пусто в празно“.
Разбери какво си според
китайския хороскоп
 • Плъх
 • Бик
 • Тигър
 • Заек (Котка)
 • Дракон
 • Змия
 • Кон
 • Коза (Овца)
 • Маймуна
 • Петел
 • Куче
 • Глиган (Свиня)
Разбери какво си според
галския хороскоп галски хороскоп


<{START_COUNTER}