Хороскопи

Хороскопи


Змия Годишен хороскоп за годината на Козата 2015.

Змията е гъвкава и ако използва възможностите си оптимално ще успее да подобри живота си през годината на Козата. Змията е мъдра и нея често ще я търсят за съвет в критични моменти. Тя ще помогне на много хора, които в знак на благодарност ще помогнат на нея. Змията е спокойна и логична. Не показва какво мисли или какво чувства, но въпреки всичко в годината на Козата ще преживее силни емоции, при това противоречиви.


Най-голям брой изненади ще са свързани с личния и любовен живот. Ще има срещи и раздели, сватби и разводи, сълзи и усмивки – изобщо пълен набор от противоречиви емоции. Не малко представители на този знак ще създадат семейство, а доста от тези, които вече са създали най-после ще се сдобият с така чаканото отроче. За Змията ще е много благоприятно, ако не се опитва да контролира живота на близките си и най-вече на любимия човек и ако не поставя неизпълними изисквания спрямо тях. В противен случай не е изключено точно в годината на Козата неприятните преживявания да вземат превес. Особено ако капризната и мнителна Змия реши да се впуска в любовни авантюри с рисков характер. В крайна сметка може да се окаже, че е „тъпият ъгъл” в любовния триъгълник.


Най-успешни в професионален план ще са самостоятелните занимания. Всеизвестно е, че Змията е индивидуалист и не търпи пряка намеса в работата си. Независимо от това е желателно да преценява реално собствените си възможности и да търси помощ, когато се налага. Конфликтните ситуации трябва да се овладяват още в зародиш, защото точно те ще се окажат най-голямата пречка за професионален напредък.


Що се отнася до финансите, то в годината на Козата те ще са най-малката грижа. Змията буквално ще докаже верността на поговорката „пари при пари отиват”. Част от приходите може да са в резултат на късмет или случайност, като например печалба от хазарт или лотария, но не подобни приходи не бива да се залага изцяло. Абсолютно стабилни ще са приходите от основната дейност на Змията, стига да не създаде някакъв конфликт, заради който да загуби работата или да затрудни бизнеса си.


Гаранция за доброто здраве на Змията е отговорното й отношение към него. С други думи казано трябва да се отдаде дължимото на профилактиката, при това поне три пъти през годината. Защото може да се окаже, че протича някакво заболяване в скрита форма и при по-късното му откриване лечението ще е вече доста затруднено, а резултатът – съмнителен. Представителите на този знак, които са с наднормено тегло (което не се случва твърде често) трябва да променят начина си на хранене и да се консултират с кардиолог.


Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}