Хороскопи

Хороскопи


Коза (Овца) Годишен хороскоп за годината на Червения Огнен Петел 2017.

Козата най-после ще постигне така желания мир със самата себе си. Ежедневието й ще е свързано с много промени. Петелът ще й осигури куп преживявания, впечатления, емоции, които пряко или косвено ще се отразят на характера и личностните й качества.


Козата ще съумее да се отърси от някои свои недостатъци, които я дърпат назад. Няма да стане изведнъж и няма да е толкова лесно, колкото изглежда, но крайният резултат ще е убедителен.


Козата ще натрупа опит и ще намери начин да се възползва от него, ще стабилизира позициите и ще промени обществената нагласа към самата нея. Ще се научи да разчита предимно на себе си, да поема отговорност и да не прехвърля проблемите „от болната глава на здравата“.


Плановете на Козата ще са доста амбициозни, но силите й ще са достатъчно, за да ги реализира. Ако ги съчетае с доза последователност и доза прагматичност, то резултатите ще надминат очакванията й.


Най-спокойни и балансирани ще са личните и любовни отношения. За предпочитане е да заложи на съществуващите връзки и да не се хвърля в нови авантюри. Колкото и вълнуващи да изглеждат ще са кратки и безперспективни. Решението за създаване на семейство трябва да е плод на вътрешно убеждение, а не на спонтанен порив.


Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}