Хороскопи

Хороскопи


Куче Годишен хороскоп за годината на Червения Огнен Петел 2017.

Мотото на Кучето в годината на Петела трябва да е „търпение“. Само това ще му е нужно, за да се ориентира в обстановката и да се справи с всички затруднения, които ще му се стоварят на главата още с „първите кукуригания“ на Петела.


Кучето ще постигне много, но не винаги в рамките на предварителните си очаквания като време и ефект. Запазването на достигнатото ниво ще се окаже по-важно от регистрирането на нов напредък.


Кучето трябва да приеме изникващите проблеми като естествена проверка на личната му издръжливост. То не само трябва да преодолее трудностите, то трябва да направи нещо много по-сложно, да оправдае заложените спрямо него очаквания и да докаже, че може много повече. Тъй като Кучето е изключително верен приятел си, то те ще му отвърнат със същото и то ще получава помощ във всяка критична ситуация.


Финансовите постъпления ще са редовни, но не повече от предполагаемите.


Семейните представители на този знак ще изгладят противоречията, осигурявайки си постоянни доходи. Що се отнася до несемейните, то те най-вероятно ще поставят началото на нова връзка с по-възрастен партньор.


Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}