Хороскопи

Хороскопи

Телец
21 април - 20 май
Телец Годишен хороскоп 2015

В сравнение с предишната година, тази ще е по-спокойна. Даже да се случат някакви неприятности ще ги преодолеете, ако не им се впрягате прекалено много. Вие обичате да живеете в динамична среда и ще я имате. С други думи, едва ли ще ви остане време да скучаете, така че – давайте смело напред. Много е важно да мислите за себе си и да се грижите за себе си. Например, първоначално за външния си вид, защото е по-лесно, а след това и за интелектуалното си ниво. Всичко ново, което научите, ще ви е от полза.

Любовта

Голяма е вероятността да срещнете обекта на любовта си, ако все още не сте обвързани, при това доста далеч от дома. Ще се случи на някакво пътуване, пътешествие, командировка. И ще изглежда необяснимо. Може да е свързано и с бизнеса ви, при което връзката не само няма да навреди, а ще подейства стимулиращо. Не е желателно да се хвърляте в случайни любовни авантюри. Ще завършат „с гръм и трясък”, а може би и с леко изпепеляване на нежните ви чувства. Семейните, независимо от здравината на връзката, ще имат възможност да преодолеят допуснатите грешки, да стабилизират отношенията и да обсъдят както целите, така и пътищата за осъществяването им.

Работата

Ще създадете нови контакти, които много вероятно да са свързани с реализацията на нов проект. В началото може да ви изглежда леко странен, но скоро ще установите, че е достатъчно перспективен и достатъчно печеливш, за да се включите в екипа по реализацията му. Действайте с вдъхновение и фантазия. Работата ви ще бъде забелязана и ще получи висока оценка.

Парите

Приходите ви ще са стабилни и е много вероятно да се наложи да направите някакви инвестиции. Действайте смело, но обмислено. Ще са печеливши, но е важно до колко печалбата ще отговаря на очакванията ви и кога ще възстановите разходите си. Най-важното за вас през тази година е да се въздържате от участие в съмнителни сделки и да спазвате законите.

Здравето

Ако от доста време отлагате грижата за някакъв здравословен проблем, то през тази година ще се наложи да насочите усилията си към преодоляването му. Обърнете внимание на ставите си, има вероятност да ви създадат грижи. Бъдете предпазливи даже, ако спортувате активно. Въздържайте се от вдигане на тежки предмети, може необратимо да увредите гръбнака си.
Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}