Хороскопи

Хороскопи


Змия Годишен хороскоп за годината на Коня 2014.

Ще имате прекрасната възможност да действате в съответствие с разбиранията си или поне да се доближите до тях. В годината на Коня всичко ще ви се получава много лесно. Ще успеете да подредите както задачите, така и контактите си по много удобен начин и да разпределите средствата си оптимално. В най-общи линии животът ви ще тече в обичайното русло. Ако се случат някакви промени, то те ще са свързани с непредвидени обстоятелства. Ще реализирате познанията си на практика и ще успеете да проверите приложимостта им. Когато се натъкнете на ситуация или проблем, който не ви се е случвал до момента подхождайте към него с нестандартни методи.


Тя е чувствителна. Винаги знае какво става около нея, как да реагира, как да се приспособи, как да използва ситуацията за себе си. Няма да допусне сериозни грешки нито в личните, нито в публичните си отношения. Залагайки на мъдростта и опита си може да не напредне, но поне ще стабилизира позициите си. Залагайки на интуицията, ако не спечели, поне ще избегне загубите. Ще бъде обсипана с интересни предложения, защото това е нейната година. Но Змията знае: интересен не означава нито перспективен, нито печеливш. Така че едва ли ще бърза с окончателното решение. Змията често ще пътува, а може и да смени жилището си. Тази промяна ще се отрази положително не само на финансите, но и на личния й живот.


В професионален план годината ще е печеливша и доходоносна. През повечето време ще работите в колектив, а ако се случи да ви ангажират с някаква индивидуална задача то ще е за кратко и ще бъде свързано отново с някаква необичайна ситуация. Не е изключено да смените местоработата си, да ви преместят на друга длъжност или дори да работите в някаква нова група или колектив. Независимо от тези промени вие ще запазите старите си навици и то ще е за да се убедите, че те хем са ви полезни, хем са универсално приложими, могат да помогнат не само на вас, а и на околните и получават висока оценка. Ще напредвате предимно благодарение на способностите си и съвсем мъничко благодарение на съдействието на шефовете ви.


Вие не сте от хората, които излагат на показ личния си живот, а в годината на Коня ще се чувствате най-комфортно, ако изобщо се скриете от чуждите погледи. Мислите, че никой не ви забелязва, но всъщност не е така. Тъй като сте прагматични и имате реална преценка за възможностите си, то през тази година ще постигнете целите си и ще се наслаждавате на резултатите от предишните си усилия. Емоциите са ваше вътрешно усещане, което не сте склонни да демонстрирате и реакциите ви обикновено са ясни и разумни. В началото на годината няма да ви мъчат бурни чувства, но виж в края ще е друго! Тогава ще имате прекрасната възможност да изгладите недоразуменията с постоянния си партньор (ако имате такъв), признавайки си грешките и променяйки тактиката на общуване. Ако все още сте необвързани, то в началото на есента любовта ще ви връхлети със силата на ураган и докато се усетите ще сте увлечени във вихъра й. Точно тогава ще промените някои елементи от ежедневието си или някои вредни навици. Какво да правиш – любов е, създава чудеса! Не крийте страстта си, не се лишавайте от удоволствия. Те ще са приятни за вас, но ще са два пъти по-приятни за партньора ви и неминуемо ще изпитате прилив на силни чувства към себе си.


По отношение на финансите бъдете готови за конфликти, неприятности или недоразумения. Те ще са свързани не само и не толкова с парите като такива, а много по-вероятно с имоти или някаква собственост. Проявете пестеливост, независимо от това, че някой може да ви обвини в стиснатост. Поне до есента трябва да си правите сметките много тънко и много детайлно. Не е лошо дори да записвате приходите и разходите и да ги анализирате на кратки периоди. Ще получите яснота какво точно се случва, за какво точно харчите и кои разходи бихте могли да избегнете. След това ще ви е много по-лесно да управлявате парите си, да решите дали трябва да инвестирате в нови проекти и дали трябва да купите нещо, което до момента не сте могли да си позволите. Разчитайте на интуицията си, няма да ви подведе. Ако подписвате дългосрочни договори през месеците април и октомври трябва да четете не само съдържанието, трябва да четете буквално „между редовете” за да се предпазите от уловки и неприятности.


Енергийното ви ниво е нестабилно и вероятно през цялата година ще усещате липса на достатъчно сили, ще се уморявате лесно, ще имате нужда от повече сън. Във възможностите ви е да се справите със ситуацията. Помислете как точно да организирате ангажиментите си, за да разполагате с лично време, което ще ползвате само за себе си. Наблюдавайте реакциите на собствения си организъм спрямо всякакви въздействия – на храни, напитки, климатични влияния, козметични продукти. Така ще успеете да предотвратите някои неприятни реакции. Осигурявайте си повече сън в началото на годината, поне до лятото и избягвайте тежките физически натоварвания. Осигурете си прием на витамини и антиоксиданти чрез храната, за да стабилизирате енергетиката си, защото след лятото и в началото на есента ще сте много по-заети и ще имате нужда от повече сили. Когато сте сред природата постарайте се да се намирате в близост до естествен водоизточник.


Понеже сте прекалено чувствителни за това са стремите да скриете емоциите си, за да не покажете слабите си места. Постарайте се да намерите точния баланс между страховете си и необходимостта да поддържате социални контакти. Мислете за последствията преди да откажете участие в някакво публично мероприятие, бизнес-среща или да „избягате” от ново запознанство. Поддържайте връзките си и не позволявайте да злоупотребяват с добротата ви.


Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}