Хороскопи

Хороскопи


Заек (Котка) Годишен хороскоп за годината на Червения Огнен Петел 2017.

Заекът ще трябва да прави онова, което най-много умее, а именно да бърза. Годината ще е наситена със събития – противоречиви, често нелогични. Заекът ще трябва да се надбягва с времето, да взима бързи решения, да прояви максимална активност, за да напредне.


Ще има и по-спокойни периоди, естествено, но ще са кратки и редки. Заекът трябва да е и предпазлив, да комбинира логиката с интуицията, защото в обкръжението му има хора, които биха го подвели умишлено и биха злоупотребили с прословутата му доброта.


Петелът може да не помага на Заека, но няма и да му пречи. Стига да си поставя реални цели, Заекът ще ги постигне. Ще напредва бавно, но устойчиво. Ще успее да стабилизира позициите и да подобри значително социалния си статус.


Заекът си е привлекателен по природа и успехите в любовта ще са плод на обаянието, а не на активните му действия. Проблемът на несемейните Зайци е, че нямат никакво желание да встъпват в брак, а на семейните – че непрекъснато отстояват свободата си. В годината на Петела тези пориви може да създадат сериозни проблеми.


Спрямо финансите си Заекът трябва да е предпазлив, да избягва роявите на разточителност, да харчи с мярка, въздържайки се от необезпечени заеми и кредити.


Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}