Хороскопи

Хороскопи

Телец
21 април - 20 май
Телец Годишен хороскоп 2014

Едва ли представителите на този зодиакален знак биха могли да се оплачат от несполуки през изминалата 2013-та година, но с известно смущение вероятно ще си признаят, че оставиха много неща недовършени. Важно е да знаят, че през 2014-та ще имат прекрасната възможност да развият личния си потенциал, да поставят ред в приоритетите си и да довършат започнатото.

Ще преодолеете трудностите и изпитанията, ако действате решително и се справите със собствените си съмнения. Не отричайте всичко, бъдете сговорчиви, използвайте енергията си за напредък, а не за противопоставяне. Изберете си подходящо равномерно темпо на работа, не робувайте на емоциите, приемайте дори изненадите като елемент на ежедневието. Колкото сте по-внимателни, толкова ще сте по-продуктивни, колкото сте по-щедри, толкова ще сте по-печеливши, колкото сте по-практични, толкова ще сте по-успешни. Едва ли някой от другите знаци ще може да се похвали с такива възможности.

Въздържайте се от прекалена социална активност, отдайте дължимото внимание на семейството си. Личните отношения ще са доста напрегнати, не са изключени сериозни конфликти, раздели, разочарования. Несемейните, които са решили да се обвържат, трябва да обмислят отговорно последиците от решението си и да не бързат. Проявете самокритичност, защото една от причините за досадни лични неприятности вероятно ще е вашата неотстъпчивост и дребнавост.

В професионален план ще се наложи да проявите отговорност, да размишлявате задълбочено и многоаспектно преди да вземете важно решение. Да формулирате ясно потребностите си и да не повтаряте старите грешки.

Една от насоките, в които ще трябва да поработите активно е анализа на връзките ви. Част от тях са изчерпали смисъла си и ги поддържате само от чувство за дълг или вина. Безполезно е да губите време и сили, сега е моментът да се отървете от всичко излишно и да продължите живота си в нова фаза.

Дайте си сметка за собствените си възможности и не търсете късмета в небесата, защото той е в ръцете ви. Колкото сте по-склонни към компромис, толкова по-привлекателни и въздействащи ще сте и ще си осигурите възможност да общувате с кора, които са ви духовно близки. Радикалните промени в живота ви ще са свързани предимно с промяна на подхода към проблемите и начина ви преценка на фактите. Ще се научите по-малко да драматизирате и да действате по-гъвкаво. Много представители на вашия знак ще се отърсят от прословутия си консерватизъм.

Вероятно не веднъж ще промените методите си на работа и ще експериментирате по-смело и по-оптимистично. Независимо от професията влиянието ви ще расте, при това без да се налага пряката ви намеса в събитията. Причината ще се корени в упоритостта, умението ви да довеждате нещата до край и непоклатимите ви позиции.

Успоредно с всичко, описано до тук през 2014-та сензитивността ви ще се повиши. Глобалните ви възгледи също ще претърпят значителни трансформации. Ако изразяваното до момента ваше мнение е било отражение по-скоро на средата и обкръжението ви, то от сега нататък то ще е отражение на личния ви опит и разбирания.

Предстоят ви чести пътувания, но те няма да са за развлечение, а ще са свързани с професионалните ви задължения. Не прекалявайте с нищо, ако искате да запазите стабилния си здравословен статус.
Вашия хороскоп е изработен от Петя Георгиева


<{START_COUNTER}